2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@moonlight en akilci yorum kendi acimdan.Gercektende bir önceki guy 10 gunde aciklandi.Buda Cuma gunune kadad beklememiz gerektigini bizlere soyluyor.Artik Guy alim sureci ve diger alimlar degisti.Kamuda durum su artik.A grubu eleman istemiyoruz.Bize polis ogretmen lazim.Zaten guy maasida polisle ayni seviyede.Vergi dairesinde calisan uzmana ben niye para vereyim.Versemde zaten kurumdan kaciyolar.Mantik bu dostum.Simdi mali hizmetker uzmanligi niye gelmsin ki.Her sey musait veya sgk denetmenligi.Cunku bu kadrolara duzenleme sart.3600 ek gosterge polis ogretmen din gorevlisine vrilirse tasra uzman kusturulmez mi?Bunlar bekleyen sorinlar.Bunlar cozulmeden alim surevi hizlanmaz.Bak bn hicbir zman merkez uzmanliklarin sayi azligina sasirmam.Cunku ihtiyac azdir.
-
2017 nin 7. Ayında yapılmış sınavın alımı bugün 2019 un 5. Ayında hâlâ açıklanmamış nerdeyse 2. Yılı oluyor sürecin...
Neyse artık yapacak bir şey yok önceki sayfalarda bir arkadaş bugün sahur vakti umudun olduğunu yazmıştı inşallah doğru çıkar ve yüzünüz, yüzümüz güler -
@modigliani-0 akil mantik isi degil gercekten.Elenenler ne yapcak peki?
-
@zenginmemur çok dramatik bir soru maalesef
-
@zenginmemur zaten en acısı bu... Kazananlar zaten bekledim ama değdi diyecek. Peki ya elenenler...
-
@modigliani-0, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
2017 nin 7. Ayında yapılmış sınavın alımı bugün 2019 un 5. Ayında hâlâ açıklanmamış nerdeyse 2. Yılı oluyor sürecin...
Neyse artık yapacak bir şey yok önceki sayfalarda bir arkadaş bugün sahur vakti umudun olduğunu yazmıştı inşallah doğru çıkar ve yüzünüz, yüzümüz gülerBu sorunlarimizi yeni mezun ve kpss hayali olan gençlere aktarirsak bu eziyeti çekmeye razı olacaklarıni sanmıyorum. Şahsen ben 2016 mezunuyum ve böyle olacağını bilseydim hiç bulasmazdim bu işe.
Kimsenin umudunu kırmak değil amacım. Sadece araştırın ve bakın, neler çektiğimizi görün. -
@aybala eğer gerçekten bu düşünceyle yaklaşılıyorsa çok gereksiz. Orada kime ne soracakları hiç belli olmuyor ki. 3.komisyonda mülakata girmiştim. Bu komisyondan çıkan arkadaşlarla konuştuğumda mesela garameten taksim sorusunu bilemedim cevabını aldım. Oh be dedim Allahtan gökten zembille indirip soru sormuyorlarmış derken aynı komisyon bana yurt dışından mal ithal ettik bunu ülkede kullanmadan geri çıkardık bunun kdv kaydını nasıl yaparız sorusunu sordu..e haliyle bilemedim kpss nin üzerinde bir soruydu. Soruların referans alınması yanlış gelecek nesli de bu şekilde yönlendirmek yanlış.
-
@colbert95 kpss seviyesindeki soruları oraya giden her aday cevaplayabiliyor zaten. Oradaki amaç bilemediği durumlarda ne gibi tepkiler vereceği olabilir. Burada üstat biziz senden daha iyi biliriz psikolojisi olabilir. Ya da dur şunu zora sokup canını sıkalım da olabilir. O yüzden mülakat soruları çok önemli değil yav.
-
@modigliani-0 hocam 7. ay bile değildi mayıstaydı o sene sınav. Geçen süreyi görünce delirmemek elde değil gerçekten. Allah hepimize bol bol sabır versin
-
3 duyumcu geldi. 3 ü de birbirinin zıttını söyledi.
10 gün önce yazdım yine yazıyorum. Gib deki birkaç üstad dışında kimse bilmiyor. Bilemez.
Normal süresi bu haftayı işaret ediyor. Olmadi en geç haftaya pazartesi.
Şu normal süre bir geçsin sabredin. Hatta bu süre geçene kadar burayı okumayın kendi sağlığınız açısından. Salı gününden itibaren hep beraber telâşlanmaya başlarız. -
arkadaşlar ara ara gib sınav duyurular kısmı gidip gidip geliyo
-
https://sinav.gib.gov.tr buraya girebilen varmı sayfa açılmıyor
-
@mi̇ll acilmiyor
-
@mi̇ll aynen açılmıyor site
-
@piyon, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Çarşambaya gecesine hazırlayın kendinizi,sahuru hafif yapın:)
Bekliyoruz
-
@mi̇ll buradan açıklanmıyor ki niye oradan bakıyorsunuz
-
sisteme yükleme mi yapıyorlar acaba başka açıklaması var mı?
-
@köyün-ağası liste şeklinde açıklanmayabilirmiş bende burdan bakmak istedim
-
@mi̇ll önce buraya bilgileri yükleyip sonra liste de açılayabilirler
-
@mi̇ll liste şeklinde aciklanmayacagini nerden duydunuz hocam. Şimdiye kadar hep liste açıklanmış. Hatta yazılı sınav puanı hariç başka birşey girilmemiş bu sitede