2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Yazılı sınav olmalı
-
böyle gelirse bana gelmez zaten.benim kumarım biter
-
P33 90,74 sıralama 58 gelir mi acaba kamu mezunuyum inşallah gelir
-
@circassian 2017 de o puanının sıralaması 200 küsür onun için üzülerek söylüyorumki gelmez
-
@ceks74 ydsye pek ihtiyacı yoktur sırf kamucu istememesinin sebebi de yuksek yapan gelsin diyedir. Biraz da kamucular ekmek yesin
-
@murky Ayrıca geçen sene epdk p32 ile bir puan türünden çağırmıştı. Kdk 2 puan türüyle üstüne üstelik 2017 puanları da dahil olarak daha yüksek kapatacak gibi:(
-
8 kişi nedir ya bari 15-20 gibi bı şey olsaydı.
-
@küçükarabalık, içinde söyledi: 2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@murky Ayrıca geçen sene epdk p32 ile bir puan türünden çağırmıştı. Kdk 2 puan türüyle üstüne üstelik 2017 puanları da dahil olarak daha yüksek kapatacak gibi:(
Daha yüksek kapatacağını sanmam şahsen. 93 küsür ile kapatır diye düşünüyorum.
-
Tabi şöyle bir şey var 91 üstü (hatta tercihe bağlı 90 üstü) başvursun bence. Zor ama belli mi olur.
-
@murky pardon daha yüksek nasıl kapatacak 99 la mı?
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@murky pardon daha yüksek nasıl kapatacak 99 la mı?
Hocam sakin ol. Arkadaş epdk kıyaslamasına "bu sene farklı puan türleri istemiş ve 2 yılın puanı geçerli daha yüksek kapatır." dedi. Ben de 93'ü geçmez diye düşünüyorum dedim. Benim de puanım 91 keşke düşse.
-
@murky okuduğumu yanlış anlamışım hocam. Gece paretonun yazısını gördüm bi heyecanla ilana baktım yıkıldım sadece sözlüyle alması üzdü
-
Dostlar ilanın değişeceğini sanmıyorum. Tam metni paylaştığım gibi, bu şekilde önümüzdeki haftaya gelecek.
-
@ceks74 Kamucuyum, kamu puanım 89 uluslararası puanım 92.34... Kamu düzeni de bu puanlardan almıştı. Genelde bu 2 puan türü birlikte kullanılıyor.
-
2018 puanlıların sıralaması daha iyi olduğu halde 2017 lilerin puanı daha yüksek. 2017 puanı 91.1 sıralaması 159 iken 2018 puanı 90.7 nin sıralaması 58. Bu da puan tahmini yapmayı zorlaştırıyor. Gecen seneli epdk puanlamasından yola çıkarsak mülakata 36 kişi çağırıyordu ve 93.1 ile kapatmıştı. Bu ilanda buna benzer biter gibi duruyor. Tahminim 92 civarı.
-
P29 ile gelmesini beklemiyormuyduk ilanın. Malum en fazla kamu yönetimi ağırlıklı puan türü bu.
-
Sadece ankara dimi arkadaşalr
-
-
Sabah ilanı görünce sevinmiştim ama sanırım 90 puanla kalamayacağım mülakata... Hayırlısı.
-