2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
ÖNEMLİ : Arkadaşlar BUGÜN akşam 20.00 da twitterda guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması için perşembe günüde büyük ihtimalle mhuy ve sgk denetmen yardımcılığı ilanlarının gelmesi için etkinlik yapılacaktır lütfen katılalım!!! etkilinliklerde çekilişler bir sürücü sürpiriz hediye sizi bekliyor aramızda okadar para topladık tagı dahi kendimiz alıyoruz lütfen destek lütfen katılım bu sefer 30 değil 40 50 bin twit olsun hadii görüyüm siziii
-
Dostlar tekrar kpssye hazirlanmak istiyorum artik sabrim kalmadi.Bugunku tarihler bizden sonra sinavin yapildigi bir zamana ragmen oncelik onlara verildigine gore daha cok bekleyecigiz anlasilan.
-
Bence Mart'ta yapılacak ben hep arkadaşlar ile konuşurken bunu belirttim Mart'ta yapılıp seçimden sonra açıklanacak
-
@kaldorhicks ya bilerek aramayalım diye bir daha yok demişler orda telefona bakanlar yetkili kişiler degil ler ki cagrı merkezi elemanı gibi adam lar nerden bilecekler idari kararları
-
1- Mülakat süreçleri bugünkü imza ile başladı.sirasiyla ilan edileceğini bekliyorum dedi.
2- Yeni gelen daire başkanı ilk imzasını attı müdür yardımcılığı geldi dedi.Bundan sonraki süreçte de imzalar atılmaya devam eder sizinki de gelir diye düşünüyorum dediarayan diğer arkadaşlara da böyle denilmiş ümitsizliğe kapılmayın bence aksine olumlu bir gelişme müd. ve müd. yard. mülakat tarihlerinin açıklanması inşallah bizimde kısa sürede açıklanır ama lütfen bugün 20,00 da ve yarınki etkinliklere katılalım arkadaşlar .
-
@ceterisparibuss aklıma şey geldi Cafede senden sonra gelen herkesin yemeklerinin gelmesi senin hala öylece aç aç etrafa bakman
-
@mahlaki bana garezleri var o zaman
-
@köyün-ağası :D:D:D
-
şimdi ben de aradım ilk bilmiyoruz dedi adam. Bugün müdür, müdür yard. açıklandı onlar bizden sonra girmişti dedim öyle bir zaman ayrımı yok dedi onlarınki daha öncelikli olması gerekiyormuş demek ki dedi sizinkilerde yakın zamanda açıklanır dedi sabredin dedi bu kadar
-
Bu akşam herkese etiketleyerek sesimizi duyurmaya çalışalım. Sadece bakan, bakan yardımcısı değilse gazeteci vs onları da etiketleyelim bence. Ne kadar fazla kesimden destek alırsak o kadar iyidir bence. Bende aramak istiyorum fakat korkuyorum umut kırmalarından:(
-
Dguy sayfasında @2577 arkadasımız yazmış bence sınav kurulu başkanı ismail aslan ı arasak mail atsak daha etkili cvp yada dönüt alabiliriz.sınav hizmetleri yerine burayı arayabiliriz.
1-)Pesonel Daire Başkanı İsmail Aslan duyurularda Mühür ve imzayı atan kişi(yayımlanan duyurulara bakın görürsünüz). Mühürlediği ve imzayı attığında yayımlanır.
2-)E-post: iaslan@gelirler.gov.tr telefon: 312 415 33 67 -
@köyün-ağası onlar bilemez
-
@paretowilfredo ne bir ses ne de haber gelmiyor artık senden :(((((
-
@nonbisinidem Dostum bazı haberler var aslında ama netleştirmeden bir şey söylemekten imtina ediyorum. Bakalım net bilgi alırsam paylaşacağım.
-
@paretowilfredo komşular net bilgi diye diye kpss geldi diyor
-
@paretowilfredo hocam net ya da değil söyleyin siz yine de hiç bilgisizlikten iyidir
-
@paretowilfredo olumlu bir hava seziyorum hocam sanki sizde
-
Dostlar ortamın bu denli gergin oluşu ve kimsenin umut bağlayıp hayal kırıklığına uğramaya ya da bekleyişe tahammülünün olmaması ve bunun bir şekilde tepki olarak bana döneceğini biliyor olmam biraz daha bekleme gerekliliğini doğuruyor. Lütfen anlayış gösterin bana.
-
@paretowilfredo yani demek istiyon ki süreç daha da uzayacak biz bunu anladık
-
@köyün-ağası Aslında iki ihtimali de belirttim dostum cümlede. Sen komşuları dinleme alıngan yapmış seni