DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
-
@enesskaya, içinde söyledi: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
@cinar1212 ayrıca bugünden sonra adaylar artık sınavın en zor ve en belirleyici kısmının en sondaki küpler olduğunu biliyorlar değil mi? Bu bile başlı başına bir faktör.
Siz sınavdan önce burada veya başka yerlerde okuduğunuz bilgiler farazi olarak yorumluyor olabilirsiniz ama yıllardır bu şekilde yapılan bir sinav var ortada ve şu an atc olarak çalışanların ve halihazırda içerde eğitim alanların da sınav hakkında söylediği şeyler aynı. Ve defalarca küp kısmının sınavın en önemli aşamalarından biri olduğu söylendi. Bu sadece duyumları değerlendirmekle alakalı bir mesele bence.
-
@enesskaya yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sınav koşullarıyla alakalı serzenişlerinizde haklısınız bu konuda bir şey denemez. Ve bugünden sonra adaylar sınavın en zor kısmının küpler olduğunu bilecekler yazmışsınız. Ancak bu sınavla ilgilenen çoğu aday bunu zaten biliyordu. Başka bir forumda küplerin 2011'den beri neredeyse her sene çıktığını sınava girenler yazıyordu çünkü. Hatta okuduğum her sınav sonrası yorumda küp ve ingilizce kısmının genel sınav sonucu anlamında çok önemli olduğunu belirtmişler. Sizin adınıza üzüldüm keşke o kadar iyi devam ettirdiğiniz sınavın sonu da iyi olsaydı ama bu kısım gözünüzden kaçmış maalesef.
-
Arkadaşlar ben de sınava dün girenlerdenim. 65 üzeri bir puan geldi. Benim düşüncem şudur ki küp kısmı hariç sky test kesinlikle ama kesinlikle gereksiz hatta bir iki bölüm için zararlı. Sadece küp için de o kadar para vermeye gerek yok. Google playda dahi bir ton uygulama var bununla ilgili.
Temiz bir kafa ile sınava girilmeli, instructionlar ve örnek sorular çok çok iyi okunmalı. Diğer türlü şeylerle meşgul olmak gereksiz ve kendinizi kaptirirsaniz herşeyi mahvetme potansiyeline sahip. Saygılar.. -
@body270 hangi bölümler için zararlı olduğunu düşünüyosun?
-
@enerjici, içinde söyledi: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
@body270 hangi bölümler için zararlı olduğunu düşünüyosun?
düzgün bir üslupla sorarsan cevabını alabilirsin. Herkes birbirine hocam ve ya siz diye hitap ediyor, öyle de olmalı.
-
Kupler en belirleyici kisimlardir zaten. Ki bu sinavi da eurocontrol yapiyor. İng belki degil ama kup sorulari da ayni cikmama olasiligi yuksek. Skytest algoritmasi bile ayni sorulari tekrar vermiyor. Yanlis hatirlamiyorsam 32 kup sorusu vardi. Gecen sene girmistim 27/32 yapmistim. Yani duzen bu sekilde isliyor. Kup cikmasini bilmiyordum gibi bir mazeret kabul edilemez. Sinavin en onemli bolumu yillardir giren girmeyen kisiler bile biliyorlar bu bolum oldugunu. Odada 10 bilgisayar oldugunu dusunursek 500 kisinin ayni anda girmesi de olanaksiz zaten sinavlar da online sistem uzerinden yapilmaktaydi en son sinavda.. bazi bolumlrde isaretlenen sorulara geri donus bile yapilmiyor ki buradaki mantik hizli dogru karar verebilmenin olculmesi. Herkese basarilar.
-
@body270 aldığınız sonuçtan dolayı tebrik ederim, hayırlı olsun. Skytest ile benzer değil mi modüller neden zararlı olduğunu düşünüyorsunuz? Veya tarz aynı kurallar vs mi farklı biraz açıklayabilir misiniz?
-
@body270 arkadaşlar şöyle bir ekleme yapayım, sky test benim için çok faydalı olmadi küpler hariç hatta bir bölümü belki de sıfır yaptım sirf ona alıştığım için. Fakat geçmişten bugüne kadar bu programın faydasını gören insanlar oldukça fazla, o yüzden kimsenin hakkını istemeden de olsa yemek istemem. Belki de problem bende olmustur anlayacaginiz. Çalışmak isteyen alsın incelesin. Mesaj atan arkadaslar sinav sorulari hakkinda yorum yapmayi asla etik bulmuyorum 1 ay boyunca hepimiz ayni sinava girecegiz anlayisli olalim lütfen.
-
@body270 sanirim yanlis yaptiginiz bolum planning ability kismi. Renk sekil matchup olan kisimlar. Zaten ingilizce dinleme bolumleri skytestte mevcut degil.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Sınavı başarıyla geçenler mülakata ne zaman alınacak? Aynı gün mü yoksa sınavlar bittikten sonra mı çağırılacak bi bilgisi olan var mı ? Veya yetkililerden bir şeyler öğrenen? -
Aramızda 60 ı geçen arkadaşlar var mi? Facebook ta 60 ı geçenler için bir grup kurulması düşünülüyor mu?
-
@body270 hocam burada yazışmanızda bir sakınca var mı acaba?
-
@evandro 60 ı geçenler için grup kurulması mantıklı olur. En azından sayı vs belirlenir..
-
@body270 burada da sayısı vs belirli sonuçta. Hatta kayamakamlıkta liste filan bile yapıldı diye biliyorum.
-
@evandro 60 ı geçenlerin sayısından bahsediyorum hocam
-
@body270 hocam şimdi ısrarla sorma sebebim bir platformdan diğerine geçme çabası. Burada 60ı geçenler geçip geçmediğini belirttiğinde yine belli olmuyor mu?
-
Arkadaşlar sınavda divided attention bölümü çıkıyor mu? Çubuk ile noktanın birleşmesini takip etmemiz gereken bölüm
-
düzenlenmiştir.
-
@akcanbeg çıkıyormuş.
-
@aliveli bir arkadaş da çıkmadığını söylemiş hangisi doğru acaba kafam karıştı