2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar diploma yerine edevlet mezuniyet belgesi kabul ediliyor mu biliyor musunuz?
-
@rorschach159 yok bir bütün olarak kast ettiğim resmin kb olarak boyutu
-
Telefonuma şöyle mesaj geldi: ''Uyarı: Evraklarınız Havale Edilmiştir.'' Sizlere de böyle bir mesaj geldi mi arkadaşlar ne demek oluyor bu?
-
@pasazade Bana da ayni mesaj geldi
-
@yesilcay, içinde söyledi: 2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@pasazade Bana da ayni mesaj geldi
Diplomayi nasil gonderdiniz acaba siz aklima o takildi cunku ben tarayicidan taratmadan resmini cekerek gonderdim acaba orda mi problem cikti diye tereddut ettin
-
@pasazade ben de fotografini cekerek yukledim. Bu mesaji alan sadece biz mi variz, ben bir sorun oldugunu dusunmemistim mesaji gorunce
-
@feritonuroztas hocam kb ı nasıl düşürdünüz? bende şuan 170 kb pdf hali
-
@yesilcay hocam başvurudan ne kadar süre sonra mesaj geldi bana gelmedi de
-
@yesilcay Fotoğraf kabul oluyor mu hocam, yani diplomanın fotoğrafını yolladınız ve mesaj mı geldi bunun üzerine?
-
Arkadaşlar ben ne yaptıysam şu fotoğrafı halledemedim dediklerinizi yaptim kırptım formatini değiştim hiç olmuyo ne yapmaliyim baska önerisi olan var mi?
-
••HATIRLATMA••
Arkadaşlar Bu Akşam 21.00’da SGK DENETMEN YARDIMCISI İlanı için etkinlik yapılacaktır. #1000sgkdenetmenyardımcısı hastagı ile Lütfen katılım gösteriniz. ( Yetkilileri etiketleyi unutmayalım )
Kardeşlerim 3-5 twette sizler atın lütfen
-
@halluka basvuruyu dun aksam yaptim bugun oglen geldi.
-
@hickskaldor 1,1mb lık jpg yi kabul etti Umarım sorun olmaz hayırlı olsun bakalım
-
@alageyik08 diploma, kpss belgelerini zaten jpg formatinda istedigi icin kpss belgesini ss alip kirparak, diplomanin fotografini cekerek sisteme yukledim.
-
@yesilcay Hocam birazdan aynısını yapacağım ama yine de acaba taratsam mı diye düşünüyorum. Yakınımızdaki kırtasiyeci benden anlamsızca nefret ettiği için kırtasiyeye uğramak istemiyorum.
İnşallah kabul olur diye düşünüyorum. Yani sonuç olarak size gelen mesaj olumsuz bir anlam taşımıyor. -
@yesilcay teşekkürler hocam bana da yarın gelir o halde
-
Kaç puanla başvuracaksınız arkadaşlar? Taban puanı kaça kadar düşer?
-
@alageyik08 hocam az kişi çağıracaklar malesef yüksek kapatacağını düşünüyorum, tahminim 94-95. Umutsuz 91 ile başvuruyorum
-
@alageyik08 sonuc olarak taratip jpeg yapmakla okunakli olarak direk fotografini cekip jpeg yuklemek arasinda fark oldugunu dusunmuyorum.
-
Dün başvuru yaptım daha mesaj gelmedi bana
Benim gibi olan var mı