2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@vlkrt dguy da bende eşimle gittim görevli bana içeri gelebilir dedi.
Bekleme salonunda beraber bekleyebilirsiniz dedi.
İçeride başka yakınıyla oturanlarda vardı .
Guy kalabalık yalnız izin verirler mi bilmiyorum . -
Benim çalıştığım işyerinin ünvanını sordular güvenlik soruşturması için mi bu bilgiler yoksa arayıp sorabilir mi çalıştığım yerin mülakat hakkında bilgisi yokta sıkıntı olurmu
-
@his07 bölüm işletme sanırsam?
-
@mrnobody hayır maliye
-
Arkadaşlar Konya ilini tercih edenler 30 Nisa’nda mı girecekler ?
-
@denetcii Ankara için, otogardan metroya binerek kızılay durağında OSB-Törekent metrosuna aktarma yapın. Demetevler durağında inip metro istasyonunun yanındaki otobüs durağından 242 nolu ego otobüsüne binip direkt kurumun önünde inebilirsiniz.
Ya da kızılayda çankaya belediyesi önünden 220-221 batıkent özel halk otobüsüne binerek muavine Lalegül Kavşakta ineceğinizi söyleyin. İndikten sonra 5-10 dk yürüme mesafesiyle kuruma ulaşırsınız.
Sınava giren arkadaşlara başarılar dilerim -
2.komisyon , bölüm işletme
Merkez bankasının görevi nedir?para politikası aracları nelerdir?
Banka çeşitleri neler?kamu bankalarını sayarmısın? Exim bankın görevi ne ? Bireysel biri exim banktan kredi alabilirmi ?
Tarh nedir ,çeşitleri nelerdir ?
Türk ticaret kanununa göre şirket çeşitleri?sermaye şirketleri neler ? Şirketlerin karar birimleri ne? Başarılar herkese. -
Arkadaşlar Denizliye hangi Komisyon bakıyor acaba bilen var mı?
-
@gencburokrat hocam bunlar gelir tahmin yöntemleri. Samirim bütçe sistemlehinize kastetmiş sorarken torba bütçe, geleneksel bütçe ,sıfır tabanlı ,performans ve program bütçe sistemleri .
Tr de de stratejik planlamaya dahil performans bütçe sistemi geçerli.
Bana sorulsa böyle cvplardim -
@vlkrt dguy da içerde sivil giyimliler de vardı ama guyda yoktu ve dış kapının önünde sokakta bekleyen 40-50 kişi vardı içeri alinmamislardi muhtemelen.ben tek başıma gittiğim için net olarak bilmiyorum.
-
@serra hocam ortalamanızi onlar mi söyledi
-
Ben dguyda bekleme salonuna annemle girmiştim benim gibi yanında ailesi olan da vardı. Ama bu sefer dediğinize göre almıyorlar heralde.
-
@zenginmemur evet hocam sistemde bilgilerimz kayıtlı ordan bakıp söylediler
-
Guy basvuru sirasinda askerlik durumum tecilli ydi.su an askerligimi yaptim arkadaslar bunu duzeltme sansimiz var mi
-
- Komisyon
Amortisman çeşitleri
Kıst amortisman
Azalan bakiyeler ayırma max oranı
Kıst amortismanda normal amortismandan azalana geçilir mi
Muhasebe ilkeleri
Tutarlılık nedir
Reeskont ayırmak hangi ilkeyle alakalıdır
Sert ve yumuşak anayasa ayrımı
- Komisyon
-
@portakal hangi il acaba bi de bölümünüz neydi? Teşekkürler
-
Arkadaşlar bana çok az soru sordular aşırı kısa 3 dk sürmüştür belki 4 dk. Diğer mülakata girenlerin gayet uzun süre içerde kaldıklarını gördüm. Benim yaşadığımı yaşayan var mı ?
-
@burc6 İzmir ili. İstatistik mezunuyum
-
@zümrüdanka keske önce sorularını komisyonunu bölümünü paylaşsan
-
kendi ilimde 22. sıradayım öğleden önce sıra gelir mi acaba?