2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@lion link i kendisi yazmış oyle bir link yok eğleniyor milletle
-
@köyün-ağası ALLAH ALLAH oyleyse cok buyuk ayip ama boyle seylerin sakasi olur mu?
-
@mahlaki kardesim sen devam et ihbar asilsiz cikti.
-
Hafta sonu ayarlanabilirse Pazartesi uygundur bence gazete ilanı için hem hafta başı
-
İstanbul Murat (Aksaray Kadıköy Mecidiyeköy) dershaneleri toplan 2000 tl bağışta bulundu Allah razı olsun bir önceki ilanda da katkılarını esirgememişlerdi. Murat derhaneleri candır
-
İyi iyi, kim dost kim düşman görmüş oluyoruz
-
İçimden bir ses 7-21 mart arası mülakat yapılacak diyor hayırlısı bakalım
-
SEçim kadroları gelmeye başladı diyanete 9500 personel alınacak iibf elini çabuk tutması lazım
-
@yorgun-_iibfli diyarbakir hocam
-
@lamıcimiyok Benimde gönlümden bugün açıklanacak diye geçiyordu hatta buraya da yazdım ve anladım ki benim gönlüme bile sonbahar gelmiş
-
@mahlaki para tamamlandı o zaman gazete ilanı için hangi zaman düşünülüyor
-
@lamıcimiyok dguy yapılmıcak mı
-
@haldun neden bu soruyu sordunuz
-
@kpss-a-bağımlısı 7-21 martta guy olursa dguy ne zaman olur diye sordum daha önce olcak deniliyo da dguy için
-
hafta sonu biri demiişti yüzde 90 bu hafta açıklancak diye artık kimseye inancım kalmadı (belirli kişiler hariç) bakmasam diyorum buraya e bakmadanda duramıyor insan her an bir gelişme olcak diye. Gerçekten artık şaşırmış durumdayım
-
arkadaşlar transfer fiyatlandırması yöntemleri nelerdir? Daha önceki guy mülakatında çokça sorulmuş
-
Arkadaşlar merhaba, değerli kurumların desteği ile birlikte topladığımız tutar 4.403 TL.
Daha önce sabah gazetesi ile konuştuğumuz da 10x10 boyutunda ilan için 3.500 civarı bir fiyat almıştık. Ancak şimdi toplanan tutar 3500 TL yi geçtiği için boyutu büyütüp İİBF'nin tüm sorunlarını içeren bir metin yayımlamak istiyoruz.
Bu sorunlar A grubu alımlarından, B grubu alımlarına, kamu bankalarının alımlarından, iibfye açılan kadroların yetersizliğine kadar her konuya değinmek istiyoruz. Metnin daha genis, yazım puntosunun daha büyük olması için şu an topladığımız tutara biraz daha destek bulup, boyutu gerekirse 20x20 yapmayı düşünüyoruz.
Yayinlatacagimiz metnin sonuna #li bir şey yazacağız ve gazetede ilanimizin yayınlandığı gün Twitter da o hastag ile twitler atacağız.
Tüm İİBF ailesi tekrardan birlik oldu, bizlerin yanında olan kpss kurumları ve hocaları destek oldu, ve daha destek olacak kurum ve hocalarımız olacak. Alnımızın akıyla bu etkinliği en güzel şekilde kamuoyuna aktaracağız.
Maddi destekleriniz için hesap numaralarını yorum kısmına bırakıyorum arkadaşlar.
Manevi destekleriniz için de hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.
Ne demiştik "Birlik olunca çok güzelsin İİBF"
Bu arada yanımızda olduğunu maddi ve manevi bizlere hissettiren kurumlar ve hocalar için para toplama kısmı hallolduktan sonra özel bir teşekkür postu hazırlayacağız.
Banka hesapları yorum kısmında yer alıyor arkadaşlar, teşekkürler. -
@ceterisparibuss hoca biraz önce bir paylaşım yaptım gazeteylede zamanı ayarlıcaz inşallah daha para toplamaya devam boyutu arttıracaz inşallah
-
@karamell evet artık şu bölüme geçsek
-
@mahlaki çok güzel aktarmışsın elıne emeğıne saglık sadece sunu söylemek ıstıyorum bızım derdımız gayemız sadece a grubu alımları yıllardır bunlar ıcın cabalıyoruz sadece a grubu sorunları yazılmalı bence b ye değınılmemelı sebebı problem ne kadar cesıtlendırılırse ıcınden çok azı cekılıp alınır sımdı bu yazıyı dıkkate alacak bakanlar a grubu sorunumuza mı b grubuna mı mülakatlara mı odaklanacak yoksa her telden çaldık dıye hepsını gormezden mı gelecekler