PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@iibfpalace memlekete mi geçiş yapıyorsunuz hocam
-
@walrass06 asil memleket degil ama dogma buyume ankaradaydim tabi olursa
-
Arkadaşlar pttye sahip çıkalım, arayalım, bunaltalım, peşini bırakmayalım, susmasın telefonları, bezsinle, bunalsınlar haydi yoldaşlar sarılın telefonlara
-
@hegia-sophia Arkadaşlar, iyi niyetlerinizi çok iyi anlıyorum. Herkes merak içinde fakat bu davranış tarzı onların işlerini tamamlamasını geciktirip sonuçların açıklanmasını etkileyebilir. İnanın arayarak süreç hızlanmaz. Zamana bırakıp bekleyelim.
-
Daha mulakatlarin biteli 8 gün oldu ne bu acele. Her taraftan iptal haberleri geliyorken PTT süreci sağlıklı tamamlasin da isterse 2 ay sursun.
-
@hadleybull, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Daha mulakatlarin biteli 8 gün oldu ne bu acele. Her taraftan iptal haberleri geliyorken PTT süreci sağlıklı tamamlasin da isterse 2 ay sursun.
İşte, iptal düşüncesi akıllarının ucundan dahi geçmeden, hemen işe alım süreci olup bitsin istiyoruz
-
O melun sınav gününde yapılan sayıştay iptal edildi, vmy iptal edildi bi ziraat bi ptt kaldı..
-
Ptt de epey bekletti. Daha gvs için de bekletecek. Şu an çoğumuz kazanıp kazanmadığımızı merak için acele ediyoruz. Aslında acele bile sayılmaz.Şu an listeler hazır muhtemelen mantıklı olan bir an önce sonuçların ilan edilmesi..
-
Bu kadar cabuk acıklama karı mucize olur ben en az Bi ay bekletmeden acıklayan Bi yer pek görmedim su günlerde
-
Bir gün içimizden birinin buraya açıklandı yazısının ardından umutsuz haykırışlarımızın sevinç çığlıklarına dönüşmesi dileği ile dostlar.
-
Bbence en geç haftaya açıklarlar. Önceki sayfalarda belirtildiği üzere Ziraat (gerçi ziraat sürecini pek takip etmedim, ne oldu ne bitti haberim yok) ve Komiser Yardımcılığını kazananlar var. Önümüzdeki günlerde de merkezi atamalar olacak galiba. Mülakat sonuçlarının açıklanması gecikirse, insanlar halihazırda elinde bulunan iş imkanını değerlendirip diğer kurumları tercih edebilirler. O yüzden çok geciktirmezler gibime geliyor.
-
@öğrenci aha ha 8 gün mü oldu daha.
İş teftişine seneyi devreyisi oldu. Keza SGK müfettiş yardimcisinin da yaklasti 1 yılı;))
tabi ins. Erken açıklar ptt -
@economist34 8 gün diye bir yorum yapmamısım da fark etmez. 8 gün oldu diyen arkadaşın yorumunda gülecek ne var ? İş teftişin bir yıllık bekletmesi,sgk'nın bekletmesi kendi saçmalıklarının sonucu. Bu mantığa göre burası da mı beklesin ?
-
@öğrenci aslında alıntılama yaptığım kişi yanlış olmuş özür dilerim.Gulme sebebim sinirden oldu .Ziraat gibi 1 hafta mülakat sonuclari açıklaması ve bu sayfada da bekletti lafalarının dönmesi benim gibi iki kurumun mülakatıni bekleyen kişilerin sinirleri normal degil..Bir de bunların arasına kaymakamlığın mülakatıni kattım. Dogru söz konusu iki mülakatın açıklanmasında kurumdan kaynaklanıyor. Ama buradaki yorumları görünce ister istemez tepki verdim.Senin yorumun üzerinden oldu özür dilerim
-
@economist34 Önemli değil hocam.. 2 yıldır süreç insanları çok yıprattı ve hala da yıpratıyor.
-
@economist34 hocam aynı gün sınav olunan gişedir pazarlamacıdır o arkadaşların bütün aşamaları bitti sadece tebligat bekliyorlar. Haliyle uzman yardımcılarının da sonuçları kısa vadede beklemesi kadar doğal bir şey olamaz. Artı mülakat tarihi ilan edildikten sonra ara çok az tutuldu bu da bence kısa vadede açıklanacağının bir kanıtı olabilir.
-
@fagam91 sınava girmedim ama önce güvenlik soruşturması yaptıklarından bekletiyor olabilirler mi acaba? her kurum sırf bu yüzden bekletiyor diye biliyorum
-
@islimbot umarım o yüzden bekletiyorlardır açıklandıktan kısa süre sonra başlamış oluruz tabi hayırlısıyla ilk önce kazanmamız lazım. Belirsizlik çok kötü. Yani tabi sadece ptt özelinde değil de tüm kamu alımlarında gerçek anlamda planlamaya gidilmeli yani çok zor olmasa gerek mülakat tarihleri açıklanma zamanını , işe başlama zamanını önceden belirlemek diye düşünüyorum tabiki anormal bir durum olduğunda ertelenildi falan diye duyuru yaparsın en kötü bu tüm alımlar için geçerli.
-
Gişe ve diğerleri için linke bakarsanız orada güvenlik soruşturması formu var. Soruşturmalar sonuçtan sonra yapılacak. Dolayısıyla bugün açıklansa bile 2 ayı var daha.
-
@öğrenci gişe görevlisi bir arkadaş tebligatım geldi demişti sanki 1 hafta önce o atanmaya dair bir telgrafsa 2 ay sürmüyordur belki.