2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası 1428 hocam
-
@mahlaki hocam pazartesi göndereceğim. Yine maaşı yatınca gönderecek olanlarda var. Anneme bahsettim annem bile bende vereyim gönder diyor. Hocalarıyla irtibatta olan arkadaşlar lütfen ulaşsın zaman daralıyor.
-
@guyhanım hocalara twitterdan yazıyorlar kimse oralı olmuyor
-
İnstagramda kpss grupları var 2019 kpss ye çalışıyorlar 5000 üstü takipçileri var hikayede hesap numaralarını paylaşın diyorum yapmıyorlar onlar sanıyorki şimdi ilan gelmeyince seneye çok gelecek
-
@guyhanım Allah razı olsun hepsinden sizden ve annenizden
-
Allah razı olsun A kadro 500 lira gönderdi biraz önce diğer dershanelerden ve hocalardanda aynı performansı bekliyoruz. Hocalarnıza arkadaşlarınıza yazın
-
@mahlaki dersanesine gitmedim ancak kitaplarını çalışma sürecinde edinmiştim giden arkadaşlarım da oldu hiçbirinin ağzından kötü birşey duymadım hepsi çok memnun güzel puanlarla ayrıldı duyarlı öğretmenlere ait duyarlı bir kurum. İibf öğrencisi üzerinden dünyaları kazanan diğer kurumlarda bu kadar duyarlı olsa keşke ama malesef çoğu kurum kazandığı paraya bakıyor. İnşallah en kısa sürede yeterli miktar toplanır sesimizi duyan birileri olur
-
@mahlaki sabah 970 tl toplanmıştı a kadro da 500 verdiyse sağolsun iibf li arkadaslar bugün fazla bir katkıda bulunmamışlar
-
@mahlaki hocam bununla mı 1428 ?
-
A kadro ile mi 1428 yani
-
@mahlaki hesap sahibinin ad soyadi nedir?
-
özberk ünal
-
@modigliani-0 Tesekkur ederim
-
@fatoss21 hocam yanılmıyorsam sizin kardesiniz egitimdeydi bi ara galiba duyumlsrınız oluyordu. Şimdi hiç duyumunuz yok mu
-
Twitter kullanan arkadaslar kpss hocalarına dersanelere twitterdan maddi destekte bulunmalarını isteyin ne kadar çok yazarsak onlarda destek verir. Sonuçta biz olmazsak onlarda olmayacaktı biz onların dershanesine gidiyoruz biz onların kitaplarını alıyoruz bazı arkadaslar hocalara yazıyor sizde onları rt leyin
-
@Kazmaaa Teşekkürler, haberler bekliyoruz sizden.
-
@albertcamus hocam o yds si yok dediğin adamlar biri de benim 68.75 ile ve İngilizcem de 70 üstü olan çoğu kişiden iyi buna eminim.
Test sınavda kurslara para basarak aldığınız bir sınav notu ile kendinizi bu kadar yetkin karşınızdakileri de hakir görmeyin. -
bu işin bu kadar uzama sebebi ne gerçekten.
bakan bey durumu bilse böyle olacağını zannetmiyorum.
kasıtlı olarak bildirilmiyor bence.kesinlikle art niyet var.
yapılanma falan hikaye.maliyeyi bilmesek inancaz.
bu mülakatı bekleyen ve işsiz olan kardeşlerime allah sabır versin.ama sabır da yorulur. -
bi de mülakatlar açıklanmayınca insanlar saracak yer öfke kusacak yer arıyor.yds tartışmaları boşuna arkadaşlar.
isteyen yds ye girer alır puanını isteyen bildiği gibi hareket eder. -
mayıs 2017 kpss
ağustos 2018 kurum sınavı
şubat 2019 daha mülakat tarihleri belli değil.
ama tahminim martta mülakatlar olur