2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Hocam ekonomik dengeye ne cevap verdinz banada dün aynısı soruldu
-
@kuznets_12 Hocam ekonomik dengeye ne cevap verdinz banada dün aynısı soruldu
-
Az soru sormaları avantaj mı dezavantaj mi?
-
Bu sorulara bakınca tirsmamak elde değil dguyda çok daha rahat sorular sorulmuştu
-
Toplam talebin toplam arza eşit olduğu noktada ekonomik denge oluşur bunu mu sormak istediler acaba
-
@köyün-ağası bende öyle dedim ama tam istedikleri cevap bu deil sanrm
-
@serra bana da bugün soruldu kaldım öyle ne diyeceğimi bilemedim.sizin nasıldı mülakat ne kadar kaldınız sürat ifadeleri nasıldı bana kasinti gibi geldiler biraz
-
Arkadaşlar mülakata kız arkadaşımla geleceğim bekleme salonuna girebilir mi?
-
@vlkrt giremiyor diye biliyorum. Sadece sınava girecek kişi kimlikle içeri alınıyor
-
İstatistik mezunu olup mülakata giren var mı acaba ? Eğer varsa nasıl sorular soruldu bilgilendirebilir mi ?
-
@kaldorhicks hocam nedense hep mahfi hocanın twitter paylaşımlarından çıkıyor gibi sorular kırılgan beşli twiti vardı geçenlerde ayrıca slumpflasyon da soruluyor hep ya da bana öyle geldi
-
@karamell aynen hocam banada öyle geldi özellikle işsizlik çok dikkatimi çekti ben 30 nisanda gircem ben girene kadar işsizlik soruları biter galiba
-
Tarh çeşitleri
Resen tarhiyat
Fiş çeşitleri
Muhasebe temel ilkeleri
Tutarlılık kavramını açıkla
Her yıl reeskont ayırdık bir sene ayırmadık bunun için ne yapmalıyız
Vergi ziyaı
Ticari kardan mali kara nasıl ulaşılır, mali kar ne için kullanılır
Başarılar dilerim. -
@milena, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@serra bana da bugün soruldu kaldım öyle ne diyeceğimi bilemedim.sizin nasıldı mülakat ne kadar kaldınız sürat ifadeleri nasıldı bana kasinti gibi geldiler biraz
Hocam bana daha çok kendimi ailemi anlattım ortalamam 2.5 ti neden düşük dediler bende istatistik bölümü kendi içinde zorluk taşıyo bide yıldız teknikte okumak daha çok zorladı dedim bölümle ilgili bişey sordular. Yüz ifadeleri güler yüzlüydü ama sorular kasıordu
-
@milena en fazla 6 dk falan olmuştur içerde kalmam hocam
-
@portakal ben girdim hocam bölümle ilgili soruolar ama çok üzerinde durmuolar. Bana 4 tane soru sordular crowding out likidite tuzağı weblen etkisi ve ekonomik denge son soru hariç dierlerine cevap verebildm .komiston genel anlamda yardmcı oluo
-
@serra bende aşırı heyecan vardı . Içerde çok kalmadım sanırım kaç dakika geçti fikrim bile yok. En son o ekonomide denge sorusunu yanlış cevapladım sanırım büyük ihtimalle yanlış. Peki teşekkürler dediler gönderdiler. Ilk tecrübemdi bir de o yüzden hep mi Böyle oluyor mülakatlar tatmin olmayınca cevaplardan cikariyorlar dışarı bilemedim
-
@milena benimde ilk mülakatmdı . çok heyecanlıydm bende hayrlısıyla olur inşAllah
-
Çeko bölümüne ne soruyorlar genelde?
-
İyİ akşamlar. Bugün Bursa mülakatı için İzmit Maşukiyeden gelen arkadaşım bana ulaşabilir misin. Ben Ankara mülakatına girdim. Sana soracaklarım var. İnşallah mjımı görürsün