2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Katılmayın öylese beyler,bu süreç tamamlandıktan sonra bir çoğumuz yeni ilanın gelmesini bekleyecek yine.İnşallah bekleyenlerden olmazsınız ne diyim.
-
@istatistikçik askere gideceğiniz için acele ediyorsanız zaten 21 gün yapacaksınız. izin veriyorlar mülakat için ayrıca.
-
zaten azcık alım yapmış kurumların mülakatını mı bekleyelim?ki tarihi bugün açıklasalar dahi önümüzde 40 45 gün olacak. beklemekten bıkmadınız sanırım
-
@toranj dguy yapılsın önce. onu istiyoruz.
-
@rassal kardeşim kazanıp kazanmamanın böyle hesaplara baktığını zannetmiyorum kısmet değilse 100 kişide gitse olmuyor. Listede tüm bu kişilerin var olduğuda meçhul çoğu başka yere yerleşti zaten. Böyle bekledikçe hem olumsuz sonuç ömründen daha fazla götürür hem de yeni ilanda gelmez
-
@james-buchanan 21 gün yapmicam birader kasım celbiyle gidecem.
-
@james-buchanan bence zaten öyle yaparlar. dguy için farklı komisyon dahi oluşturulmaz.
-
@maxmin silinmiştir
-
Aralıkta yapılacak işte mülakatlar çok aceleci davranıyorsunuz ?
-
hem etkinlik için sayıyı gene toplayamayız birilerinin kuyruğuna basmadan etkinlik metkinlik had getire yavaş yavas çatlak yumurtalar sesini çıkartmaya başladı ama bu yeterli değil. az kaldı az daha sabır
-
Tamam siz düğün tarihi alın,askerliginiz bitsin,doğum gününüze denk gelmesin vs diye etkinlik yapmıyoruz.iptal olsun etkinlikler
-
@frustration, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@james-buchanan guy mülakatında anladığım kadarıyla sadece sorulara verilen cevaplara bakılmıyor. cevaplar etkilidir. Ancak bu etki %10-20'dir. Zaten guy olduğunuzda alan bilgilerinin olmasa da olurmuş olduğunu anlayacaksınız ki komisyondakiler de bunu bizden daha iyi biliyor. Diğer etkenler daha doğrusu avantaj sayılan haller şunlar:
-İkamet edilen ilin tercih edilmesi. il tercihi ikamet edilen adres değilse puanınızın ancak tercih edilen ile yeteceğini düşündüğünüzü açıkça belirtin. Yüksek puanı olup da ikamet ili tercih edilmemişse bu dezavantaj olur. Tabi ikamet ettiğiniz yere alım yoksa her yeri tercih edebilirsiniz.- Yaşın büyük olması, evli olmak. Nedeni, bu kişilere genelde kalıcı gözüyle bakılıyor. Neden guy diye sorulduğunda size aslında neden burda kalırsın diye sorulur. Cevabınızı ona göre hazırlayın.
- Puanın düşük ya da guya yetecek kadar olması. Başka mülakatların beklenmiyor olması.
-Sakın kendini beğenmiş, guyu küçümseyen tavırlara girmeyin. Mütevaziliğinizi koruyun.
Tecrübe ve izlenimlerimden anladığım kadarıyla sizlere aktarabileceklerim bunlar arkadaşlar. Ama verdiğim bilgiler tabi ki kesin değil. Mesela evli olup elenenler de var.
Ikamet ettigim ili tercih etmedim
Evli değilim
Yaşım büyük değil
Puanım da düşük değil
Şimdi kafadan elendim mi ben -
@keciburcu evli olmak ve yaşı büyük olmak avantaj. bencede.
-
@palamut, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Tamam siz düğün tarihi alın,askerliginiz bitsin,doğum gününüze denk gelmesin vs diye etkinlik yapmıyoruz.iptal olsun etkinlikler
önce dguy olursa iyi olur. katılıyorum.
-
@istatistikçik, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@james-buchanan 21 gün yapmicam birader kasım celbiyle gidecem.
bende askerlik yaptım. hatta askerde olduğum için sınavlara giremedim.
-
@keciburcu yok hocam öyle değil. Belirttiğim gibi yani kesin bir şey yok. Ben kendimce öyle gördüm. Tabiki puanı yüksek olup yaşı da kısmen küçük olan evli olmayan ancak kazanan arkadaşlarımız var. Moral bozmak için yazmadım. Moralini bozma yani kısmetse olur yeter ki kendini komisyona kabul ettir.
-
@james-buchanan ben giremedim sizler de giremeyin muhabbetine mi geldik.Neyse hocam 3-5 kişi eksik oluruz sıkıntı yok size iyi beklemeler.
-
@istatistikçik şöyle ki askerde sınava girmek serbest ama fiili durumlardan dolayı gidip gelmek biraz meşakkatli oluyor.
-
@palamut, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@palamut Terbiyesizlik yapma bu saydığım durumda olan yüzlerce insan var ve öyle yazdığın gibi basite alınacak şeyler değil.Belliki yeni mezunsun daha sabrın enerjin var,%1 olasılık arttırmak için aylarca beklemek size kolay geliyor.Her neyse forumda 2 senelik emeğim var tüm etkinliklerde de öyle yarın bigün etkinlik dendiğinde bu cümleleri teker teker hatırlatırım forum benim için bitmiştir. @paretowilfredo hesabımı kapatırsanız sevinirim hocam.İiy forumlar herkese.