2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@tudisiar linki kendisi yazmış açıklama falan yok
-
Şimdi kim bizimle eğlenir? Gib mi linki paylaşan arkadaş mi ?
-
@nopainnogain linki paylaşan
-
@köyün-ağası bu neyin kafası ya delirtecekler en sonunda
-
Ne gerek vardı böyle bir şeye? Yazık değil mi insanlar heyecanlandı. Allah korkusu da kalmamış.
-
Eğer ki bir durum vardıysa ama Kurumca kaldırıldıysa sorun yok. Ancak böyle bir dalga geçme şekli benimsemişse arkadaşımız, böyle bir şeye müsammahamız yok.
-
Aciklanmasina daha var.
-
Ya beni deli eden şey şuaraya bişey yazıyorlar yanlış veys doğru sonra da susuyorlar. Ya yazmışsın bişey eger yanıldıysan yanıldım de veya işte eminim acıklandı ksldırdılar de işte alla alla
-
@2577 daha var derken hocam bi bilginiz varsa söyleyin
-
@2577 ne kadar mesela
-
Arkadaş böyle bir durum yok engellenmek için yaptım gibi bir açıklama yaptı. Burada insanların hakkına girmeden bizden rica etseydi zaten yardımcı olurduk hesabın kapatılmasına biz. Anlamak zor insanları.
Gerekli müdahaleyi yaptık dostlar.
İyi forumlar herkese. -
Arkadaş kendince eğlenmiş. Ama böyle biseyden zevk alıyorsa vah haline
-
Uruk hai isimli vatandaş, allah yolunu yolla uzatsın kardeşim. Sen de hayatında, buradaki arkadaşları heyecanlandırdığın gibi heyecanlan da sonrasında her seferinde kursağında kalsın inşallah.
-
@paretowilfredo zengin memura isyan ediyordu o arkadas kendisi sanki cok iyi
-
Yalniz tam zenginmemurun olacagi zamandi simdi adami dogduguna pisman ederdi
-
@kazmaaa, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Ya beni deli eden şey şuaraya bişey yazıyorlar yanlış veys doğru sonra da susuyorlar. Ya yazmışsın bişey eger yanıldıysan yanıldım de veya işte eminim acıklandı ksldırdılar de işte alla alla
aynen kardeşim yaa
-
Kurul inşallah bu arkadaşla mülakatta eğlenir.
-
@2577 hocam yazıp susma Allah aşkına ya
Daha var derken detay alsak biraz bir şeye dayanıyorsunuz belli ki -
@2577 geçen de aynısını yaptın tahminini duyum diye paylaşıyon millette bi yerlerden haber alıyor sanıyor
-
@uruk-hai arkadaş son şakasını yapmış.