2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@paretowilfredo 90 küsür puanla 32 kişi. üzdü
-
@suaybg evet sasirtti
-
Arkadaşlar ilanı buraya da kopyalayabilir misiniz?
-
90.24 ile umutsuz bir şekilde başvuracağım hayırlısı bakalım
-
93.08 ile başvuracağım. Yalnız 2018 puanları daha düşük sanırım. 2017 yılından da fazla girecek kişi kalmamıştır. 2017 P 33 puanım 93.08 sıralama 55.
-
Çağır 20 katını 160 kişi yap yazılı sınav Kurumlar bu 4 katı mülakat olayına dönmeye başladı son zamanlarda yüksek kapatacağı kesin ama tse nin rekorunu kıracağını sanmıyorum:) merak edenler için geçen sene tek puan türü 95le kapattı.
-
2018 p33 90,749 sıralama 58 başvuracağım hayırlısıyla bakalım.
-
@russellwestbrook TSE ve EPDK zirve yaptı geçen sene. Bu da yüksek kapatacaktır. Bu sene p33 den yüksek yapanlar olsa da geçen seneki puanlara ulaşamıyor. Geçen bu sene P 33 de 60. olan geçen sene 200. sırada olandan daha düşük puana sahip. Bu da geçen sene yüksek yapanları daha şanslı kılıyor.
-
@paca08 Anlatım bozukluğunun belini kırmışım
-
İktisat mezunuyum. Cahilliğime verin burda herkes P33 puanından bahsetmiş benim ise tam aksine P38 89 sıralamam 119.... Yüksek kapatacağı aşikar. Hakkımızda hayırlısı...
-
@circassian İlan metni yayimladığımızla birebir dostum;
https://www.tercihiniyap.net/ilan/2018-kamu-denetciligi-kurumu-uzman-yardimciligi-ilani
-
Mülakatı nasıl oluyor; daha çok anayasa, idare, kamu yönetimi soracaklarını düşünüyorum. Bir de kamu yönetimi için kaynak çok az, kaynak önerebilecek olan var mı?
-
Günaydın dostlar. VMY sınav tarihinin akıbeti için bugün saat 20:00'da etkinlik düzenlenecektir tüm #iibf’li kardeşlerimin katılımı bizler için çok değerli,birkaç dakikanızı ayırıp tivit atmanızı rica ediyorum.
-
@paca08
Evet 2017-2018'de aynı puanı olanlar
2017'de ~100. İken 2018'de ~50.Dediğin gibi 2017 daha çok iş yapacak.
-
Kdk den bize ekmek çıkmayacak gibi inşallah merkez göç yüzümüzü güldürür
-
Yüksek kapatır. Beklentim 93-94 arası. Üzgünüm ama geçen sene başka kurumlara atanan yüksek puanlı kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler mezunları da başvuru yapacaktır.
-
@antimülakat hukuk için de bir tahmininiz var mı?
-
@latortuerouge hocam hukukçularda tahmin etmenin en zor tarafı sınava giren bazı hukuk mezunlarının güncel ilanları takip etmemesinden kaynaklanıyor. Kpss ye deneme amaçlı gibi iyi düzeyde hukuk neti yapıp bir daha puanına bakmayanlar oluyor. Tahminim biraz zorlama olacak ama siz puan ve siralamanizi söyleyin. Bir şey yürütmeye çalışayım.
-
@antimülakat p4 de 370 sıralama 91.7 puan
-
@latortuerouge bu puana sıralama düşük hocam. Orada en az 80 hukuk mezunu vardır ve sizi kurtarmayabilir.