2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@beveridge-eğrisi %50-%50
-
@paretowilfredo pskiloji kitapları der ki kötü haberden once iyi bir haber vererek tepkileri azaltabilirisiniz
-
süreç uzarsa eğer en fazla hangi aya kadar uzayabilir acaba?
-
@köyün-ağası Dostum daha evvel işittiğim hakaretler sıralı liste şu şekilde;
Umut taciri,
Yalan haberci,
boş duyumcu,
Artık duyumları da tutmuyor,
Malum yapılara tabi ondan böyle haber alıyor.
17 Aralık Kaymakamlık Sınav tarihi için, algı operasyoncusu,
Sayıştay Sınavı iptal edilince yalan haberci yeniden.
Sınav iptali kararı bozulunca ve ben haber yapınca "kıvıran haberci"vs vs. diye uzar gider. Ki bunlar adaba sığdırıp da buraya yazabildiklerim. Gerisi var bir de buraya yazamayacağım.
Sence napmalıyım?
-
@paretowilfredo biz kolu komşudan çekiyoruz sen burdaki komsulardan biz artık komsuları takmıyoruz artık yine de sen bilirsin
-
@paretowilfredo hocam ben guydan daha cok birşeyi merak ediyorum. 2018 puanları yalan olacak gibi. insanlar ben dahil kurum sınavı göremeyecek gibi. siz ne düşünüyorsunuz ?
-
@paretowilfredo hocam olumlu olumsuz duyduğunuzu bizle paylaşın lütfen en azından bizi neler bekliyor onları görelim her kafadan bir ses çıkıyor güvenilir bilgiye gerçekten ihtiyacımız var
-
@paretowilfredo ahhh hocam haklısınız ama gel gör ki bizde haller bitik .iletinizı okuyunca yine de güldüm size yasattiklarimz ve yansittiklarimiz Bizden size sizden bize haller
-
@morand haklısın hocam. Bindik bi kayığa gidiyoruz öyle,boş boş bekle dur.Bu süreç artık olağanüstü bir hal almış durumda aklım almıyor yani. Tecili bozdurup askere gidicem bende eminim geldiğimde bile adam akıllı ilan olmamış olur.
-
@paretowilfredo dostum paylas artik ne biliyorsan bana da cok laf attilar evhamci falan diye bana laf atanlar bakıyorum bu sayfaya her gun dert yaziyolar.Paylas dostum
-
@zenginmemur Dostum sen kendinden mesulsün, ben tüm ekibimden ve markamdan. O nedenle netleştirmeden hareket etmek istemiyorum.
-
@jan-vesely Dostum mevcut ortamda her bilginin güvenilirliğini sorguluyorum o nedenle de acele etmemeye çalışıyorum.
-
@morand Valla dostum eğer ki özellikle bu süreç 1300 kişiyi bir an evvel insanların önünden çekmezse, gelecek ilanlar da çok hayır getirmeyecek ve 2018 KPSS puanlıları çok zora sokacak.
-
@paretowilfredo dostum özelden ulasamaiyirym sana
-
@paretowilfredo hocam öncelikle iyiniyetinizden en ufak şüphem yok. Ancak herkesin artık bıktığı ve en ufak bilgiye bile ihtiyaç duyduğu şu donemde bir bilgi var ama söyleyemem demenizi şahsen doğru bulmuyorum. Heleki sizin gibi %99 itibar sahibi olan bi insan için. Belirlendikten sonra net bilgi yazmanız oncesinde heyecan yaratmamaniz daha iyi olur bence.
-
@maliyefs Niyetim heyecan yaratmak değil dostum. Bir şekilde belli aralıklarla soru soruluyor bunu yanıtsız bırakmamak adına yazıyorum. Yoksa click bait çalışma örneğim yoktur bugüne dek.
-
@paretowilfredo dostum senin markan tescili coktan aldi.Tek sıkıntısi Maliye Sgk gibi yüklu A kadrolar icin tahminde bulunmama isteginiz.Bu durum sahte duyumculari arttiriyir.Bu sayfada kimler neler yazdi.Cikmadi.Yapilanma var mi yok mu?Yapilanma eger yoksa biz niye bekletiliyoruz.Akla mantiga uyuyor mu beklemmeiz.Vergi dairesi memuru alimi bu ülkede bu kadar cetrevilli ise Hakimlik niye daha az yorucu.Bunlari sorgulayalim dostum
-
Mhuy sgk denetmen yardimciligi guy muy duy ilgoc hatta il planlama gibi alimlar olmazsa yani tasra kadrolar duzelmesse daha ne kadar ilan bekleyecegiz.Ben en bastan beri yaziyirum.Butun mesele bu.Tasra aliminda kadrolar hep bosa gidiyor ve yine gidecek.Bunlarin düzelmesi gerekmez mi?Yine aynisi olcak bundan eminim.Aday şimdi guyu kazandi diyelim.Puanida 90 ustu.Icisleri uzmanligi gelsin yine basvuruyo ve kurumdan gidiyor.Bunu yapan cok ksi var.Ancak şimdi sen guyu veya sgk denetmenligini spor uzmaniyla esitlersen kadrolar bosa gitmez.Bu duruma katiliyormusun?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@zenginmemur Dostum sen kendinden mesulsün, ben tüm ekibimden ve markamdan. O nedenle netleştirmeden hareket etmek istemiyorum.
Neyin markasından bahsediyorsun gözünü seviyim abi;gelen duyumu sölüceksin,tutar veya tutmaz.Bu süreçte insanlar zaten yeterince yıprandı.
-
@pepe35 TY'den bahsediyorum dostum. Zira bir olumsuzluk sahsimdan cok ekibimin tamamini etkileyecek bicimde geri donusler aliyor. Bu nedenle temkinliyim. Cok degil daha bir ay kadar evvel birisi cikip yapilanma konusunda bir araba densiz laf soyledi gelip buraya. Ben bunu hesap etmek zoundayim. Bakalim netlestirdigim vakit paylasacagim elbet.
Her zaman oldugu gibi.