2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo üstada noldu bilen var mı? Ne bir ses ne bir haber:/
-
Yarın da bir gelişme olmazsa bir etkinlik düzenlenemez mi acaba Twitter’da, sonuçların açıklanmasına yönelik, KPSS başvuru tarihleri bitmeden açıklanmalı çünkü.
-
Bu sessizlik beni de ürkütmeye başladı. Sanki kötü bişey var da söylemek istemiyolar gibi hissetmeye başladım
-
@gmzankr066 hislerime tercüman oldun
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bu sessizlik beni de ürkütmeye başladı. Sanki kötü bişey var da söylemek istemiyolar gibi hissetmeye başladım
Herkesin sessiz olması aynı korkuya sürüklüyor beni de .
-
@gmzankr066 allah aşkına sizin gibiler konuşmasın artık etrafı boşuna telaşlandırmaktan başka bir halta yaramıyorsunuz
-
Abi duyum verenleri o kadar yerdiniz ki daha kimse bir şey yazmıyor normal
-
Arkadaşlar merhaba. Pek iç açıcı bir haber olmaması hasebiyle ve forumda genel bir sessizlik olması nedeniyle birkaç gün önce edindigim yine de moraller bozulmasin diye kendime sakladigim duyuma gore kurumda yetkili bir isim mulakatlarin eskisi gibi hemen aciklanmayacagini biraz süreceğini başkan yardımcılıklarındaki değişimin bu işi biraz daha uzatabilecegini ifade etti.
Gerek burada bu hafta için gün dahi verilen duyumlar gerekse twitter'da Tuğrul Koçer in gün gün bugün beklemeyiniz tarzı bildirimleri umarm gerçekleşir ve benim duyumum çıkmaz.
Not: Gib işini bitirse dahi beklenen sorusturmalar il göçte olduğu gibi süreci uzatırsa bu daha da beklemedigimiz bir sey olur ki hakkımızda hayırlısı.Her halükarda sabredecegiz... -
@colbert95 umarım sen benden daha çok “halta” yarıyorsundur burda saygısız arkadaşım ...
-
@nonbisinidem üstat ysk başkanı sadi güven gibi "rahat bırakın lan artık bizi" dercesine susuyor :))
-
@kaimoğlan zaten sinav surecindeki gidisattan bu acik ve anlasilir bir durum hocam,arkadaslarimiz kizmakta beklemekte soylenmekte hakli ama artik eskisi gibi degil,bu tum kurumlardada bu sekilde devam ediyor,surece herhangi bir etkimiz yok,sesimizi duyurmak icin denedigimiz seyler malesef ki sonucsuz,her kurum kendi duzenine isleyisine gore surduruo bu sureci ben size tesekkur ederim,dusundugum seyi duyumunuz ile desteklediniz.
Malesef ki beklemeye devam edecegiz gibi ve rica ederim beklerken kotu senaryolar Sahsi kalsin en cok yoran bu oluyor. -
Ya arkadaşlar hemen kötüyü düşünmeyelim..forum yöneticileri bir şey yazmıyorsa halen bazı şeyler net değildir diye yazmiyorlardir yada daha erken açıklanması için diye de dusunuyirolabilir...daha 1 hafta oldu ..ve cmrtsi pazar tatil, 1 mayısa da denk geldi gene tatil...hemen açıklasalar bu seferde alınacaklar önceden belli denir ki eskiden öyle denirdi..sakin olalım.. olumsuz düşünmeyelim..açıklanacak elbette biraz sakin
-
@paretowilfredo üstad olumsuz da olsa açıklama yapsanız bu belirsizlikten sessizlikten kat be kat bize daha iyi gelir. Bu formda güvendiğimiz tek kişi sensin.
-
@veliat34 Cuma’ya kadar açıklanacağını umut edelim bence, geçen yıl 10 gün sonra açıklanmış,inşallah bu senede böyle olur
-
@lilith inşallah hocam.
-
Ben şahsen artık en iyi ihtimal bayram sonrasını görüyorum. Bayramı bize zehir etmezler inşallah.
-
Kpss öncesi ilan gelmeyecek gibi
-
Hepinize hayırlı ramazanlar dostlar. Vereceğim bilgiler pek iç açıcı değil bundan dolayıda linç edeceksiniz bunu göze ala ala bir kaç kelam edeyim. Öncelikle liste hazır diyen sahte duyumculara itibar etmeyin liste falan hazır değil . DGUY mu önce açıklanacak GUY mu bunu ben de ya da kurumdan bir başkası da inanın bilmiyor . Sadece tek bildiğim ön güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra listelerin belirleneceği ve yayınlanacağı bu da kısa vadede değil. Stres yapıp sağlığınızla oynamayın . Artık mülakatlar gününde ,10 günde , 1 ayda açıklanmayacak maalesef ön güvenlik soruşturmaları tamamlandıktan sonra açıklama kurumun inisiyatifinde bundan dolayıda gün gün birilerini takip edip bugünde açıklanmadı açıklanmayacakmış gibi diyen bir halttan haberi olmayan kişi ve kişilere de itibar etmeyin . Pareto üstat gerekli bilgiyi gerektiği zaman bizlerle paylaşacaktır. Gerçi bu başlığın konusu değil ama yeni ilan hakkında atıp tutanlar, sallıyor kpss öncesi ilan GUY ya da DGUY ilanı gelmeyecektir. Diğer ilanlar hakkında net bir bilgim yok . Yani ne kadar etkinlik yapılırsa yapılsın yapmakta tabi ki fayda var Kpss öncesi ilan yok arkadaşlar üzülerek söylüyorum . Kpss sonrası içinse Nisan ya da Mayıs aylarında bir ilan gelecektir erkene çekilebilir mi bilmiyorum bu da üstatların inisiyatifinde .İçimizi karartım biliyorum kusuruma bakmayın dostlar gerçekler acıdır ve bu da hepimizin canını acıtıyor . Şimdilik benden bu kadar kalın sağlıcakla ...
-
Daha önce 30Nisan- 1Mayıs tarihi belirtmiştim . Bu tamamen benim kişisel hissimdi ve tutmadı .Görüştüğüm kişiler bunun imkansız olduğunu söyleyince derinlemesine bir kaç araştırma yapıp bu bilgilere ulaştım.
-
@dguycu hocam keske yapılanmayıda sorsaydınız?Yada bu kadar kisi issiz ilan yoksa ösym sınavına niye katılıyoruz ki?Fikirlerini merak ettim.İhtiyaç var bu gerçek.Neden 10bin polis 20bin ögretmen alımı yıllardir devam ediyor da Kpss A grubu kadrolar 2013ten sonra toplam alim 10bin kisiyi gecmiyor bu 6 yılda?Tamam guy süreci devam ediyor guy gelmesin Mhuy Vmy Duy Muy neden gelmiyor?