2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@busus hakkını yemeyelim, biliyor
-
Biliyor ama sadece DGUY için mi diğerleri için mi bir şey söylemeden kayboluyor kendisi bu da etik değil
-
Gerçi bu başlığa yazdığına göre sadece DGUY u kastediyordur herhalde ben de hakkını yemiş olmayayım
-
Kapıda bekleyen beyfendi hemen herkes guyu da kazanmış çok fazla tekerrür olucak ama süre de çok az açıklanması için bilmiyorum nasıl yaparlar dedi. Hatta açıklanması imkansız demeye getirdi
-
@paretowilfredo hocam birisi buraya bombayi attı gitti
-
@keynes5 Aslında bir yorum yapmak, müdahil olmak istemiyordum dostum ancak bir kereye mahsus bu duruma istisna bir kaç söz edeceğim.
Öncelikli olarak Kurumun yetiştirebilmesi durumunda planı aradaki süreçte açıklayabilmek. Bu nedenle soruşturmaların da süratle yürütüldüğünü duydum. Lakin bu noktada kurumun eli kolu bağlı bir noktada. Şayet soruşturmanın tamamlanması Kurumun değil, istihbari araştırmayı yapan birimlerin elinde. Bunu vakti gelince, ne aşamada olunduğunu yeniden soruşturabiliriz.Doldurulmama meselesine dair de şunu söyleyeceğim yalnızca. Doldurulmamasına soruşturma yalnızca gerekçe olabilir. DGUY konusu karışık diyorum en başından beri. Benim doldurulmamasına yönelik güncel bir duyumum yok. Ancak şöyle bir durum var, sınav sonuçlarının açıklanacağı bir aylık dönemde iptali bile gündeme geldi. Geçen gün de dile getirdim, Sayın Bakan bu kadar yüklü alımlara sıcak bakmıyor. Eğer doldurulmaması gibi bir durum olursa yegane sebep bu olacaktır.
Neden bu konuda çok bir şey söylemeyeceğim, bu başlıkta çok müdahil olmayacağım. Bunu da açıklayayım, hakkınız bilmek.
Birinci konu başlıkta duyum bilgi soran onlarca kişi varken sınav sürecinden evvel, şu aşamada herkesin Whatsapp gruplarında vs. olduğunu görüyoruz. Madem ki bilgi paylaşılsın diye bir istek yok bu grupta. Ben de bu konuda ekseriyetin beklentisine uygun hareket edeceğim.
Diğer bir konu da hazırlamış olduğumuz videonun etkileşim durumudur. Aslında bu bardağı taşıran son damladır benim içim. Halen gözlemlediğimiz çirkin tavırlar, emrivaki hareketler, gıyabımızda yapılanlar vs. bunun sadece cabası. Gerçekten bin bir emek ve özveri ile bugüne dek bir şeylerin hale yola girmesi adına çaba gösterdik. Şahsi olarak gerek bire bir görüştüğüm büyüklerime bir şeyleri ilettim. Gerek etkinlik, organizasyon vs. çalışmalarda ya imkanım ölçüsünde yer aldım ya da azami destek oldum. Bunu ben ve TY ekibim birlikte her zaman yapmaya çalıştık.
Ancak şu son durumda video etkileşimi bir kitap çekilişi etkileşimi kadar bile değilse, boşa kürek çekmeye gerek yok dostlar.
Hepinize başarılar.
-
@paretowilfredo hocam bu arkadaşın anlattığına göre kurum 150 kişi alırsa geriye kalan 450 kişi soruşturması olumsuz olduğu için tamamlanmadı gibi bir anlam çıkıyor böyle birşey olabilir mi allah aşkına? O zaman guyda 1000 e tamamlanmaz yani. Elenen bıraksın o zaman bu işleri.
Bence dediğiniz gibi 300 kişi merkez için çok görüldüğü için alım az gerçekleşebilir. -
Güvenlik soruşturmaları sebebiyle kadro doldurulmayabilir demek sadece yapılana/yapılacak olana bahane olur. Henüz sonuçlanmamış bir süreç için biraz fazla "iyi niyetli" bir yaklaşım değil mi? Bu bakış açısının bir adım ötesi şudur: O halde iptal olan vmyde de heralde baktılar listenin çoğu sıkıntı hiç zahmete girmeyelim dediler. Bu nasıl bir gerekçe, sanki insanlar peşine düşüp haklarını arayabiliyorlar da birde önceden ortam yapılıyor. Yazık!
-
@paretowilfredo
kpss nasıl hazırlanacağız pareto!!!
Kaynak ne önerirsin pareto!!!!
İlan duyumu var mı pareto!!!!
Kaç kişilik ilan gelir pareto!!!!!!
Süreç neden uzadı pareto hiç mi duyum yok !!
