2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası Dostum sık sık soramıyorum. Neden dersen, bir dönem ihtimali belirttiklerinden o dönem boşa çıkana dek biraz daha beklemem gerek. Olmaması durumunda yeni durum sorabilirim ancak.
-
@paretowilfredo üstad ya seçim sonrasına kalır mı acaba gerçekten, bu konuda fikrin var mı?
-
@nonbisinidem Dostum Maliye'de taşlar yerine oturmadan kimse bir şeye kesin diyemez. Yapilamma ile alakalı bile gün gün aldığım bilgiler değişiyor. Kulis savaşlari sürekli neticeleri değiştiriyor. Çok köklü planlar var gerek Bakanlık için gerek başka Kurumları etkileyecek nitelikte konuşulan. Ama 3 günde 3 farklı bilgi gelebiliyor.
-
@paretowilfredo dostum her sey icin teşekkur ederiz.Ama bunu tazmadan edemiycen.Dostum vergi dairesi icin ne kulisi dostum haksızmiyim.Dostum vergi memuru icin ne calısmasi Allah askına.Ha bak muy icin mhuy icin bir seyler olabilirde.Vergi memuru dostum.B kadro ile dostlarimiz kaymakamliga falan ataniyir ha onun gibi bir sey.Bn bu söylentilere guy icin inanmiyorum.Vergi dairesine işim düstu.Herkesin yaka kartinda gelir uzmani yazıyor.
-
@paretowilfredo dusunuyirum koklu planlar guy icin ne olabilir?
-
@zenginmemur Dostum anlamak istemediğin kısım şu. Bakanlık bir bütün. Süreç Bakan Beyin kontrolünde. Tüm Bakanlıkta kopan fırtına size değmesin istiyorsun. Belki olması gereken de bu ama ısrarla size düzenleme yoksa boşa bekliyoruz demen ve söylenen aksi hiçbir şeyi kabul etmek istememen anlamsız. Bu konuyu kabullenmen için 5 ay yeterli gelmeli bence. Sen de huzura erersin bir nebze dolayısıyla biz de.
-
@paretowilfredo tamam peki dostum gecen yıl niye bekledik.5 ay yeterli dogru ama bn bu sahneyi gecen yilda yasadim
-
@zenginmemur hiçbir dönem böylesi bir belirsizlik ve bekleyiş olmadı dostum. Gelir Idaresi süreçleri her zaman azami suratle yönetti. Güvenlik soruşturmaları dışında hiçbir gerekçe ki onlar da bu bekleyişin yanında cok kisadir, boylesi bir bekleyis olmadi.
-
@paretowilfredo dostum unutmus olabilirsin ama gecen yilda bekledik.Bundan eminim.Mayis 2017de sınava girdik mulakatlar ekimde yapildi
-
@zenginmemur Hocam kusura bakma ama ayakkabının içine giren taş gibisin
-
@vorgheizer sana bir sey yazardim da ortami iyice germeyim seni cok güzel bir seye benzetiedemde boşver gitsin.
-
Gecen yilda ayni tantana yine dediler darbe oldu.Tamam dedik ilan iicn gazete ilani.Sonra sınava girdik ciktik.Mayistan ekime kadar yine bekledik.Bu yılda aynı.Gecen yil guy mülakatinda elenen dostlarimiz bilir sacma sapan yok memurlar tatile gitmis yok darbe olmuş gibi akla mantiga uymayan sebeblerle bekledik aylarca.
-
@zenginmemur 14 Mayıs 2017'de sınav yapıldı. 4 Ağustos 2017'de mülakat tarihleri duyuruldu dostum.
-
@paretowilfredo dostum simdi baktım gib sitesinden 04.08.2017 mülakat duyurusu yapılmiş.Sitesinde yaziyor.
-
@zenginmemur Simdi duzelttim dostum. Su an o surecin iki kati olan bir surecteyiz. Sence bir tutulabilir mi?
-
@zenginmemur Seni anlamaya çalışıyorum; Ne istiyorsun hocam önerin nedir ne yapalım?
-
@zenginmemur Halen yukarıda dediğim onca şeye rağmen neden aynı tavrı sürdürmekte bu kadar ısrarcısın? Neden kimseyi değil yalnızca kendi fikirlerini dikkate alıyorsun? Bu olumsuzluğun zararına dair paragraflarca söze ve onca telkine rağmen neden bu ısrar dostum.
-
@vorgheizer bnce amacı hepimizi delirtip sadece kendisi yerleşmek kuruma
-
@paretowilfredo dostum kesinlikle bana göre bir tutulur.Ne oldu mülakat yapildi ekimde bitti 1 haftada acikladilar işe baslatmlari 2018 mart nisan oldu.Dostum kusura bakma bu konuda cok kizginim.Ve bizlere yine aynibsureci yasatiyorlar
-
Sal bizi Allah kitap aşkına