2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@jan-vesely nedense bnde kararnameyle ilgili oldugunu düsunmuyorum.Gecen yilda bekletildik.Ama sonumuz hayir olsunda iyiye gitmiyoruz.Nerdeyse 2019 kpss gelcek maliyede tik yok.
-
@aynstayn, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Dguy ve Guy sınavı ilanını 1 gün önceden yarın ilana çıkılıyor hayırlı olsun müjdesini veren üstat ile bugün bir kouşmam oldu. Kişisel fikirlerinden çok mevcut durum ile ilgili söyledikleri beni huzursuz etti. Şuan maliye bakanlığında emeklilik dilekçelerinin alınma işleminin bile durdurulduğunu 3 ay boyunca yaprak kımıldamayabileceğini kapsamlı düzenlemelerin kurum içndeki memur ve müfettişlerin pek istemediği bir durum olduğu için seçimilerin dikkate alınarak gelişmelerin seçim sonrasına kalabileceğini iletti. Hatta mevcut vergi müfettişleri bile atamalarının yapılması için bugün twitter etkinliği düzenliyormuş. ( yeterlilik sınavlarını verenler senelerdir atanmalarının gerçekleşmesi için bekliyordu.) İnş haksız çıkar , artık çileye dönen bekleyişimiz son bulur. Kişisel kanaatim ise twitter vs gibi etkinlikler yerine süreç başlamadan önce yüklü miktarda para toplayıp gazeteye ilan vermek. Başka türlü bir gelişmenin olması mevcut durumda süpriz olacağa benziyor.
^ süreç başlamadan önce yaptığımız gibi para toplayıp gazeteye ilan vermek ^
-
@aynstayn Para topalanacaksa ben varım
-
Gib yeni başkanı başladığımda ivedi şekilde değerlendireceğim demişti Pazartesi itibari ile başlamış acaba gerçekten ilgileniyor mu
-
@maesteo başladığından emin misin
-
@köyün-ağası Yeni Başkanımız dün resmi olarak başladı arkadaşlar. 2 ocakta yayınlanan kararla.
-
@sdf hadi ins bir an once güzel haberler alırız
-
@robert-malthus duyumunuz var mı?
-
Bugün yayımlanacak bir kararnameden bahsediliyordu arkadaşlar kadro sayılarıyla ilgili?
-
@sdf Evet ama hayırlı olsun dilekleri kabul ediyormuş
-
@maesteo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@sdf Evet ama hayırlı olsun dilekleri kabul ediyormuş
Şuanda
-
@köyün-ağası Evet hocam
-
@maesteo 18inde başlayacak demişlerdi iyi inşallah söz verdiği gibi yapar ..
-
@aynstayn mülakat tarihleri açıklanmadan ilana çıkılması mantıksız
-
@sdf, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@köyün-ağası Yeni Başkanımız dün resmi olarak başladı arkadaşlar. 2 ocakta yayınlanan kararla.
2 ocaktaki resmi gazetede öyle bir karar yok. Karar olsaydı gib sitesinde de başkanın bilgileri yer alırdı zaten.
-
@nisan göreve 7 ocak itibariyle başlamış sayın başkan ınstagramda gibduyuru sayfası resmi yazıyı paylaşmış.
-
@nisan 2 ocak tarihli karar Bakan oluru Kararı Nisan Hanım. Resmi Gazete'de yayınlanmamış olabilir.
-
@nisan ayrıca GİB sitesi okadar hızlı güncellenen bir site değil. birkaç güne yeni Başkanın bilgileri eklenir.
-
-
@mulkiamir valla devlet maaşları ciddi konu on da bile bu kadar gecikme varsa..içerde işleyişin ciddi aksadığını net söyleyebilirim... ne kadar aha gecikme olur bunu gerçekten artık ancak allah bilir... şubat bile zor deseler inanırım artık... ucacak yönetim şekli dedik ama bu bakanlıktaki dönüşüm süreci çok uzadı... can acıtmaya başladı, umarım kısa sürede tamamlanır..