TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

KPSS A
    2018 guy mülakat süreci
    629
    9227
    1859402
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • I
      istatistikçik Son düzenleyen:

Katılmayın öylese beyler,bu süreç tamamlandıktan sonra bir çoğumuz yeni ilanın gelmesini bekleyecek yine.İnşallah bekleyenlerden olmazsınız ne diyim.

Lonely Fool

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • J
        James Buchanan @istatistikçik Son düzenleyen:

@istatistikçik askere gideceğiniz için acele ediyorsanız zaten 21 gün yapacaksınız. izin veriyorlar mülakat için ayrıca.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • T
          toranj Yasaklı Son düzenleyen:

zaten azcık alım yapmış kurumların mülakatını mı bekleyelim?ki tarihi bugün açıklasalar dahi önümüzde 40 45 gün olacak. beklemekten bıkmadınız sanırım

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • J
            James Buchanan @toranj Son düzenleyen:

@toranj dguy yapılsın önce. onu istiyoruz.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • MaxMin
              MaxMin @rassal Son düzenleyen:

@rassal kardeşim kazanıp kazanmamanın böyle hesaplara baktığını zannetmiyorum kısmet değilse 100 kişide gitse olmuyor. Listede tüm bu kişilerin var olduğuda meçhul çoğu başka yere yerleşti zaten. Böyle bekledikçe hem olumsuz sonuç ömründen daha fazla götürür hem de yeni ilanda gelmez

" No pain , no gain "

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • I
                istatistikçik @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan 21 gün yapmicam birader kasım celbiyle gidecem.

Lonely Fool

• T
                  toranj Yasaklı @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan bence zaten öyle yaparlar. dguy için farklı komisyon dahi oluşturulmaz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • R
                    rassal Yasaklı @MaxMin Son düzenleyen: genclerbirlikli

@maxmin silinmiştir

• T
                      T.Robert Malthus Son düzenleyen:

Aralıkta yapılacak işte mülakatlar çok aceleci davranıyorsunuz ?

• T
                        T.Robert Malthus Son düzenleyen:

hem etkinlik için sayıyı gene toplayamayız birilerinin kuyruğuna basmadan etkinlik metkinlik had getire yavaş yavas çatlak yumurtalar sesini çıkartmaya başladı ama bu yeterli değil. az kaldı az daha sabır

• P
                          palamut Son düzenleyen:

Tamam siz düğün tarihi alın,askerliginiz bitsin,doğum gününüze denk gelmesin vs diye etkinlik yapmıyoruz.iptal olsun etkinlikler

J I 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                          • K
                            keciburcu @frustration Son düzenleyen:

@frustration, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

@james-buchanan guy mülakatında anladığım kadarıyla sadece sorulara verilen cevaplara bakılmıyor. cevaplar etkilidir. Ancak bu etki %10-20'dir. Zaten guy olduğunuzda alan bilgilerinin olmasa da olurmuş olduğunu anlayacaksınız ki komisyondakiler de bunu bizden daha iyi biliyor. Diğer etkenler daha doğrusu avantaj sayılan haller şunlar:
                            -İkamet edilen ilin tercih edilmesi. il tercihi ikamet edilen adres değilse puanınızın ancak tercih edilen ile yeteceğini düşündüğünüzü açıkça belirtin. Yüksek puanı olup da ikamet ili tercih edilmemişse bu dezavantaj olur. Tabi ikamet ettiğiniz yere alım yoksa her yeri tercih edebilirsiniz.

• Yaşın büyük olması, evli olmak. Nedeni, bu kişilere genelde kalıcı gözüyle bakılıyor. Neden guy diye sorulduğunda size aslında neden burda kalırsın diye sorulur. Cevabınızı ona göre hazırlayın.
                            • Puanın düşük ya da guya yetecek kadar olması. Başka mülakatların beklenmiyor olması.
                              -Sakın kendini beğenmiş, guyu küçümseyen tavırlara girmeyin. Mütevaziliğinizi koruyun.
                              Tecrübe ve izlenimlerimden anladığım kadarıyla sizlere aktarabileceklerim bunlar arkadaşlar. Ama verdiğim bilgiler tabi ki kesin değil. Mesela evli olup elenenler de var.

Ikamet ettigim ili tercih etmedim
                            Evli değilim
                            Yaşım büyük değil
                            Puanım da düşük değil
                            Şimdi kafadan elendim mi ben😔

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine.

J frustration 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • J
                              James Buchanan @keciburcu Son düzenleyen:

@keciburcu evli olmak ve yaşı büyük olmak avantaj. bencede.

• J
                                James Buchanan @palamut Son düzenleyen:

@palamut, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

Tamam siz düğün tarihi alın,askerliginiz bitsin,doğum gününüze denk gelmesin vs diye etkinlik yapmıyoruz.iptal olsun etkinlikler

önce dguy olursa iyi olur. katılıyorum.

• J

@istatistikçik, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

@james-buchanan 21 gün yapmicam birader kasım celbiyle gidecem.

bende askerlik yaptım. hatta askerde olduğum için sınavlara giremedim.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • frustration
                                    frustration @keciburcu Son düzenleyen:

@keciburcu yok hocam öyle değil. Belirttiğim gibi yani kesin bir şey yok. Ben kendimce öyle gördüm. Tabiki puanı yüksek olup yaşı da kısmen küçük olan evli olmayan ancak kazanan arkadaşlarımız var. Moral bozmak için yazmadım. Moralini bozma yani kısmetse olur yeter ki kendini komisyona kabul ettir.

"Söylediğin herşeyi bil, ancak her bildiğini söyleme"

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • I
                                      istatistikçik @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan ben giremedim sizler de giremeyin muhabbetine mi geldik.Neyse hocam 3-5 kişi eksik oluruz sıkıntı yok size iyi beklemeler.

Lonely Fool

• J

@istatistikçik şöyle ki askerde sınava girmek serbest ama fiili durumlardan dolayı gidip gelmek biraz meşakkatli oluyor.

• J
                                          James Buchanan @palamut Son düzenleyen:

@palamut, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

@istatistikçik

• I
                                            istatistikçik @palamut Son düzenleyen:

@palamut Terbiyesizlik yapma bu saydığım durumda olan yüzlerce insan var ve öyle yazdığın gibi basite alınacak şeyler değil.Belliki yeni mezunsun daha sabrın enerjin var,%1 olasılık arttırmak için aylarca beklemek size kolay geliyor.Her neyse forumda 2 senelik emeğim var tüm etkinliklerde de öyle yarın bigün etkinlik dendiğinde bu cümleleri teker teker hatırlatırım forum benim için bitmiştir. @paretowilfredo hesabımı kapatırsanız sevinirim hocam.İiy forumlar herkese.

Lonely Fool

B P R 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 28
                                            • 29
                                            • 30
                                            • 31
                                            • 32
                                            • 461
                                            • 462
                                            • 30 / 462
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti