DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
-
60'ı geçen arkadaşlar kaç kişiyiz.
-
@verka 60'ı geçen arkadaşlar kaç kişiyiz.
-
@body270 hocam ayıp olmuyor mu? O gruba gelip sürekli buranın linkini atsak nasıl olur?
-
@evandro Ne alakası var dostum. Sanki forumdan çıkın dedim insanlara, ki ben de bu forumu uzun zamandır takip ediyorum sadece yorum yapmıyordum. 60'ı geçenlerin face grubu kurması normal çünkü henüz sınava girmemiş olan insanlar var bu bir, insanların buradan haberi olmayabilir fakat face herkesin kullandığı bir mecra bu iki. üçüncüsü de herkes kendi adıyla katıldığı için yanlış bilgi paylaşımı minimuma indirilir. Ki incelerseniz bundan önceki her alımda zaten facede grup kurulmuş bunda ayıp olacak ne var anlamadım.
-
@body270 şu ana kadar hiç bir facebook grubunun forumlardan daha kolay bulunduğuna şahit olmadım hem facebook arama sistemi düzgün çalışmaz hem de google facebook sonuçlarına pek yer vermez. Arkadaşlarımızın gruba birilerini çekebilmek için burayı link çöplüğüne çevirmesi de bunun bir delilidir sanıyorum.
Kendi adıyla paylaşma konusuna gelince gördüğüm kadarıyla hepsinde kısa bir sürede konu ikili münakaşaya dönüyor ve herhangi bir sosyal medya mecrasının forumlardan daha doyurucu bilgi verdiğine şahit olmadım. -
@evandro Grubu zaten ben kurmadım fakat gruptaki herkes düzgünce puanlarını paylaşıyor ve herhangi bir münakaşa da söz konusu değil. Bence mantıklı bir hareket olmuş ayrıca da katılmak istemeyenleri de zorlayan bir şey yok..
-
@body270 gayet iyi her iki saate bir burada linkini paylaşmazsanız seviniriz.
-
@evandro Okuman yazman mı yok arkadaşım? herhangi bir link mi paylaştım da 2 saatte bir link paylaşmayalım diyorsun. Ne garip insansın
-
@body270 sen veya bir diğer arkadaşın aynı sayfanın linkini 2 günde 4-5 defa paylaşmışsın o yüzden dedim.
-
@evandro iyi o zaman o arkadaşla bol sohbetler size
-
Kızılay'dan veya aştiden ulaşım nasıl acaba bilen var mı
-
@fg94 Kızılay avmnin yanındaki Çankaya belediye binasının önünden 220numarali otobüse binerseniz ulaşabilirsiniz. Sabancı kız yurdunda ineceksiniz. Hemen onun bir üst yolu. Ana cadde üstünde kalıyor. Metroyla baya zor olur beşevlere uzak kalıyor.
-
@fg94 aşti’de indikten sonra alt geçidi kullanıp yolun karşısına geçin yani geçtikten sonra aşti sizin karşınızda kalacak. Oradan ankamall’e giden minibüsler var, ulus minibüsleri, onlara binin dhmi’nin önünde ineceğinizi söyleyin indirirler. Dhmi binası ankamall’e varmadan hemen önce zaten. 5-10 dakika sürer.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
arkadaşlar sizce 60 üzeri alan kişi sayısı 100 olur mu? Olmazsa 60 altındakilerinin de mülakata çağrılma ihtimali nedir?
-
@enerjici personel istihdam yönetmeliğinde şart eğer puan olarak yazmıyorsa yani kurum takdirindeyse dediğiniz mümkün.
-
Arkadaşlar merhaba, sınavın İngilizce bölümüne nasıl hazırlanabiliriz? İngilizce terimler açısından çalışabileceğimiz bir yer var mı? Sınava giren arkadaşlar İngilizce bölümünün zorluk seviyesi hakkında ne düşünüyorlar? Örneğin ben Toefl ile başvurdum. Reading 22/30 listening 22/30 olmak üzere toplam 84/120 almıştım .Zorlanır mıyım sizce?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Merhaba ben de sınava 5 kasımda girdim ve 58.33 aldım arkada doğru yanlışlarıma baktığım zaman bir bölümde adını vermeyeceğim 238 doğru 19 ve ya 29 yanlış yapmışım ve o bölümden 10 üzerinden 5 almışım küpleri 29 a 7 yapmışım ve 10 üzerinden 7 almışım. Bununla ilgili dilekçe verdim ve eurocontrole yazdım biz hesaplamıyoruz sadece testleri sunuyoruz cevabını aldım. Bu sınava bir daha girmeyeceğiz diye kağıt imzalayıp 1.67 puanla elenmek gerçekten bana çok ağır geliyor.
Not: dilekçe örneğini atabilirim.
-
@godisnowhere nasıl yani seneye tekrar sınava giremiyo muyuz?