2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Benim pesim birakin beyler.Gidin gibten hesap sorun.Ne oluyor ya gidin hepiniz kan ağlıyirsunuz sanki her seyin sorumlusu bn gibi davranmayin.Bu konuyuda kapatin.Gidin ders calisin benimle laf yarısina girmeyin
-
Tüm forum toplanmış, bir tane insana laf anlatmaya çalışıyor.. Bak Allah kuran peygamber aşkına yazma hiçbir şey.
-
@zenginmemur kardeşim sana mantıklı şeyler yazicam anlamıyorsun başka türlü konuşacam o da olmaz ama senin kalbin kırılmasın diye değil ban yerim diye yazmak istemiyorum. Ben de seni tüm forum ahalisi gibi moderetör arkadaşlara havale ediyorum.
-
@zenginmemur Dostum bi 15 gün istirahat et sen. Biraz dinlen, sakinleş. Kendi başına iken de lütfen aynı buhran içerisinde geçirme vaktini. 15 gün sonra görüşmek üzere. O arada tarihler açıklanırsa daha erken açarım hesabı.
Herkese iyi forumlar dostlar.
-
@zenginmemur kardeşim toplum ve gelecek nesillerin sağlığı için senden bir şey isteyebilir miyim? Bak hala süre var lütfen kpss çalış ve bu sefer sadece guy a yetecek puan alma yükselt, sende daha iyi hissedersin kafan dağılır
-
@zenginmemur o süreç 2016 da bitti. Süreci tam bilmiyorsun sen. Şimdi önünde iki yol var. ya bunu kabul edip kpss ye hazırlanacaksın ya da bu işi bırakacaksın. 2018 kpss ye girdiğine göre sen de kabul etmiş oluyorsun bunu. Şimdi kalkıp yakınmanın ne alemi var?
-
@zenginmemur Giderken bile kendiyle çelişe çelişe gitmiş. Sabretmeyi öğretiyor insana. 20 yıl tekkeye gideceğime 2 gün seninle tartışırım.
-
Ben çok yazmam gruba herhalde engellenmiş @zenginmemur ama şunu bu yazıyı okumasını isterdim.. Ben 29 ekimde düğün yapacaktım bu mülakat tarihleri için yapmadım erteledim 16 hazirana ve şmdi iyi ihtimal martta mülakat yapılsa güvenlik soruşturması falan en iyi ihtimalle mayısta atanıcam oda tabi kazanırsam (herşey için en iyi ihtimali yazıyorum yanlış anlaşılmasın) bende ümitsizliğe düşüyorum ama şu aklıma geliyor Hamdolsn mülakat bekliyorz ya bu da olmasaydı elimizde o zman napardk en azından hepimizin yüzde 50 ihtimali var elbet yapılacak bu mülakat ama ne zman demem o ki elimizdeki kıymeti bilelim akıl vermek gibi olmasın burda hepimiz başka sıkıntıları vardır ben kendimi yazdm ama nolursa olsun en azından gireceğimiz bir mülakatımız var bunu düşünerek şükredelim @paretowilfredo üstat sanada çok teşekkür ediyorum yardımların için bazen yazdıklarını okurken gözlerim doluyor seviniyorum gerçekten inşallah hayırlısı olur hepimiz için
-
zenginmemur musun nesin artık sal bizi ya hepimiz zaten sinirliyiz sen bunu körüklemekten başka bir şey yapmıyorsun
-
Bu kadar ileti görünce duyum var sandım bırakın artık adamı engellendi gitti işte. @Mahlaki son durum nedir sayıya ulaşıldı mı
-
Oglum bak git diyen adamin supurgesini kafasina yiyen ergen geldi aklima sen neymissin be arkadas
-
@köyün-ağası kardesim deprem hemen gecer ama enkazi hemen kalkmaz
-
@bydaler Allah razı olsun
-
@köyün-ağası hocam 956 tl oldu 1 günde decam böyle inşallah saolsun murat güzelli hpca ilhan hoca gibi isimlerde ve ty formumuzdan üstadlarda yardımcı olcağını açıkladılar paylaşımlar yapalım okul hocalarıma dershane hocalarımıza atanan arkadaşlarımıza söyleyelim
-
@mahlaki kac gunde toplanir hocam bende hafta sonu yatiracagim parayi umarim biran once toplarizda veririz ilani.
-
@bg2603 hocam 1 hafatda toplanır diye tahmin ediyoruz daha fazla topalrsk daha iyi en azından gazetenin boyutunu büyütürüz.
-
GAZETE İLANINA KATIKIDA BULUNMAK İÇİN HESAP NUMARALARI dershane hocaların atana arkadaşlarınıza da ulaştırın .
Banka Hesapları
Ziraat Bankası ;
Hesap Numarası: 1946-63231232-5001
IBAN Numarası: TR 9600 0100 1946 6323 1232 5001Garanti Bankası ;
IBAN Numarası: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37Akbank ;
IBAN Numarasi: TR570004600066888000358982Yapı Kredi Bankası:
IBAN Numarası: TR940006701000000053026560Finansbank :
IBAN Numarası: TR38 0011 1000 0000 0075 1411 65Garanti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmez. -
twitterda cumhurbaskanı yazmış altına yprum yağdırabiliriz
-
@zenginmemur olumsuz yazılarını ya da sorgulamalarını anlıyoruz buradaki herkes ama herkesin içinde umut ve karamsarlık aynı anda yaşanıyor ama aynı şeyi konuşup durman rahtsız edıyor itici gelıyor anlıyor Musun? Son 4 sayfada sen varsın senın kavgaların var sıkıyorsun hep bırılerıne cevap olarak satasıyosun yetmıyo ayrı yazı da satsıyosun
-
@mahlaki kardeşim ben de yarın atacağım, durum nedir şuan 1000 i gördük mü