2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mhd Kesinlikle ama malesef yapılan etkinliklere katılım ortada toplu olarak sorunlarımızı dile getiren bir yazı gönderelim c.baskanina desek 10 kişiyi geçmez
-
Arkadaşlar bu tarihler ne zaman açıklamacaakkkkk
-
Ya varya bize zulüm ediyorlar. Yazık degil mi bu insanlara ama nolacak damadın bir eli yagda bir eli balda bizim gibi gariban kimin umurunda süper Bi sosyal devlet mülakat tarihi sonuçlanmıyor Bi türlü ne zor işmiş Baska sansımızı deneyelim diyoruz. 250 TL sınav ücreti cıkıyor. Allah bildiği gibi yapsın bizim hebimizin hakkı göz göre göre yeniliyor.
-
Arkadaslar ben karstayım. İstanbuldan Bi arkadas İsmail küçükkayla iletişime gecip 5 dk da olsa canlı yayına cıkıp şu sıkıntılarımizi aktaramaz mı emin olun anında çözülür yoksa bu aymazlardan bişey cıknayacak.
-
@kazmaaa aymazlar derken kurumu kasdettim. Kimse yanlış anlamasın.
-
@refik-soydam maaş katsayıları yayımlandı. Ama dediğin gibi her hafta sadece bir idari işlem yapılıyor bakanlikta. Bakalım haftaya ne gibi bir işlem olacak.
-
@kuşçubaşıeşref ne kararnamesi.cikacak ki
-
@kuşçubaşıeşref 23ünde teşkilat kararnamesi açıklancakmış hocam ondan sonra belli olur diyorlar feysteki arkadaşlar
-
@nonbisinidem anladım hocam
-
@yamanoglan teşkilat kararnamesi dostum
-
Duyum işlerinden hiç anlamam bilmem ama Ocak'ın sonuna kadar mülakat tarihi açıklanır gibi geliyor. Yeni başkanın da seçilmesiyle mesafe alınacak gibi görünüyor. Yani biraz daha sabır, biraz daha dişinizi sıkın arkadaşlar. Herkese kolaylıklar, mülakatta bol şanslar..
-
@guylassakartık arkadaşın içine TK kaçmış olabilir
-
yine bir bekleyiş günü hayırlı günler
-
Vmy iptal oldu bu da olursa şaşırmayın teşkilat kararnamesi bilmemne ile oyalanacak takat kalmadı. Seçimlerde görüşeceğiz
-
@manisalipinar dünde tam aklıma bi anda gelen buydu .Umarim böyle bişey olmaz
-
@manisalipinar, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Vmy iptal oldu bu da olursa şaşırmayın teşkilat kararnamesi bilmemne ile oyalanacak takat kalmadı. Seçimlerde görüşeceğiz
zaten zor bir süreçten geçiyoruz. saçmalayıpda insanların hevesini kırma istersen... vmy sınavı bıle olmamıstı. aynı durumda degılız...
-
Dguy guyun iptal olması söz konusu değil bu ay sonuna kadar açıklanır kararnameyle alakalı olduğunu düşünmüyorum ayrıca
-
Olumlu olun arkadaşlar. Hepimiz aynı durumdayız. Şahsi fikrim bu ay içinde gelişme olacağı yönünde.
-
@sanchez06 hocam engelle geç
-
Dguy ve Guy sınavı ilanını 1 gün önceden yarın ilana çıkılıyor hayırlı olsun müjdesini veren üstat ile bugün bir kouşmam oldu. Kişisel fikirlerinden çok mevcut durum ile ilgili söyledikleri beni huzursuz etti. Şuan maliye bakanlığında emeklilik dilekçelerinin alınma işleminin bile durdurulduğunu 3 ay boyunca yaprak kımıldamayabileceğini kapsamlı düzenlemelerin kurum içndeki memur ve müfettişlerin pek istemediği bir durum olduğu için seçimilerin dikkate alınarak gelişmelerin seçim sonrasına kalabileceğini iletti. Hatta mevcut vergi müfettişleri bile atamalarının yapılması için bugün twitter etkinliği düzenliyormuş. ( yeterlilik sınavlarını verenler senelerdir atanmalarının gerçekleşmesi için bekliyordu.) İnş haksız çıkar , artık çileye dönen bekleyişimiz son bulur. Kişisel kanaatim ise twitter vs gibi etkinlikler yerine süreç başlamadan önce yüklü miktarda para toplayıp gazeteye ilan vermek. Başka türlü bir gelişmenin olması mevcut durumda süpriz olacağa benziyor.