2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@piyon hocam ne diyor arkadaşlar bu gece olabilir mi ?
-
@heresyy dostum sadece binada olduklarını söylüyor
-
@r321 geçen yıl o saatlerde mi açıklanmıştı ?
-
Bu saatte binadalarsa kesin açıklanacak demektir bu gece yoksa yarın devam ederlerdi
-
@kaizen gece 3te açıklanmış hocam geçen sene
-
@piyon teşekkürler
-
@musgraveyen 1 ay sonra askerdeyim. Tamam, nöbete erken başlayacağız anlaşıldı.
-
Aklıma şu geldi gibin bulunduğu caddenin adını öğrensek snra internetten mobese kameralarını canlı izlesek ordan baksak ışıklar yanıyor mu:)))))
-
Gib de gece bulunmaları çok olagan bir durum mu acaba?
-
Arkadaşlar her duyuma saygı duymakla birlikte ben de duyduklarımı aktarmak isterim. Dguy sonuçlarını bilemem ama guy ozelinde yakın zamanda bir aciklama beklenmiyor. Bayrama dogru anca seklinde bir haber aldım. Sebep olarak da 2000 kişi az değil yanıtını aldım. O yüzden en azından bu gece beklemeyiniz. Sizler gibi ben de derhal olması için can atıyorum fakat mevcut durum böyle. Diğer duyumlarla ve gün gün beklemeyiniz haberleri ile hiç uyuşmuyor ama ben de böyle duydum.
-
@prince77 sanmam hocam sahur vakti Ramazan’da
-
@kaimoğlan nerden duydun hocam kimse bilmiyor ki açıklanacağı tarihi
-
@kaimoğlan Hocam 4 bin kişinin mülakata girdiği yıllarda çok daha kısa zamanda açıklanırken bu yıl ne farkı var ki geç açıklanması için
-
@walrass06 Kaynak sağlam. Net bir tarih değil zaten hocam. "Bayrama dogru anca "
-
@r321 Cevabı bu şekilde aldım mantığı nedir bilemem.
-
@kaimoğlan kimden duydunz acaba
-
Gib i arasak ışıklarınız yanıyor ne iş yapıyorsunuz bu saate diye sorsak cevap verirler mi acaba
-
@kaimoğlan sürekli herkes guy ve dguy'un birlikte açıklanacağını söyledi. Aksini iddia eden bir siz varsınız hocam
-
@kaimoğlan inşaallah kaynaginiz yanılıyordur .(
-
@köyün-ağası ya fake atıp ışıkları açık bıraktılarsa ?