2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo hocam tek yürek olduk sizi bekliyoruz
-
@duymhuyguy tamam işte belli olan listeyi yayıma koymak için çalışma vardır onu demek istedim yani 1 günde bitebilecek bir şey
-
@piyon kardeşim ben normalde iftardan sonra ağırlık çöktüğü için 22.00 gibi uyuyorum sahura kadar , ama bugün uyumayacağım nöbet tutacağım .. Açıklansa da açıklanmasa da Allah senden razı olsun , üzerimizdeki ölü toprağını atmamıza vesile oldun
-
@pareto_wilfredo üstad gel sen affet barışalım valla ihtiyacımız var sana
-
Heh şöyle, bu başlığı böyle görmek ne güzel Sırf entry olsun diye giriyorum. Olumlu sonuçlar sonrasında bu beklemeleri hatırlamak dileğiyle ...
-
@moonlight nöbeti birlikte tutar güzel sonuçlar alırız inşallah kardeşim hakkını helal et
-
@piyon kardeşim inşallah tutar duyumun lakin tutmasa bile samimi olduğuna inandık yine de sağol
-
@modigliani-0 eyvallah kardeşim sen de sağol.
-
O gece bu gece olur inşallah
-
@piyon Cumaya kadar aciklanir dimi bugun olmasa da mat olmus sayilmazsiniz
-
2017 de böyle bekledik , duyumlar , sabahlamalar , bugün olmadı yarını beklemeler çok zevkliydi . En kötüsü kazanan listesinde adını goremeyıp yüz kere o listeye bakmak . Allahım hak edenin kazandığı bir mülakat sonucu olsun inşallah . 5 senedir bu yolda çile çeken arkadaslarıma da saygılar . Nöbetteyiz bekliyoruz
-
@simpeya o forumdaşların insafına kalmış çarşambe-perşembe dediler bana cuma sayılmaz :))
-
@walrass06 puan veriliyor daha sonra toplanıp liste hazırlanıyor
-
@köyün-ağası o zaman bu iş kısa sürer hocam
-
2017deki sonuçlar son mülakat gününden itibaren 9 gün sonra açıklanmıştı. Umarım çok sürmez.
-
Merhaba dostlar.
Diğer başlıklarda da dile getirdiğim durum bu alımlar için de geçerli. Çok kesin bir bilgi işitmedikçe paylaşmaktan yana değilim. Çünkü dönem her şeyin çok hızlı şekilde değiştiği, her şeyin bir basit kararla tersine döndüğü bir dönem.
@piyon arkadaşımız eski bir üyemiz. Uzun süredir bizimle. O nedenle sözünde samimi olduğuna dair kanaatim var. Yanılırsa da bilgi aldığı kaynakların sorumluluğudur, kendi sorumluluğu değildir bu benim nezdimde. Bakalım şu iki gün inşallah onu yanıltmaz bir an evvel neticelenir süreç.
Allah sabrınızı artırsın dostlar. -
@paretowilfredo inşallah bu hafta açıklanır. Cevabın için çok sağ ol hocam
-
İnşallah en kısa zamanda açıklanır
En çok hakeden en çok emek verenler kazanır inşallah Allah'ım nasip etsin -
Daha mülakata girmeden içimden 10 Mayıs gecıyordu uğurlu rakamım 9 olduğu için hadi ona da bır şans vereyım bence 9-10 Mayıs sadece tahmınm
-
Artık açıklansın da biz yeni ilan bekleyenler bir gün yüzü görelim yahu.