2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@vorgheizer ne yapalım biliyomusun umut tacirlerine firsat vermeyelim.En kotu guy olurum diyen arkadaslardan uzak duralim.Puanlarımizi arttirialim.Ama maddi durum yok cogumuzda.Yani gercekleri bilelim.
-
@paretowilfredo dostum senin iyiniyetini biliyorum merak etme.
-
@zenginmemur Allah razı olsun dostum
-
@zenginmemur 1. si umut taciri dediklerin kimler? 2.si en kötü guy olurum dediğin insana hayır sadece guy olamazsın müfettiş olacaksın diye kırbaçlayalım mı? Herkesin kendi hayatı değil mi? Bize ne ister guy olsun ister işçi?
-
@sssld yok dostum keşke imkanim olsa hepimiz yerlşsek ben elenmiş bir magdurum merak etme.
-
@vorgheizer şimdi sen sureci tam bilmiyorsun.İibf mezunları mezun oldugu an şu ortamda yds 70 in altinda oldu durum vahim.Simdi bu hangimize söylendi.Üniversitedeleede hala insanlara umut dağitan akademisyenler var.Polis olmak iicn okuyan dostlarimiz belkide bizleri bürokratlara karşi hep kücuk gosteedi.Ama iibfliden ne olacak en iyisi polis olsun.Malesef polis olmak için okuyan dostlarimiz var
-
@zenginmemur Şu tartışmadan vardığım netice malesef iletişime tamamen kapalı olduğun gerçeği dostum. O nedenle bundan sonra senden ricam bu olumsuz havayı körüklememen. Aksi halde şikayetleri dikkate alacağız. Lütfen sen de bizi dikkate al biraz
Herkese iyi forumlar diliyorum.
-
Vur kafasını Karahanlı @paretowilfredo
-
@paretowilfredo dostum uyarini dikkate alcam ama bana sataşan birine cevap veririm.Cunku bnde iletisime kapali insanlar goruyorum ama bir yaptirim olmadiginida farkindayim.Konu kapandi.Bekleyelim sürecin sonu nereye varacak
-
-
@nopainnogain, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Vur kafasını Karahanlı @paretowilfredo
@paretowilfredo dostum şimdi bu nedir
-
@zenginmemur Sen anladığım kadarıyla ben bu fakülteyi okuyunca sonunda ne olacağım diye düşünmedin, mezunlar nasıl iş bulur diye araştırmadın, kpss çalıştın puanını aldın ve sonra baktın ki 'aa yds de istiyormuş kurumlar' diye şaşırdın. Süreci bence sen tam bilmiyorsun. Yoksa normal şartlarda insan bunları öğrenir, kabul eder, ben bunları yapabilirim der ve bu sürece öyle girer.
-
@zenginmemur replik dostum kurtlar vadisinden
-
@paretowilfredo şimdi gercekleri yazmam mi daha faydali biz mezunlar icin yoksa bu adam gibi tv karşinda zaman gecirmekten başka ise yaramayan @NoPainNoGain adamla uğrasmam mi
-
@vorgheizer yok ingilizcesi olmayan dostlarikiz 2013 yilinda en az 10 kisi taniyirum vmy oldu.Bizde dedik surec en azindan bizi guy yapar.Sanssiz bir donem silsilesi yaşıyiruz.
-
@zenginmemur Vmy hala ingilizce istemiyor ki? Hocam inan ki seni anlayamıyorum neyi savunmaya çalıştığını ya da ne istediğini
-
@zenginmemur Yukarıda 'en kötü guy olurum' diyen insandan uzak duralım diyorsun ardından süreç bizi en azından guy yapar dedik diyorsun??????????????????????
-
@vorgheizer hocam sana cevap iicn yazdim.Sen yazmisin bu işe oyle gireseceksin diye dostum sen daha ne yazdigini unutuyosun.
-
@vorgheizer bak sonunda ne yazıyorum iste tutmadı o sürec bitmis artik.
-
Ya şu bebeyi salın şuradan Allah aşkına.. Kendini de bizi de sal ne olur. Önca insan laf anlatıyor. Hâlâ ben bilirim ben ne dersem deyip duruyor. Aslında bir söz var. Pareto anlatmış satır satır her şeyi anlamak istemiyorsan, sana gelsin sözümüz; Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.. Hayır daha nasıl anlatalım vallahi bilmiyorum.