2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@moonlight içişleri AB uzm yardımcılığı da acıklandı
-
Çalışma yok doğruysa bu haftayı unutalım bence.
-
Arkadaşlar kpss geç başvuru için uygulanan zam ne kadar bilen var mı?
-
@mab93 %50
-
@zenginmemur Kardeşim sana cevap vermekte cok zorlanıyorum ben kusuruma bakma lütfen :)) kastetmedigim seylere cevap vermek gerçekten zor.
-
@kaimoğlan kardesım burasi forum ozgursun cevap verip vermemekte bizler sade vatandaslariz demekki ben yanlis anlamisim
-
@köyün-ağası bilir yüksek ihtimal
-
@zenginmemur Birkaç kez daha havada kaldı yanlış dusunmeni istemediğim için yazmak durumunda hissettim.
-
@kaimoğlan benim gib deki arkadaşımda yeni bir gorevden alma beklentisi var hiç bir iş yürümüyor herkes beklemede diyor.
-
@kaimoğlan kardesim bnde bir kez daha okudum yazdıklarini.Dguy merkez uzmanlik ama hafif sartli ama Bakanlik onemli stratejik bir kurum.Bu kadar talep olunca ince elemek istiyir yazdiklarin bu.Bnde dedimki örnek vererek bu sebep olmamali.Milli guvenlik kurulu sekreterligi ozellestirme uzmanligi ingilizce istedigi icin mi zor sartli.Sonrada yazdim guy olmak cok mu kolay
-
@zamanice Geç başvuruda ileri bir tarihte başvuru imkanı verir. Ancak bedeli katlar.
-
@refik-soydam hocam duyumunuz ne derece sağlamdı ? dün geceden beri mahvolduk beklemekten kimseden ses çıkmıyor
-
@paretowilfredo hocam sizide yoruyoruz kusura bakmayın ama bugün için çalışma yok diyenler var sizin varmıdır bir bilginiz ? Akşama kadar değişen bir şeyler olur mu?
-
@babayega görevden alma bekleniyor diye kendi işlerini aksatan personel varsa vay halimize sonuçta o işi yapıyor diye devletten maaş alınıyor.
-
bir çalışmadır gidiyor yahu bir iki alım öncesine kadar gecesinde açıklanıyordu mülakatlar? neyin çalışması bu? eğer diğer kamu kurum sınavlarını da takip edip ona göre karar vereceklerse büyük saygı duyarım. umarım öyledir, inşallah yani yoksa boş yere bekliyoruz gibi bir his var içimde.
-
@shanks Çalışma yok duyumu nerden hocam?
-
@zamanice Sınav Ankara'da oluyor ve daha yüksek bir meblağ ödeniyor diye biliyorum
-
Yeni sonuçlanan mülakatlardaki adaylar ayıklanıyor olabilir mi bddk ab uzman ilgöç vb sonuçlar. Böyle bir hassasiyet varsa beklediğimize değer mutlaka üzülen kişi sayısı çok çok az olur. Ama yapılır mı yada yapılabilir mi böyle birşey bilmiyorum.
-
@zenginmemur Kolay demedim kardeşim. Hatta verdiğimiz emeklerin yanında dguy bile orta duzey kalıyor bile dedim şu an konjonktür durağan. Herkes daha iyisini doğal olarak ciddi talep ediyor. Kurum da bu yoğunluktan etkileniyor olabilir dedim kendimce.
-
@ilanmılano öyle birşey yapmazlar kurum tek tek diğer kurum mülakatlarını takip etmez il göç ve dguy da ortak olan isimler çıkar