2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo e işte benim bu
-
Başak burcuyum. 6 aydır benle başşak geçiyorlar.
-
Twitter da tt olanlara bakar mısınız buraya resim ekleyemedim gösterecektm de valla nasıl sinirleniyorm
-
@walras12 deliye vurduk kendimizi
-
@toranj balık gözyaşııı he tabi gamsızlıkta master
-
@thorstein-veblen @hahamas siz çok yaşayın e mi şu halimde siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün
Yazan: Bir akrep -
Bugünün anısına keşke iibfaşkına ya da kpssaşk tagli tweet atsaydık
-
Ne zaman canım sıkılsa bu başlığa girip ben daha müşkil durumda olan var diyerekten Allaha hamd ediyorum . Işin geyiği bir tarafa inşallah en kısa zamanda açıklanır dostlar. Cuma gecesi dualar geri cevrilmez, siz dua edin bakarsınız yarın açıklanır.
-
İnşallah yarın açıklanır 🤲
-
2016 da mezun olduğum sene sınava çalışmaya karar verdim ama malum 2017 sınavına girecektim B grubundan da alım olmuyordu tek haneli yıllarda hem dedim neden kendi alanımın sınavına hazırlanmayayım sandımki sadece sınava girmekle uzman müfettiş olacaktım şu A grubuna harcadığımız Emeği B grubuna harcasaydık valla en iyi dereceleri alırdık en yakın arkadaşım mezun olduğumuz sene B grubu alımı olmadığı için İşe girip çalıştı 1 sene 1 sene sonra da işten çıktı ders çalıştı 2018 KPSS ye girdi ve şuan alımlara başvuruyor bekledikleri kesin olan alımlar var bu başvurdukları olmassa Adalet Bakanlığı 10 bin alım yapacak onu da bekliyor şansı benden bin kat fazla ve belkide bizlerden önce iş başı yapacak ya ben birde bu arkadaşımın az daha başını yakacaktım mezun olduğumuz sene çok yalvardım gel beraber alana çalışalım diye iyi ki beni dinlememiş keşke ben onu dinleseydim ne diyelim kader kısmet demekten başka
-
Merhaba dostlar.
Bir grup dostumuz 22 Şubat 2019 tarihinde İİBF mezunlarının tüm sorunlarını dile getirecekleri bir Basın Açıklaması organizasyonu yapmışlar. Gerekli izinler alınmış, organize olunmuş. Yani yine birileri bizim için elini taşın altına koymuş. Sizlere, bizlere bu hususta azami destek olmak düşer. Özellikle Ankara'da olan arkadaşlar, bir iki saatinizi ayırarak mutlaka bu organizasyona katılın.
Yasal izinleri alınmış bir organizasyondur ve elbette bize yakışır şekilde dile getirilecektir taleplerimiz. Unutmayın, bu tip organizasyonlarda ilgiyi kalabalık çeker. Ne kadar çok olursak o kadar var olacağız. Bu bilinçle lütfen katılım göstermekten imtina etmeyin. Birileri sizin için bir şeyler yapsın diye beklemeyin. Sloganda olduğu gibi kendi sesiniz olun. Gazete ilanından sonra çok daha etkili olacağına inandığım bir organizasyon bu. Belki de ses duyurmak için son imkanlar dostlar.
Çünkü böyle giderse sizler için bir şeyler yapan, yapmaya çalışan insan sayısı daha da azalacak ve bir süre sonra herkes sinecek ve vazgeçecek. O nedenle lütfen bu konuya hassasiyet gösterin. Sayıştay sınavından bir gün evvel. Başka illerden de bir gün önce Ankara'ya gelecek olanlar varsa onlar da katılım göstersinler arkadaşlar. Yer zor bir yer değil. Ankamall Alışveriş Merkezi'nin orada. Metro ile oldukça kolay ulaşımı olan bir mekan seçilmiş. Bu nedenle sizler de kolaylıkla katılım gösterebilirsiniz şehirde olmanız durumunda.Aşağıdaki başlıkta diğer detaylara ulaşabilirsiniz.
-
@paretowilfredo ankarada olupta buna gitmeyen kadro diye burda ağlmasın biraz argo aldu ama kusura bakmayın artık
-
Bugün günlerden 15 Şubat Cuma. Saat 10.16 itibarı ile tercihini yap forumda tarihlerin açıklanmasını bekliyoruz.. bekliyoruz ama gelmiyor. Akşam 6ya kadar kimse ses etmesin. Duyum alan, içeride amcası dayısı olan yazabilir siz yazın. Hadi selametle..
Ben şu an ne saçmalıyorum valla bilmiyorum. -
@redcrossbjk bir ima mı var o gün bu gün mü diyorsun napak başkan heyecan yapalım mı?
-
@irvingfisher Kardeşim delinin biri bir kuyuya taş atıyor 40 akıllı çıkaramayız sonra dur Yok kardeşim ne iması. Keşke bana kalsa. Ben mülakat falan yapmam. Mülakata kalan herkesi topluca kuruma kabul ederim
-
@redcrossbjk deliyi üzerime mi alınayım anlamadım inşAllah o günleri de görürüz
-
yok kardeşim o deli benim
-
@redcrossbjk estağfurullah inşaAllah bugün açıklanır da rahat ederiz
-
@irvingfisher inşAllah kardeşim
-
GİB'in sayfası pek hareketli maşallah bizi de sıkıştırsalar araya keşke