2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
arkadaşlar ankara da yapılacak etkinliği face deki a grubu gruplara dersanelerin gruplarına iletebilirsek katılım daha çok olur diye düşünüyorum
-
@kaldorhicks Sınav duyuruları da bir o kadar hareketsiz
-
@redcrossbjk 16 ocakta çakılı kaldı
-
İnstagramdaki Gib duyuru sayfasına göre bugün açıklanacaktı bakalım ne olacak
-
@köyün-ağası herhangi bir hareket olacağını sanmam. Herkes bir şeyler söylüyor. Ülkenin sorunları bitti gündem yerel seçimler liderler oradan oraya gidip duruyor. Ana gündem yerel seçim 3000 kişi herhalde bir nicelik unsuru değil. Tek çıkış 5. kez kpss ye çalışmak.
-
@köşeminderi bende bugün açıklanmasıni aşırı istememe rağmen hiç ihtimal vermiyorum bence açıklanmayacak
-
@köyün-ağası o sayfaya sorma ihtimalimiz var mı tekrardan kim sormuştu ki
-
@gannicus birçok kişi sordu bende sormuştum ama cevap vermiyorlar sadece hikayesinde paylaşmışlar cuma günü açıklanabilir diye
-
@köyün-ağası Ben sordum yazdılar ama kesin demedi öylr bir duyum var dedi , üstadta yakınca açıklanacak ve mülakatları olacak dedi ondan yakındır dedi bana.
-
@köyün-ağası tamamdır hocam
-
@maesteo ins kardeşim bana cvp vermemişlerdi dün twitterda biride açıklanabilir demişti 4 saat daha bekleyelim bakalım olacak mı
-
@mrnobody eyvallah dostum.Sadece beni gönderdiniz ne degisti bunu bilin yeter.
-
@zenginmemur vayy kral döndü
-
@beveridge-eğrisi ben döndum nerde bu mulakat tarihleri.
-
@zenginmemur hocam 15 gün müydü sizin mapus ? sizin olmadığınız süreçte hepimiz küçük zenginmemurcuklar olduk
-
Birileri demiş öldü, efsane geri döndü @zenginmemur
-
@toranj reis aftan yararlanmış :))
-
zenginmemurun gelişinin şerefine bugün açıklanmalı bu mülakat tarihleri
-
Sensiz buraların tadı tuzu yoktu kral @zenginmemur
-
ilk defa aciklanacagini hissediyorum