2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mahlaki mülakat bekleyen 2500 kişi bunun sadece 1000 kişisi 1 tl atsaydı yine 1000 tl olurdu acaba bu mülakat bekleyenler napıyor
-
En kötü guy olurum demeler çok eskide kaldı 8-9 sene önceydi o işler şu anda devlete girmek uçan kuşu havada ağzınla tutmak gibi birşey bence allah hepinizin yardımcısı olsun sınavı kaybettiğimde üzülmüştüm belirsizlik daha kötü olsa gerek umarım bi an önce açıklanır tarihler ve gerçekten hak edenler kazanırlar
-
Çok alakasız şu an yazacağım ama şu umutsuzluk yayan arkadaş yasaklanmış. Nasıl sevindiğimi anlatamam. Sırf onun yüzünden sayfalara bakasım gelmiyordu. Yönetime teşekkürü borç bilirim.
-
@paretowilfredo üstad Allah razı olsun herşey için anladın sen
-
Şu dönemde sosyal ağ diye bir şey var ki onu kullanmamak gerçekten çok acı arkadaşlar. Trump bile mesajlarını twitter dan atarken bir sınava 15 bin kişinin başvurduğu dönemde herkes 5 twit atsa gündemden düşmeyecekken neden böyle oluyor anlamıyorum gerçekten.En akılcı yol meclise ulaşmak yada haber kanallarına ulaşmak. Tamam gazeteye ilan vermekde mantıklı ama sene 2020 ye gidiyoruz ve dünyaların sosyal ağdan yönetildiği bir dönemde bunu kullanmamak içler acısı geliyor bana.
-
Gününüzü nasıl değerlendiriyorsunuz bu belirsizlikte ?
-
Yaa arkadaşlar ben mülakat beklemiyorum ben il tercihinde İstabul yazıp kaybettim! Ben bi sonraki ilan gelsin diye sizin girmeniz için elimden geleni yaparken tweet atarken , para atarken siz mülakat bekleyenler neyin kafasını yaşıyorsunuz? Daha 1000 tl bile toplanmamış neyin rahatlığı bu acaba ?
Kimse bana param yok demesin 5 tl bile olsa atılır ya kendi geleceğiniz bu
Sırf sinsilikten kenara çekilmiş öyle izleyen oh oh iyi ilandan sonra yırtarız diyen kim varsa inşallah o atanamaz elinden geleni yapan atanır ! Valla dellendim artık ha -
Herkesin atanmış illaki arkadası vardır onlardan maddi destekte bulunmasını isteyin ben atanmış arladaslardan 5-6 kişiyi ikna ettim destekte bulunacaklar hatta atanmış arkdaslarınızı biraz zorlayın ben oyle yaptım
-
@gmzankr066 dostum sakin ol biraz. Bedduların kötü bi tarafı vardır döner dolaşır sahibini bulur gerek yok. Başlık biraz rahatladı diyoruz bu sefer başkaları alıyor bayrağı. Bak ben sana şu kadarını söyleyim. Umarım ilk gelen ilanda kazanırsın ve umarım bizim kadar beklemezsin. Çünkü beklersen, sırf ilan gelmiyor diye acısını çıkarmaya kalktığın bu tükenmiş insanların halini utana sıkıla hatırlıyacaksın.
-
Bugün chp milletvekili Ensar Aytekin'le yüzyüze görüşme ihtimalim var bakana mecliste sormasını istiycem. Ve bununla ilgili twit atmasını istiycem
-
@kazmaaa İİBF'lilerin alım konusundaki genel sorunlarından da bahsederseniz çok makbule geçer.Özellikle 3 yıldan fazladır gelmeyen MHUY ilanını belirtin.
-
@kazmaaa daha evvel mhp li ve chp li vekillerle görüşmüş bi arkadaş vardı o sizmiydiniz acaba ? Bi sonuç alabildiniz mi ?
-
@mrnobody hatırlıycam tek şey şu olur aman orda burda adım yazar da mülakatta sıkıntı olur ben hiç bişeye bulaşmam başkaları yırtsın kendimi ben de yolumu buliyim diyen insanlara hakettiklerini söylemiş oldum. Herkes tükendi hocam bunun tükenmeyle ne ilgisi var Allahaşkına. Mülakat bekleyen 2500 kişi varmış öyle diyolar herkes 1 tl bile verse şimdi çok daha kolaylamıştık yaa. Toplanan paraya bakın yazık değil mi? Ben beddua değil dua ediyorum gerçekten çırpınan insanlar için öyl görmeye çalışın
-
@mrnobody yok hocam ben degildim.
-
@eomer hocam Allah nasip ederse bütün sıkınttılarımızı anlatıcam şimdi bi cenaze var oraya gelmiş ortam biraz serbestleşince konuşalım dedi. Bu gün en geç yarın anlatırım.
-
Bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun gercekten heralde mqliye bskanlığının en kötü dönemine denk geldik. Sonuçta hepimiz emek verdik cabaladık.
-
@gmzankr066 çırpınsın veya çırpınmasın söyleminiz biraz ağırdı demek istediğim bu. Tükenmişlikle şöyle bi alaka var insan uğraştığı şeylerden sonuç elde edemedikten sonra eski heyecanı kalmıyor. Biz sınav getirmek için çok uğraştık twitterda orda burda. O bitti açıklasınlar diye uğraştık. Bizzat ben bakanın twitlerini takip edip organize ettim burda. Oda yetmedi mülakat tarihlerini versinler diye uğraşıyoruz. Kendi adıma söyleyim o eski heyecanım yok. Sinsi gibi kenara çekildiğimden değil elimizin her seferinde boş dönmesinden ve bizi kimsenin umursamadığını gördüğümden. Biliyorum sizde yeni ilan bekliyorsunuz ama kimse için böyle bi bedduada bulunmayın bence. Çünkü bahsettiğiniz durum çok ağır bi travma.
-
Ben benzin döküp yakma tehditine aday olarak göstermiştim. Gidişine üzüldüm..
-
Dostum dostum dostumm gelsene canim diyerekten gondermissiniz zenginmemur arkadasi umarim bu kisa ara kendisine iyi gelir ve guzel katkilarla aramiza doner.
-
yukarıda kpss çalış yüksek puan al sadece guya yetecek puan almayın demişsiniz de birbirinize. hemen hemen bütün puanlarım 90civarında. p48 91.1 bu forumdaki herkesin aşağı yukarı böyle de bu puanlar neye yarıyor ki kpss puanınızı yükseltin diyorsunuz birbirinize ? görebildiğimiz tek sınav il göç uzman yrd. birde btk bunun dışında ilan mı geldi de biz görmedik. ne yapacaz daha çok çalışıp 95 alıpta mı bekleyecez. alsak ne olacak? ilan yok hiçbir şey yok...
ben işin açığı bu guy mülakatını ve gelirse sgk denetmenlik ikisini kendim için son şans olarak görüyorum. guy mülatından sonra uzun bir süre yeni bir guy dguy ilanı geleceğini düşünmüyorum.
en temel sorun biz i.i.b.f liler birlik değiliz sesimizi duyuramıyoruz. aramızda para toplayalım diyoruz şuraya bak 1.000 tl toplanmamış daha.. biz böyle aval aval takılmaya devam edersek aval aval da bu hayatı yaşarız.