PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@iibfpalace Sorun şu ki; 15 günde sonuçları açıklanan kişiler, zaten var olan bir kadroya yerleştiler ve sınava girerken dahi nerede ve ne iş yapacakları belliydi. Uzman yardımcıları ile alakalı belli olan bir şey yok Ne özlük hakları, ne çalışılacak departman, ne de yapılacak iş belli. İK, uzman yardımcıları ile ilgili işleri biraz savsaklamış gibi görünüyor. Önceliği şubelere atanacak memurlara vermişler sanırım. Bakalım uzman yardımcısı kadrosu nasıl dizayn edilecek. Emsalleri arasında sivrilen ve insanların kurumda uzman yardımcısı olmak için uğraşacakları bir kadro mu olacak ? Yoksa kuruma girenlerin ilk fırsatta kendilerini başka yere atmaya çalışacağı bir kadro mu olacak ? Merakla beklemeyip, göreceğiz.
-
@cosmos Gorev tanimi uzun zaman onceden bellidir,belli edilmeden ilana cikmazlar.Bakanliklardaki merkez uzman yrd lari ne is yapiyorsa,ana hizmet birimlerinde ptt uzman yrd lari da ayni/benzer isleri yapacak.Ama ozluk haklari konusunda haklisiniz,nisanda sinav ilani veriyorsunuz,aradan 8 ay geciyor ve hala kagida dokulen birsey yok bu konuda.Ben de acikcasi bu konuda calismalarin sona yaklastigini,o yuzden de mulakat tarihlerinin duyurulmasi ile mulakat baslama tarihi arasinda 1 hafta gibi kisa bir sure verdiklerini dusunuyordum.Ama dediginiz gibi de olabilir,malum cok mantikli birsey yapip ertesi gun tam tersi asiri mantiksiz birsey de yapabiliyorlar alistik diyelim
-
Alım fazla oldugu için bence bu süre normal. Sadece uzman yardımcısı olarak düşünmemiz lazım. Ama ben de herseyi belli oldugunu düşünüyorum. Hadi uzman alalım diye ilana cıkmamıslardır kafalarında muhakkak bişey vardır ki hatta yazılıdır da. Sonucta devletin dili yazı. Ama sadece biz bilmiyoruz muhtemelen.Ama benim düşüncem de tasra teskil atı olan merkez kadrolar gibi genel müdürlükte calısılıp onlarla ilgili ne daha iyi olabilir ne yapılabilir temel kararlar alma, fikir üretme, belki bir ihtimal denetim gibi görev tanımları olacak. Banaa mülakatta sordukları sorudan ben bunu anladım.
-
@sbf13 ya ben çok korkmaya başladım. Bana sadece alan bilgisi ve genel kültür sorusu olarak sadece zarftaki sorular soruldu onları bildim ama hepsi bu kadar ekstradan hiçbir alan sorusu ya ptt ile alakalı bir şey sorulmadı. Şuanda birisinin yanında çalışıyordum onunla ilgilenildi. Acaba beni kafadan elemişler mi demek oluyor bu durum:(
-
@fagam91 Hayır tabi ki var öyle başka soru sorulmayan kişiler; komisyon da sanırım hep aynı değildi, tutumları değişebilir, moralinizi bozmayın.
-
O değil de her ne kadar süreci yavaş götürmüş olsa da (epey ve saçma bir yavaşlık), ptt sınavının oldugu günlerdeki sınavlardan sayıştay mahkemelik oldu,vdk komple iptal oldu. Bir ptt kaldı hala süreci devam eden...
-
@fagam91 hocam ban ilk basta sordular bu soruları sonra zarf cektim onları da bilemedim ama bence tutum cok önemli degil sorular da bazen herseyi bildim diyorsun olmuyor yani bence de sorulan sorular biraz da anlattıklarınızla ilgili. Bi de ben işletme yüksek lisansı yapıyorum dedim tez asamasındayım dedim diye belki sordu oyle bişey bilemiyorum
-
@fagam91 aynen hocam benim mualakatta cok hizli gecti bana göre. Yani zarf sorusu ve ayrildigim is ile ilgili soru soruldu. Zaman gecti zaten. İnsallah kafadan elememislerdir . Baska bir is imkanim da yok zaten . Tek elimde kalan ptt. Bakalim hayirlisi artik
-
Uzattıkça kanser ediyorlar. Aslında sorun şurada adamlar bir yönetmelik ve sözleşme de hazırlıyorlar şu anda acaba ondan mı uzuyor? Yani daha önce hazırlamaları gerekirdi elbette. Yalandan bi duyumumuz olsaydı en azından ona göre beklenti içine girmezdik ha bugün ha yarım diye.
-
Maalesef öyle.. Mülakattan çıkan her adaydan sonra sanırım puanlamalar yapıldı. Şu an listeler belli olmustur. Niçin sonucları yaynlamak için bekletirler anlamıyorum. Daha tebligat gelecek,evrak teslim edilecek (kazanma durumunda tabi) bir sürü iş var, diğer türlü de olmadı der konu kapanır gider. Belirsizlikler fena..
-
bir yandan kiralik ev bakan var mi benim gibi
-
@b-ays olmaz mı hocam. Anne baba ile yaşayan varsa hele benim gibi batıkent 7/24 güvenlikli marketi sağlık ocağı metrosu durağı yakın gerçek olsa da şu iş bu mutlulukları yaşatsak ailelerimize.
-
Ankara'da yaşadığım için öyle ev arama gibi tatlı heyecanlarım olmuyor benim
-
@öğrenci daha ne olsun hocam bize nasip olsa ev tut eşya al vs derken 4-5 maaş ancak iki yakamız bir araya gelir siz en azından daha çok rahat edersiniz
-
@öğrenci ne heyecanı hocam, tam bir dram Kira ve ev eşyalarının fiyatlarını gördükten sonra, acaba yüksek lisansa başvurup ilk 5-6 ay yurtlarda mı kalsam diye bile düşünüyorum Millet askerliği tecil ettirmek için yüksek yapar, ben yurtta kalabilmek için yüksek yapabilirim
-
Şu dönem gerçekten çok haklısınız ev kiraları fena arttı eşyalar da öyle.. Fakat kendine ait bir düzen kurmanın verdiği heyecanı da göz ardı etmemek lazım.. Yurt fikri güzelmiş yüksek lisansa kabul edilme şansınız da fazla ,malum bedelliden dolayı başvurular görece azaldı
-
Istanbul yolu kenarında 1+1, 2+1 eşyalı rezidanslar var, ev bakan arkadaşlara o bölgeye de bakmalarını tavsiye ederim.
-
Benim vergi dairesinden,gelir uzmanligi kadrosundan istifa dilekcem bile hazir,sisteme girdim taslaklara kaydettim sevk et butonuna basmayi bekliyorum.Aciklansa da eger kazanirsam,o sevk et butonuna butun gucumle bassam diye pusuya yattim bir de kiralik ev degil araba bakiyorum nedense,yeni is yeni araba
-
İnsan kaynaklarını aradım ve ilginç şekilde açtılar. Daha belli olmadığını bugün beklemememiz gerektiğini söyledi. Doğrudan ilgilenen kişilerin numarasını verdi
03125095687
03125095688 -
@hegia-sophia alın bu numaraları ve spamlayın bunları der gibi olmuş