2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
4 sene önce KDK mülakatına girdim. O zaman usul farklıydı şimdi değişecek tabi çünkü KDK yönetimi değişti. Mülakat komisyonunda 3 kişi olacaktır diye düşünüyorum fazla detay vermeyeceğim biraz çalışın. Ombudsmanlık sistemlerini araştırın. Neden KDK diye sorarlar özelikle hukukçulara. Uluslararası insan hakları kuruluşlarına ve mevzuata bir göz atın. Kurumun sitesini takip edin verdiği kararlara ve yayınladığı özel raporlara da bakın. Aklınıza takılan bir şey olursa yazın fazla giremiyorum foruma girdiğimde veya gördüğümde cevap vermeye çalışırım. Hakkknızda hayırlısı olsun şimdiden başarılar herkese
-
@pasazade size çok büyük ihtimalle gelir hocam. Düşüktür size gelmeme ihtimali.
-
@selmanersoy Mülakatta ağırlıklı olarak sorulan konu nedir peki? Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
-
@antimülakat İİBF kaçta kapatır hocam bir tahmininiz var mı?
-
@alageyik08 daha önce ifade ettim hocam. 93 civarı diye düşünüyorum.
-
@antimülakat Kusura bakmayın görmedim, teşekkürler.
-
@alageyik08 önemli değil kolay gelsin.
-
@buhara Dostum merhaba kamu denetçiliği kurumu için kurduğunuz whatsapp grubunda kaç puanla kapatacağı hakkında bir fikir oluştumu iibf için
-
@saitulukurt Pek kimse gelmedi hocam️
-
@alageyik08 o zaman mülakat kısa sürüyordu en fazla 10 dakika filan öyle teorik bir soru yoktu. Ağırlık anayasa idare idi soruların. Ben iktisat maliye kamu yönetimi filan buralardan pek soru geleceğini zannetmiyorum. Güncel konulardan soru gelebilir. Mezun olduğunuz alanlardan soru gelebilir. Daha çok yoruma açık soruların geleceğini düşünüyorum. KDK ile ilgili her şeye hakim olun o önemli kurumu bilin. Komisyonda başdenetçi bir denetçi ve genelsekreter olacak. Sınav olmadığı için belki mülakat süreleriniz uzayabilir. Çalışmaya devam edin
-
@selmanersoy Öncelikle çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Ben de aynı şekilde iktisat ve maliye kısımlarından soru sormayacaklarını düşünüyorum ama yine de çalışacağım. Uluslararası ilişkiler mezunuyum, kurumun internet sitesine bakacağım, uluslararası yaptığı çalışmalara bakacağım inşallah. Umarım bu kurum olur, çünkü istediğim bir kurumdu, ilanın gelmesine çok sevindim.
-
P38 90.71 sıralama 52 gelirmi arkadaşlar sizce
-
@alageyik08 :)) inşallah başladıktan sonrada böyle düşünürsünüz Allah gayretlerinizi artırsın. Mülakatta biraz zorlayabilirler ama halledersiniz hepiniz ülkenin dereceye girmiş insanlarısınız. Mülakatta ona göre davranın
-
@selmanersoy Temenniniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok emek verdik, Rabbim de inşallah emeğimizin karşılığını verecek diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler cevaplarınız için.
-
88 kusurle başvurcam ama umutsuz bir şekilde. . Güzel kurum görmek isterdim
-
https://forum.tercihiniyap.net/groups/kdk-2018
Grup kurdum arkadaşlar. İsteyenlet katılabilir. Bizim de bir grubumuz olsun.
-
@alageyik08 https://www.youtube.com/watch?v=Ej0b1LYz3wk direkt aklıma bu geldi.
-
@agor Gerçekten çok güldüm. Evet çok benzemiş söylemim.
-
Gençler nasıl gidiyor çalışmalar. Bu başlığı biraz aktif tutun yahu
-
yazılı sınav da olsaydı ve 20 katı çağrılsaydı belki 90-91 ile kapatabilirdi lakin bu haliyle 94 aşağısını görmez gibi yıllardır beklediğim ilana boş bir umutla başvuracağım hadi hayırlısı:)
puan 90,24 p33