30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@veda aha da kalıntılar, kerembal ve daha nice nickleri olan amcam geldi. Hoş geldin amca.
-
Bu ileti silindi! -
@davetsiz54 nasıl çalısacaklarını çok iyi biliyorlardıyı azcık açsaydın kardeşim Bizde kalan şu günlerde çalışmak için gaz problemleri yaşıyoruz malum
-
90 da 65 çok zor değil gibi duruyor ama sayıştay bu şakaya gelmez tabi
-
@tarziktisat 90da 65 üstelik bir de sadece doğruların hesaplandığı bir sınavda zor değil ama konuların çok olmasına karşın soruların bu kadar az sayıda olması şans faktörünü çok fazla öne çıkarıyor gibi hocam.
-
@vanim Az soru sayısı her zaman dezavantaj olmuştur, katılıyorum. Öylesine girilecek bir sınav değil,Allah yardımcımız olsun.
-
@tarziktisat demek ki gaz problemi sorumu sadece bende yok
-
@tarziktisat 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@davetsiz54 nasıl çalısacaklarını çok iyi biliyorlardıyı azcık açsaydın kardeşim Bizde kalan şu günlerde çalışmak için gaz problemleri yaşıyoruz malum
Şöyle söyleyeyim iktisadi direk erdal unsaldan ögrendiler erdalin kitabini 5 6 kere bitirdiler. Cok fazla soru cözüp her gün tüm derslere bakacak sekilde program yapmislar. Son 1ayda gunde en az 1000 soru cözüp sorular üzerinden bol bol not tutmuslar. Notlar su an bende umarim şans getirir
Bu arada kimse bahsetmiyor ama bence süre problemimiz olacak 90dakika az gibi duruyor..
Bugün sayistay in önünden gectim -
@davetsiz54 her gün her derse bakıp bir de son 1 ayda her gün 1000 soru mu çözüyorlarmış!!!?????
Bu adamlar Süperman gibi dünya dışı varlık mı? Birader kusura bakma ama dediklerin çok tutarsız.
-
@davetsiz54 gözde çok büyütmemekden kastın bu muydu kardesım
-
@ceronimo hele bir de çalışıyorsan yatcak yer arıyorsun kendine
-
@davetsiz54 siz öyle aman aman çalışmadılar yazınca umutlamıştım ben de.
-
@bikbik 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@davetsiz54 her gün her derse bakıp bir de son 1 ayda her gün 1000 soru mu çözüyorlarmış!!!?????
Bu adamlar Süperman gibi dünya dışı varlık mı? Birader kusura bakma ama dediklerin çok tutarsız.
Son 1ayda konu calismadilar kardesim..hemen saldiriya gecmişsin. Gerek yok
-
@paretowilfredo hocam test sınavında idari yargı çıkmıyor mu? Arkadaş şimdi öyle dedi de,idari yargı yazılıda çıkıyormuş testte yazmıyormuş bu sınav protokolunde? Ben hiç dikkat etmemiştim
-
@satrab çıkmıs soruları kontrol ettim yok gibi duruyor gözümden kaçmadıysa.
-
Testte iyuk yok dostlar.
-
Peki aile ve miras hukuku cikiyor mu arkadaslar onlar hakkinda da cesitli söylentiler var
-
@davetsiz54 test sınavında çıkıyor.
-
@davetsiz54 1 tane ya çıkar ya çıkmaz
-
@tarziktisat zaten medeni'den toplam 4 soru çıkıyor artık