2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@selmanersoy Hocam araya rekabet kurumunun sınavı girdi. Bu pazar bitiyor bakalım, ondan sonra kdk için başlayacağım inşallah. Şimdi başvurular 5 Kasım'da bitiyor, ne zaman kadar sonra mülakatlar başlar sizce?
-
@alageyik08 kasım sonu veya Aralık'ın başı olabilir. Ne zaman başlayacağını yazarım sonra. 2019 a kalmayabilir diyorlardı. O yüzden hızlanın acele edin
-
@selmanersoy Hocam çok sağolun. Çalışmaları hızlandıracağım inşallah. Hakkımda hayırlısı ise inşallah olur.
-
@alageyik08 inşallah inşallah kolay gelsin hepinize
-
@selmanersoy Sağolun hocam, idare ve anayasa hukuku ağırlıklı çalışacağım. Bir de dediğiniz gibi kurum ile ilgili şeylere bakacağım. Tekrar sorularımıza dönüp cevapladiginiz için çok teşekkürler.
-
@alageyik08 insan haklarını unutmayın
-
@selmanersoy Tamam hocam çok sağolun, onu da çalışacağım.
-
Başvuru formu elden mi doldurulacak yoksa bilgisayar çıktısı mı ? Bilen var mı ?
-
@circassian Form Kdk'nin internet sitesine yüklenmiş mi hocam, şimdi baktım göremedim.
-
Arkadaşlar e-devlet üzerinden yapılan başvuruda diploma yükleyin diyor, direkt yazıcıdan taratılıp PDF formatında yüklemeliyiz değil mi, ayrıca diploma için onay falan gerekmiyor diye anladım ben.
-
Bir iibfli olarak p33 puanım 84.32 iken p4 puanım 86.22, haliyle umutsuzca başvuracağım, kazanan arkadaşları şimdiden tebrik ederim.
-
p-33 90.93 ile başvuracağım ama pek umudum yok. Keşke 10 katı çağırıp sınav yapsaydı....
-
Arkadaşlar merhaba. Başvuru formunda askerlik bilgileri isteniyor. O bilgi istenilen kısıda tecilli olanlar için tarih isteniyor. Bedelli askerlik başvurusu yaptığım için 3 Kasım 2018 tarihine kadar bir yükümlülüğü yoktur yazıyor. Bu mülakat aşamasına kalmam durumunda sorun teşkil eder mi? Benim durumumda olan arkadaşlarımız var mı? Ne önerirsiniz? Saygılarımla.
-
@tbseyhan
Sol tarafta yardım diye buton var bende askerlik el alakalı sıkıntı yaşıyorum oraya yazdım bakalım -
Arkadaşlar başvuru formu yüklenmiş mi ben göremiyorum,siz hangi kısımdan baktınız acaba ?
-
@lawyer91
Ombudstmanlık sitesine girdiğinde haberler de ilk ine tıklayıp e devlet üzerinden yapabilirsin -
Yazı ile belirtilmemiş ama Başvuru formunda fotoğraf olacak değil mi ?
-
@metehan Saolun hocam,kolaylıklar dilerim.
-
başvurusunu tamamlayanlar formun çıktısını alırken kpss bilgileri yazmıyor bu durumda olan var mı
-
Arkadaşlar kpss sonuç belgesini ya da mezuniyeti yüklerken sıkıntı çıkan var mı? bir türlü yüklenmiyor.