İlan geldi pareto kurum sınavına nasıl hazırlanacağız!!!
Sınavda hangi konulardan sorumluyuz pareto!!!
......
trolün biri geldi bişey yazdı açıklık getir Pareto!!!!
.....
Günlerce aylarca ilan beklerken tabiri caizse forumda yattık.Bunu en iyi bir önceki guy ilanı, il seçimi ve mülakatını takip eden dostlarım bilir bu forumun ne demek olduğunu..... @köyün-ağası @köyünagası @pomak @karakalpaklı İlan gelir gelmez ARKAMIZA BİLE BAKMADAN whatsap grupları kurduk, bir sonraki döneme aktarılacak olan bilgi paylaşımını o whtspp gruplarından yaptık. Kendi emeğimizin hakkını ararken neden bu dost meclisinin hakkını vermiyorsunuz? -
Forum yönetimine sesleniyorum, wp grup paylaşımlarını engelleyin. Buranın ekmeğini yiyip de kaçıp gitmesinler sağa sola. Her şeyi burda sormuş öğrenmiş adam sonra wp grubu açmış. Derdin ne ?
-
@paretowilfredo hocam peki mülakat beklemeyen ve yeni ılan bekleyenlerin yanı bızım gıbı olanların akıbeti ne olur merak ediyorum. Ben ve benim gıbı bı cok arkadas sadece buradan bılgı alıyor. Herhangi bir WhatsApp grubuna uye olmayanlar sadece buradan dogru bılgı alabiliyor. Bır duyumunuz oldugunda zaten paylasıyorsunuz, bundan sonrada devam edin hocam lutfen. Ben kendı adıma buradakı olumlu haberler sayesinde surece devam ediyorum. @2577 kullanıcı adlı arkadas sadece dguy ıcın mı kastettınız acaba yenı ılan kpss den sonra gelıcek durumunu. Tesekkur ederız bilgilendırme ıcın. Sagolun.
-
@paretowilfredo Düğünde kim oynadıysa cenazede onlar ağlasın .Yüreğinizi karartmayın , wp grubunun üyelerini silin onlar öyle bi gitsin (bütün başlıklarda ) video konusu da o kadar kötü değil durum zannımca zaman geçmesi lazım iibf ile uğraşıyosunuz bunu en iyi sizin bilmeniz lazım :)) tüm bildiğim dualarla yanındayım hocam benim desteğimde böyle :))
-
@paretowilfredo hocam dguy sürecinde neler neler yazıldı bizler hep size güvendik ve söylediklerinizin hepsi çıktı. Herkesin duyumcu olduğu şu durumda sizde yanımızda olmazsanız bizler nasıl bekleyeceğiz?
-
Pareto hocamiz hakli ama o zaman soyle bir sey var mulakat esittir gvs diye bir sonuc cikiyor,kazanamayan 324 kisi ya da daha ustu gvs olumsuz oldu diye mi dusunsun yapmayin Allah askina,zaten 300 den fazla kisi bir kamu kurumunda calisiyor bu mulakata giren,bende dahil varsayiyorum kazanmadim nolacak kurumum tekrar gvs mi isteyecek,mulakatlar icin daha reel seyleri hepimiz biliyoruz,bu tur gvs olumsuzlugu gibi bir soylentiyi kurum asilayacaksa bile bizler on ayak olmayalim,ayrica kurumlarin dogal hakkidir pozisyona uygun kisi bulamadim der almaz,sunu da belirteyim gvs sine adaylarin bircogu a kadro yolunu birakmadi zaten
-
@duyguuu37 gvs sine guvenen adaylarin cogu a kadro yolunu birakmadi****
-
Whatsapp gruplarında olan arkadaslar buraların sessizlesme nedeni sizsiniz ilan duyum sınav hersey icin burayı takip edip nimetlerinden faydalanıp mülakat zamanı sırtınızı dönmenin anlami yok.çok mu zor copy paste yapip sorulari burada paylaşmak?sizden sonrakilere bir şeyler bırakın.Yarin obur gun mulakatiniz olumsuz olduğunda yine geleceğiniz yer burasıdır .
-
Bundan sonra wp paylaşan,isteyen banlanmalı.Hem niye bu kadar popüler oldu mülakat whatsap grupları anlamadım.
-
Eğer bu forum bu aralar gerçekten whatsapp yüzünden sakinse gerçekten ayıptır.
-
300 kişilik kadronun doldurulması hem guy hem olası sgk denetm yrd alımını etkileyecektir.İnş aksi bir durum söz konusu olmaz.
-
@duyguuu37 katılıyorum hocam bende hali hazırda memurum ve bir sürü kişi bu durumda elenen herkes gvs geçemedi söylemini kabul etmiyorum. Tek duam inşallah söylendiği kadar uzun olmaz guydan önce açıklanır.