2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Sanırım bu yapılanma, 2 kpss arası ilan vermenin uğursuzluk getirmesiyle ilgili.
-
Artik sayfa bildirimini kapatacagim ama;gunlerim o kadar yogun ve dusunceli geciyor ki kacirdigim muhim bir sey olursa diye kapatamiyorum,ama surekli hatta artik sayfalar boyu olmaya basladi,bir kisinin uzerinden olan seyler savunanlar savunmayanlar kizanlar,tabiki burasi herkese açik bir mecra kimin ne yazdigi ne dusundugu de bizleri ilgilendirmez herkes sahsina munhasir,ama burasi guy mulakat sayfasi lutfen artik saygalar boyu bir iki manali sey yazam duyum paylasan kisileri ayirt etmekle ugrastirmayin,rica ederim,yoneticilerimiz baska bir baslik acsin orada tartisin donsun muhabbet ama burada bu konu fazla uzamadi mi?
-
Arkadaşlar sürece dahil olmayan biri olarak söylüyorum bence malum arkadaşı günah keçisi ilan etmediniz mi tamam haklısınız canınız sıkkın ve gerginsiniz ama o arkadaş da içinden geçenleri yazmak dışında ne yaptı ki?
Birine hakaret etmediyse ben verilen tepkinin şiddetini gereğinden fazla sert bulduğumu söylemek istedim. Biraz daha anlayışlı olmak herkesin yararına diyorum ve umarım süreç bir an önce son bulur diye umuyorum. -
Adam forumdaki kişileri resmen 2 grup yaptı zenginmemuru destekleyenler ve ona karşı olanlar gerek yok böyle şeylere arkadaşlar biz sınavın açıklanmasına odaklanalım
-
@jan-vesely hocam kesinlikle haklısın ama burada insanlar birbirini anlamazsa başkaları hiç anlamaz
-
Merhaba arkadaslar genelde yuzeysel ,birseyleri kacirmamak adina takip ediyorum olumsuz yorum yapanlari da anlamaya calisiyorum sonucta hepimiz zor bir sureçten geçiyoruz. Bu kadar gergin olduşunuzu anlıyorum ama önemli olan en kötü anlarımızda nasıl davrandığımızdır nasıl tepkiler verdiğimizdir. Lütfen birbirinizin kalbini kırmamaya çalışın beğenmediğiniz yorumları görmemezlikten gelebilirz. Allah im hepinizin gönlündekini nasip etsin.
-
@malik Hocam bende takıyordum artık okuyup geçiyorm ama her içimizdeki de buraya yazılmaz tutturmuşlar iptal olacak hayır olmayacak neden insanları daha da olumsuzluğa sürüklüyorsunuz ki kısacası bence herşeyi buraya yazmamak gerek burada hala çalışma mücadelesi veren insanın hevesini kırmaya kimsenin hakkı yok.
-
@safiTÜRK69 dostum yok mu bir duyum sende?
-
@maesteo bn iptal olacak hicbir zman demedim.
-
Kaymakamlık da bizden sonra oldu bizdem önce tamamlandı
-
@zenginmemur Kardeşim sürecinizi çok takip edemedim. Hiç duyumum da yok. Allah yardımcınız olsun.:(
-
@zenginmemur Sana demedim ama diyen çok oldu isim isim şuan hatırlamıyırm .
-
@safitürk69 kardesim cok sağol cevabın icin.İnsan üzüluyor.Bizim ilandan sonraki sınavların butun asamalari bitti kazanan dostlarimiz nerdeyse is basi yapcak biz hala bekliyoruz.
-
@kazmaaa kesinlikle hocam kaymakanliktan bahsediyoruz bekleseydi onu bir ndbze olsa anlstabilirdik.Cunku kaymakamligin nasil agir bir yer oldugunu hepimiz biliyoruz.
-
Kaymakam olmak guy olmaktan kolay hale geldi
-
Valla ülkenin maliye bakanlığı çökmüş resmen personel alamaz hale gelmiş bakanlık.
-
Guy sınavında o kadar ilden bana gelmeyen ili yazmıştım. Günlerce ağladım, üzüldüm. Aylar sonra ilanlar geldi, sınavlara girdik. Şimdi bakıyorum 20 gün sonra il göç mülakatına gireceğim. Burada arkadaşlar aylardır bekliyor. Gerçekten çok üzücü. Allah size sabır versin.
-
@felix-felicis inşaallah kazanırsınız hocam basarılar
-
@kazmaaa sağolun hocam amin
-
Rekabet kisisel veriler mgk kaymakamlik aciklandi bilmiyorum var mi daha aciklanan. Yarin oburgun sayistay aciklanir bkrkac daha var istihdam uzm vs. Demem o ki dguy ve guy icin onunuzden birer birer adaylar cekiliyor ve bu mulakat icin bir avantaj. Evet fazla beklediniz ama inanin sizin icin en hayirlisi bu belkide birde bu acidan bakin.