2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@kuşçubaşıeşref ben de duydum hocam guya 3600 vereceklermis
-
@yavuzçağrı guyum sartlari mi duzelcek bu birlesmeyle onu anlamadim gib guyun yeri zaten
-
@zenginmemur sartlar iyilesmeyecek sadece 3600 ek gosterge verilecek yapilan is ayni olacak
-
@gökyeleli ek göstergede maaş artmıyo de mi sadece emeklilikte faydası var
-
@eliff evet maasa etkisi onemsenmeyecek kadar dusuk ek gostergenin.guy ve dguyun maasinin farkli olmasinin nedeni maaş göstergesidir.
-
@gökyeleli bu iyiymiş hocam güzel haber
-
Merhaba dostlar hepinize. Hepiniz Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda bahsetmiş olduğumuz yeniden yapılanmaya dair gelişmeleri ve sınav/mülakat süreçlerinin akıbetini merak ediyorsunuz. Buna dair elimdeki tüm duyum, haber, gelişmeleri tek bir yazıda sizler için derledim. Buyrunuz;
-
@paretowilfredo öncelikle eline sağlık hocam güzel bi yazı olmuş. Şimdi siz mülakat tarihlerinin açıklanması yılbaşını bulur diyorsunuz yani ?
-
@varolistan Dostum işittiğim yılbaşına kadar teşkilat düzenlemesinin yayımlanmaya çalışıldığı. Süreç bittikten sonra beklemeden mülakat için duyuru yapılacak.
-
@paretowilfredo anladım bizim mülakatlar şubatta olacak sanırım. Tekrar teşekkürler hocam hayırlısı olsun diyelim
-
@paretowilfredo guy daha iyi bir konuma mi gelicek bu düzenlemeyle?
-
@eliff Dostum o bambaşka bir çalışmanın konusu. 657 üzerine düzenlemeler buna yol açabilir. O konuda da henüz net bir gelişme söz konusu değil.
-
@paretowilfredo hocam vmy de yeni sınav süreci yeni sınav sistemini getirir.mi sizce test olması yönünde
-
@aroma Bunun en önemli belirleyicisi alım sayısı dostum. Şayet yüklü alımlar olursa ve teşkilatlanma tabana yayılmak istenirse zayıf da olsa bir ihtimal olabilir.
-
@varolistan şubatı görünce fenalaştım kalbim daraldı bizlere verilen değer süreç çok zor duruma bizleri sokuyor
-
@paretowilfredo hocam mhuy alımı teşkilat kararnamesi yayınlandıktan sonra olabilir mi?
-
mülakata girsek atanı atanmayacağımız kesinleşse sonra napcaklarsa yapsalar herkes önüne baksa
-
Bu kadar bekliyoruz bir de mulakattan elenirsem üzerime bir toprak da @paretowilfredo reyiz sen at.
-
sınava girdiğimiz sırada doldurduğumuz formu değiştirebiliyor muyuz arkadaşlar. telefon numarası adres referans vs.
-
@hahamas yani değiştirsek güncel halini mi görürler yoksa sisteme çoktan kaydedilmiş midir?