2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Sahsen ilani corba etmemek gerek diye dusunuyorum. Yoksa kpss a yine arada kaynar gider. Ha puntoyu buyutecekseniz metni genisletecekseniz. Iptal olan vmy den tutunda mulakatlardaki sikintili sureclere kadar deginin. Ve sinav sistemindeki keyfiliklere ufaktan dokunun. Merkez noktasi kpss A olmali diye dusunuyorum.
-
Aynen bankaları b grubu alımlarını işin içine katmasınlar personel eksik olunca bankalar alır kamu gibi değil orda iki kişinin işini bir kişi yapsın demezler. Zaten b deki düz memurluğa her bölüm mezunu başvuruyor. Bankalara girmek istemeyen binlerce kişi var çok saçma bence
-
Bence guy dguy mülakat tarihleri ve beklenen mhuy sgk ilanları eklenmeli, diğer durumlar metne dahil edilmemeli . Cok fazla talep olunca asıl vurgulanmak istenen yeterince göze çarpmaz diye düşünüyorum. Emeğiniz için sonsuz teşekkürler @Mahlaki
-
bankacıları küstürmek doğru olur mu bilmem ama bence de bankadan kadro istemek çok saçma banka isterse alır istemezse almaz diye düşünüyorum
-
Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler önce mülakat tarihleri sonra da diğer iibf alımlarının düzenli olmasıyla ilgili bir metin olmalı
-
banka ve B kadro bölümüne çok ufak değinilmeli diyorum çünkü olmasını düşük ihtimal görüyorum açıkçası B grubunu sadece bize verip geri kalan akdroları isyan ettirmezler demin dediğim gibi banka da gerçekten çok lazımsa adam alır isteğe pek bakmaz
-
Hocam Maliye Bakanlığına değinilmeli öncelikle büyük kısımda. Bu işin anahtarı öncelikle bu bakanlıktan geçer. Guy, dguy, VMY, sgk öncelikler olmalı.. şu durumda geniş çaplı bir yazıya hiç gerek yok bence. Hayırlı geceler
-
ve böylece bizim A kadro istekleri yine araya gider
-
Bence para varken ince elenip sık dokunulmasi lazim. Cok mantikli şeyler yazmak lazim. Bu imkan başka gelmez. Tek mermi var..
-
@mahlaki Hocam ilanı ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz
-
@Mahlaki Hocam bankalar ihtiyaç olunca alım yapıyor, ihtiyaç olmazsa yedeği bile almıyor. KPSS B de genel sorun o da ihtiyaç halinde merkezi atama ile alım yapıyor.
Bunların dahil edilmesi mülakat tarihlerini ve KPSS A dan dikkati diğer tarafa çeker.
Bence de metne dahil etmeyin Geçen yılki metne mülakat süreçlerini ekleyin güzel olur. -
Bence de ilanı çorba etmemek lazım belki çok doldurursak ilanı göz ardı bile edilebilir. Bence guy/dguy, iptal olan vmy sgk ve mhuy ile sınırlı tutup büyük puntoyla olabilir. Daha göz alıcı olabilir
-
En yakın Ziraat ve halk bankasına gidin zaten fazladan eleman var. Benim ziraat servis görevlisi olan arkadasım once şırnaktaydı ordan urfaya geldi şimdi diyarbakırda bu illerde bile personel fazlalığı olduğu için sürekli yer değiştiriyordu facede bu banka olayını dile getiren sadece iki kişi var yok kardeşiz yok biz size mülakatta destek veriyoruz ortalığı karman çorman ediyorlar bizim hedefimiz kpss a da guy vmy sgk gibi kurumlara ilana zorlama ve mülakat tarihlerinin belirlenmesini istemek seçim arefesinde saçma sapan isteklerde bulunmayalım lütfen zar zor para toplandı zaten bakın diyanede 9500 kadro verdiler bu hakkımızı mantıklı bi şekilde kullanalım
-
https://twitter.com/MFerdenCarikci/status/1091407479777488898?s=19
Arkadaşlar yeni CB danışmanımız kendisinim pek takiocisi yok lütfen bu twitin altına yorum yapın ve paylaşımları rt fav yapın bir arkadaşımızın twitinin beğenmiş inşallah geri dönüş alırız durumumuzu Sn. Cumhurbaşkanımıza iletir.
-
Bir ornek dsha vereyim aksaray ziraat katılım şubesinde şuan arkadasım çalışıyor katılımın mülakatını geçti bir buçuk yıl sonra çağırdılar nedeni personel fazlalığı boş hayallere kimse kapılmasın ziraat halk alım yapacak diye
-
@mhd hocam destek olan ve bu taleplerde bulunan arkadaşlar var ve iibf nin genel sorunu zaten öncelikle 1. Kısım guy ve dguy olarak bahsedilcek inş sonra genel sorunlarsa ve ilan talebinden bahsedilcek
-
Arkadaşlar atanmış bir dostunuz olarak gazete ilanı konusunda sizler için en büyük tavsiyem çok çorba etmeden A grubu bazında net ve somut ifadelere yer verilmesidir. Örneğin; uzayan ve sonuçlanmayan mülakat süreleri ile birlikte en somut örnek halihazırda bekleyen 1000 guy ve 400 dguy mülakatlarının acilen sonuçlanması için bastırılması yanı sıra; basına yansımış, kadro ihdası yapılmış halen 600 dguy-1000 vmy boş boş gözlerinizin içine bakıyor sakın bu ihdasların peşini bırakmayın. O kadrolar sizin hakkınız. Maliyedeki yapılanma ne olursa olsun seçim dönemi mutlaka bu kadro ihdasları için bastırıp ilanı kopartmanız gerekir diye düşünüyorum. Aynı zamanda en az 250 kişilik muy talebi ( 250 kişilik naklen uzman alımına çıkılmıştı geçen sene ve sonu getirilmedi, demekki en az 250 kişilik ihtiyaç olduğu kesin ) duy, mhuy, sgk denetmeni talepleri gerçekleşme ihtimali en yüksek ilanlardır diye düşünüyorum.
-
@ezo estağfurullah hocam emin olun puntolarla vurguları ayarlıcaz ilk kısım guy ve dguy olcak sonrası genel talepler. Diğerleri olmasın diyemeyiz çünkü diğer taleplerde bulunupta katkınyapan arkadaşımızda çok fazla
-
Arkadaşlar hepinizin de dediği gibi a grubu ilanlar daha önemli bizim için. Hem sayıca artık fazla alımlar olmasını(5bin,10bin artık neyse) hem de bu alım süreçlerinin hızlı ilerlemesini belirtsek cok daha iyi olur bence. Bizim için bunlar ćok daha önemli.
-
Bence de çok isteklerle asıl amacımızdan şaşmamız asıl vurguya dikkat çekmemiz taraftarıyım diğer arkadaşlara katılıyorum bankalar kendi ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda alım yapıyor KPSS b desen bizden daha çok alım yapıyor ki nisanda planlanan bakanlık tarafından duyurulan 5 bini aşkın infaz memuru alımı var bizim derdimiz kendi alanımız Olmalı öncelikle asıl amacımız mülakat tarihleri açıklanması sonrasında bu alımların plansızlığı belirli bir takvimde yapılmaması istihdam yetersizliği olmalı diye düşünüyorum