2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@antimülakat sağolun hocam cevap için. Belki talep olmaz da düşük kapatır diye aşırı iyimser bir düşünceyle takip etmeye devam edeceğim
-
@latortuerouge elbette hocam. İhmal etmeyin, İİBF bu sene netlerde coştu. Çok çalışmayan hukukçulara göre çok iyi hukuk neti yapan İİBF'li var. Hal böyle olunca bir umut beklemekte fayda var.
-
@latortuerouge Önünüzdekilerin yarısından fazlası İİBF'li. Bir de yakın zamanda hakimlik sınavı var, öylesine KPSS'ye giren hukuk mezunu çok arkadaşım var. Bunlar avantajlarınız. Bence de bekleyin. Belli olmaz sıra gelebilir.
-
p33 sıralamam 89 gelir mi diye sormayacağım. Cünkü yukarıda benden daha iyi derece yapıpda başvuracağım diyenleri saysam 32 yapıyor :)) hak edenlerin kazandığı bir alım olur insallah
-
@paretowilfredo hocam bu sayılar %20 kotalı idari hakimliği bile aratır.
-
Kamu yönetimi bölüm derslerine nereden çalışıcaz ki
-
arkadaşlar başvuru yaparken dil şartı var mı yok mu?
bilen söyleyebilir mi ? -
@çölkaplanı RG'deki ilana göre dil şartı yok.
-
@avicenna teşekkkürler o zaman dil şartı yoktur herhalde
yazan neyse odur:) -
P38 92,89 ile başvuracağım ama sınırda olur gibi
-
@antimülakat hukuk için bir tahminiz var mi peki hocam ?
-
@lawyer91 yukarida ifade etmişsiniz gerçi hocam,geç gördüm.
-
Bu kurum içinde grup oluşturabilirsek güzel olur.
-
@lawyer91 yüksek kapatır hocam. Bekleyip görelim bakalım.
-
@alageyik08 watsapp grubu mu hocam
-
@gizo11 Forumda grup oluşturulabiliyor sanırım ancak beceremedim o yüzden yazmıştım ancak WhatsApp grubu da olabilir.
-
Watsapp iyi olurda nasıl kuruluyor herkese açık yapabilen varsa olur Aslında
-
@gizo11 Ben de bilmiyorum maalesef, becerikli bir arkadaşımız yapsa çok güzel olurdu.
-
Kaçla kapatıcağını merak ettiğim için kurdum WhatsApp grubunu. Linki burda paylaşmıcam. DM'den link isteyebilirsiniz.
-
@antimülakat Merhaba ben de hukukçuyum. P4 puanım 94.7 sıralamam 100 şansım nedir acaba fikir verirseniz çok mutlu olurum.