2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@biriibfli ne fark ederki
-
@kaymakam kendisini engellemiştim aslında ama sizin ve başkalarının gönderilerinde de ismi geçiyor. Artık sabrım kalmadı benimde. Bundan sonraki hayatımda zenginmemur isimli hiçbir şey görmek istemiyorum. Foruma istifamı verip çıkıyorum. Artık gibden takip edeceğim. Gerçekten bunaldım sürekli bu kişiyi görmekten. 3 senelik forum hayatıma son veriyorum, elveda..
-
@kazmaaa dostum bu @kaymakam gibi şükürcüler olduğu sürece biz daha cok mülakat tarihi bekleriz.Adama bak ya her sey sanki yerli yerinde sanki atanmamasinin sebebi benim gibi bana saldıriyor.Neymis moralini bozuyormusum @paretowilfredo dostum beni biliyosun bak ismimi gecirtiyor direk bu @kaymakam isimli şahisa gerekli cezanin verilmesini istiyorum.Adami tanimam etmem artık kendisinde nasıl bir ayna gorevi yaptıysam butun olumsuzluklari bnden biliyor
-
@paretowilfredο belki sen yogun işlerinden dolayi sayfada ne geciyor bilmiyosun.Bn sana özetle anlatayım.Şimdi bu kendini bilmez bir tayfa var tamam mi dostum.Bak yazdiklarım her sey ortada bn ne yazarsam bak burasi cok onemli ne yazarsam yazayim @Kazmaaa dostum bilir hop hemen altına bir yorum yazıyirlar.Ha bak simdi bu kişiler şu tarihte mulakat aciklancak deyip tutturamayanlara iibf kraldir hepimiz cok iyi yerlerde olaxagiz guzel gunler yakindir deyip atip tutanlara hic bir sey yazmiyirlar.Yazmasinlar ozgur bir platform.Yada beni engellerler olup biter.Ben onlarin dilinden konuşmuyirum diye beni engellemeerini istiyorlar.Bu simdi senin gozunde hakemliginde yaptıklari dogru mu?Başkada bir sey demiyorum
-
@guylassakartık aman bak sakin kitap defteri birakma bak onuda sen simdi bnden bulursun
-
@kazmaaa dostum sayfaya baksana benim erkek mi bayan mi oldugunu tartisiyirlar.Cok guldum bnde
-
@zenginmemur valla hocam şuan cinsiyetin önemi yok adamlsr bizi beş aydır uyutuyor buna bi çözüm bulmamız lazım ayrıca herkes burda rast gele bi takma ad almış beyefendi veyq hanımefendi vurgusunw hiç gerek yok
-
@zenginmemur yav hocam burda çoğu kişi senle ilgili şikayetlerini dile getiriyorsa sen de az şapkayı önüne koy acaba haklı olabilirler mi bir şeyleri yanlış mı yapıyorum diye düşün.
-
@nopainnogain hocam bakin 2017 guy aliminida yasadim Artik maliye bakanligi eskisi gibi değil o zmanda cok bekledik ne dediler biliyomusun iste darbeden dolayi ilan gecikti sonra mulakta gecikti memurlar tatildeymis yani sinirliyim hepsi bu.Bn kimseye yanlis yapmam
-
@nopainnogain hocam şikayet bir yanlıs varsa yapilir benim olmadi suana kadar kimseye.Kimseyi nickiyke etiketlemedim özel olarak kin tutmadım.Ama goruyirumki bazi kesimler onlarin istedigi sekilde yazmadigim icin beni hedef aldılar.Mhuy aliminda 250 kisi talep toplanmis.Dedimki bakin bu 250 ksii yılllardir toplanir ama ilan gelmez yine oyle olabilir diye hemen başladılar bana saldirmaya.Mhuy merkez uzmanlik gibidir ancak ozluk cok zayif merkeze gore.Bu ilan sorunlar cozulmeden zor gelir.Bn yapilanmadan umutluyum eger olacaksa olumlu bir sekilde ilanlara yansiyacaktır
-
herkes şikayet etmiş ama yine üşenmemiş koca bir sayfayı doldurmuşsun memur
-
Sevim kos kos bizimkiler yine birbirine girdi.
-
@zenginmemur hocam insanlara bakınca yemin ederim şaşıyorum .Şu süreci getirip sana bağladılar yaa artık pes diyorum .Sanki herşey yolunda gidiyor da bir sen umutsuzluk dağıtıyorsun sadece olan durumu yansitiyorsun gerçekler maalesef acıdır ,5 ay geçmiş mülakat tarihleri açıklanmıyor, aman olsun aman arkadaşların moralleri bozulmasın zaten moral bozulacak birşey de yok orta da 2 3 ay daha geçsin o zaman moralimizi bozmaya başlıyalim....
-
@justice11 hocam anlayışın için teşekkür ederim.
-
@zenginmemur rica ederim hocam yetişkin insanlarız bana engellemeler saçma geliyor ve üstelik en ufak bir hakaret içerikli birşey paylaşmamaniza rağmen.sonuc olarak gerçekten mağduruz
-
@lion hocam akşam akşam tebessüm ettim sayene.. Kralsın
-
Arkadaşlar yarın bir gün birçoğunuz memur olacaksınız insanlara hizmet edeceksiniz. Sizin gibi düşünmeyen, sizin gibi konuşmayan, derdini anlatış biçimi kısacası hayata, olaylara bakış açısı sizin gibi olmayan birçok insanla karşılaşacaksınız ve zaten olmak zorunda da değil. Aynı yolda yürüdüğünüz insanlara (ki en çok halinden sizin anlamanız lazımken) tahammül eşiğiniz buysa meslek hayatınızda karşılaşacaklarınız sizi ne denli yıpratacaktır düşünmek lazım. O yüzden bırakında kim nasıl anlatabiliyorsa derdini öyle anlatsın, kim nasıl dökebiliyorsa içini öyle döksün.
-
Her etkinlik sonrası bir umut foruma giriyorum. 1000 kişilik ilanı getirmek için yapılan etkinlik sonrası ''Bakan beye ulaştık ilan en kısa zamanda gelecek yapılan etkinlikler işe yaradı'' iletisine benzer bir şey görürüm diye...
-
'zengin' isimli arkadaşımızdan yakınılan şey negatif düşüncelerini her gün tekrarlaması bazen sadece tek bir sayfada o oluyor. Tabi ki düşüncelerimizi yazcaz buraya, içimizi dökcez ama aynı şeyleri yazmanın da bir anlamı yok. Hepimiz çok sıkıldık beklemekten sabrımız kalmadı ama burada birbirimize negatif şeyler aşılamaktansa pozitif konuşarak moral vermeliyiz birbirimize.
-
@zenginmemur ben seviyorum seni kanka. Büyük takipcinim.