PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Mulakatlarin dogasinda var bunlar orada dogru cevabi verip vermemek kadar tepkiler de onemli.5-10 dakikalik bir gorusmede kimsenin bilgi duzeyini,kultur duzeyini olcemeyeceklerini onlar da cok iyi biliyor.O yuzden moralinizi bozmayin.Butun sorulari dogru yanitlayip elenen de olacak,sorulari yanitlayamayip da hal hareketleri,tepkileri komisyon tarafindan begenilip elenmeyen de olacak.
-
@iibfpalace yani elbette. Sürekli güler yüzlü olmaya çalıştım hiçbirini bilemedim değil ama yansıtmak istediğim şekilde yaptığımdan emin değilim. Hayırlısı olsun hakkımızda..
-
Arkadaşlar kusura bakmayın, önceden yazacaktım da hızlı trenin wifi bağlantısı bozuktu. Bende de malum internet yok. Öncelikle kendimizi tanıtmamız istendi. İlgi alanlarımdan birinin teoloji olduğunu söylediğim için baya bir din ve teoloji karşılaştırması yapıp takdir ettiklerini söylediler( Badem bıyık kafası her yerde karşımızda). Zarf seçmemiz söylendi. Çıkan sorular menfi tespit davası ve tımar sistemini kaldıran padişahtı. İlkini hatırlayamadım yukarıdaki arkadaşın dediği gibi biri beni yanıltmaya çalıştı. Ardından ikinci soruyu bildim. Lale devri tarihi, şairi ve yenilikleri soruldu. Fed başkanı, Tcmb başkanı, Ecb merkezi, Ab merkezi soruldu. Bildiklerim, bilemediklerim oldu. Genel olarak benim negatif geçti. Tahminim olumsuz olacaktır. Alırlarsa da teolojiden alırlar xD. Hepinize başarılar.
-
Bugün pek kimseden ses çıkmıyor giren yok mu ?
-
@bluephantom allahtan zorlamıyorlar hiç demişlerdi ya
-
@bluephantom hocam sizi biraz zorlamışlar evet
-
@bluephantom Katılım nasıldı ?
-
@öğrenci Hocam, dün(29.11.2018)'de 2 kişi gelmemişti. İkisi de benim önümdeki insanlardı. Benden önce hanım arkadaş girdiği için dikkatimi çekti. Listeye baktım. Oradan anladım.
-
@s1670 Hocam, zarfı kendim seçtiğim için bir şey diyemiyoruz. Ben de zaten şans olsa zaten. Dolu ama tam cevap veremediğim bir mülakat oldu.
-
@bluephantom Bu yanıltma mevzusunu başka yazan da olmadı. Acaba bizi gözleri tutmadığı için mi böyle bir politika izlediler, yoksa ilk günlerdeki mülakat ekibiyle bu ekip mi farklı bilemedim
-
@cosmos Ondan ziyade bilmedikleri halde yorum yapıyorlar mı diye test etmek istemiş olabilirler.
-
Bugün mülakata giren de hiç yok mu ki forumda? Tecrübelerini yazsalar keşke
-
Bitti mi bugun mülakatlar
-
@sbf13 Bugün bitti hocam...
-
@sbf13 Genel uzman yardımcılığı için evet. Hukuk kısmı yarın başlayacak
-
@bluephantom hocam onlar da bitti
-
Tüm mülakatlar bitti arkadaslar hepimiz icin hayırlısı olsun.
-
Ptt isterse bu hafta içi dahi açıklayabilir , her adayın puanlaması felan da yapıldı sanırım.
-
Mülakata son gün girenler baya ketum çıktı En azından katılım nasıldı, onu öğrenebilseydik keşke
-