2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@modigliani-0 yok hocam geçiştirir gibi değildi bilakis gençlerle çok samimi bir şekilde konuştu ancak benim şahsi kanaatim her ne kadar hiç bir siyasi açıkça dillendirmese de şu an herkesin ana gündemi seçim ve bütün bakanlar o yoğunlukları arasında şehirleri geziyorlar.. O yüzden az ya da çok bilemem ama ben bu tıkanıklığın seçimden sonra giderileceğine inanıyorum. Tabi dediğim gibi bu tamamen benim şahsi kanaatim..
-
@nonbisinidem anladım hocam seçime kadar bu işlerin peşini bırakmak daha mantıklı olacak sanırım belli ki bizimle ilgili projeleri yok
neyse bakalım -
3600 ek gosterge yine secim sonrasina kaldi.Gercekten anlamis degilim.Yapilanma varsa yapilir beklemenin anlami nedir?İssiz olduklarimizdan bile bnce haberleri yok.Tek gercek bu yonetenler iibf mezunu sayisinin cok oldugunu bilmiyorlar
-
biliyorlar hocam bal gibi ama seçim öncesi gündemde umurlarında değil açıkçası çünkü çok yoğunlar
-
İssizlik 13.5 olmuş.Bunlarin cogu iibfli.Sayin Bakan idda ediyirum guy nedir diye direk sorsam kesinlikle bilemez.@paretowilfredo duyumlarina ihtiyacimiz var.
-
@modigliani-0 hayir hocam ya bilseler niye cozum bulmazlar.Biz düsman miyiz.Niye okuduk bu bolumleri
-
2012-2013 yıllarını hatırlayan varsa mehmet şimşek bir açıklamada maliyede uzmanlaşmaya gidilecek dedi maliyeye o gündenden sonra vhki neredeyse alınmadı tüm personeller uzman yrd ünvanıyla alında şuan bakanlıktaki yapılanma var herkes tarafından biliniyor. Nitelikli eleman sözüne takılmayın. Bakan bey her konusmasında en iyisini istediğini sürekli vurgulamıştır bu nitelikli elemanda bunlardan biri. Şuan yapılanma var diye kadrolar bakan beye bile sunulmuyordur. Bu kadar personel eksikliği varken yapılanmadan sonra çok rahat 1500 üstü guy gelecektir.arkadasımın çalıştığı vergi dairesinde 40 kişilik kontejan varken 17 personel sadece var. Vmy illaki gelecektir. Denetlenen mükellef sayısı çok düşük. Ortalamaların çok altında. Duyum değil ama kpss den once alım çok zor bence
-
@köyün-ağası hocam size katılıyorum yani aslında Sn. Bakan maliyede baştan başa bir yenilenmenin gerekliliğinden söz etti. Konuşmasında kurumdaki başkan değişikliklerine de değindi. Amaçlarının sadece yeni alımlarda değil içerdeki kaliteyi de artırmak olduğu düşüncesindeyim. Yani uzun vadede bir değişim ve gelişim öngörülüyor. Elbette bu süreçten de bizler etkileniyoruz ama maslesef bizim insiyatifimizde durumlar değil.. Allahtan hayırlısı...
-
@köyün-ağası sorun su bu yapilanma guyu kapsamayacaksa eger neden mülakat bekledik ve neden 1500 kisilik guy ilanı gelmiyor secim oncesi
-
Arkadaşlar mülakat için OECD misafirhanesinde kalabiliyor muyuz ? Eğer o mümkün değilse bildiğiniz güzel ve yakın misafirhane var mı ?
-
Yayin politikasi gereği kaldirilmistir
-
arkadaşlar, mülakatta daha önce çalıştığımız yerlerle alakalı soru geliyor mu? bilgi verebilir misiniz.
-
@kortex Bana gelmedi
-
Merhaba dostlar.
Bugün kurumdan bir büyüğümle görüşme imkanım oldu. Bir kaç şey sordum ben de. Mülakat açıklanma takvimi gerçekten DGUY önce açıklanacak şekilde belirlenmiş. Olabildiğince hızlı açıklayıp mükerrerliği engellemeye çalışmak amaçlanmış.
Diğer yandan DGUY mülakat performanslarının özellikle belirleyici olacağını dile getirdi. Bu kadro için ehemmiyetle seçici davranılacağını bu yönden iyi hazırlanan kişilerin öne çıkacağını düşündüğünü ekledi.
Bir diğer konu yeni alımlar. KPSS öncesi yeni bir GUY olabileceğini bunun da tamamen Bakanlıktaki süreçlere bağlı olduğunu söyledi. Planlamayı da teyit ettim dostlar. Gerçekten bir alım planı var. Bu planın hayata geçme süreci de bi yerde bakanlığa bağlı. Sonuçların her iki alım için de çabucak tamamlanması için çalışılacağını, buna ve yapılanmaya bağlı olarak KPSS öncesi için yeni GUY ilanı olabileceğini belirtti. Bakalım vakti gelince bir daha soruşturacağız bunu tabi ki.DGUY içinse aynı şekilde müspet konuşmadı malesef.
Hepinize başarılar dostlar. Hakkınızda hayırlısı olsun. -
@paretowilfredo hocam dguy ile guy arasında 10 günlük bir boşluk var o tarihler arasında açıklanma ihtimali olabileceği hissi uyandı bende
-
@bucalı Ben de böyle düşündüm dostum. En azından çabalanacak buna eminiz. İnşallah başka bir safhada, (imza, olur vb.) takılmaz ve planlandığı şekilde ilerler bu kez süreç.
-
bundan bu sene DGUY gelmeyecek anlarız sanırım üstad yazmışsınız zaten ama
-
Üstadım @paretowilfredo guy gelirse yine geçen seneki gibi dguyla birliktemi gelir sizce ?
-
@jan-vesely DGUY konusu yukarıda da söylediğim gibi biraz karışık dostum. Şimdilik ona dair olumlu bir durum yok malesef.
-
@modigliani-0 Nötr demek daha doğru dostum. Olumlu bir şey yok en azından. Gelmez demek yerine gelmesi belirsiz demek daha anlamlı. Gözlemlediğim ve duyduklarım şu an bana böyle diyor.