PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
bizim eve de geldiler cumadan sonra sadece kız kardeşim evdeydi kapıyı açmış iki soru sormuslar kendisi ne iş yapıyor demisler bi de babamı sormuşlar ne iş yapıyor diye o kadar sonra gitmişler belki evde olsam ve ya en azından babam olsaydi iceri girip biraz daha soru sorabilirlermis ama bence formalite gibi ziyaretler maksat uğramış olmak gibi geldi bana (ikametgah Van)
-
@wasp61 Hocam, telefondan yapılan güvenlik soruşturmasına ilk defa tanık oldum. Bakalım daha neler göreceğiz. Geçmiş olsun
-
Ankara'da ikamet edip evine polis gelen oldu mu acaba? Ankara'da da başlamıştır umarım gvs ler
-
@merve2655 Benim de ikamet Ankara (Etimesgut) hocam henüz gelip giden arayan soran yok beklemedeyiz.
-
Arkadaşlar yedeklerden aranan oldu mu ?
-
@bluephantom hocam eve gelmeleri ile telefonla aramaları arasında pek bir fark yok. Sadece verdiğiniz adresi teyit için iletisime geciyorlar. Hatta iletişime geçmeyedebilirler. Muhtarliktan kaymakamliktan sorduruyorlar. Yoksa hts mernis kayitlari vs. vs. arastiriliyor ayrintili bir sekilde.
-
@872 Gelmemelerine alışkınım da telefon olayını bilmiyordum. Hocam mernisi anlarım da hts kayıtları bir suçun işlenmiş olduğuna dair kanıt varsa ulaşılmıyor muydu? Şimdi herkesin 2 aylık konuşmalarını mı dinliyorlar yoksa sadece koordinat olarak mı alınıyor?
-
@bluephantom hocam hts kayıtlarına genel bakarlar son 2 ay degil. Kimlerle konusulmus vs. bakarlar. Yani dinleme falan degil,konusma icerigine bakmazlar.
-
İzmir için sordum daha başlamadı yanıtını aldım. başka izmir için soran varsa bilgilendirebilir mi acaba ?
-
Arkadaşlar evraklaro teslim ettikten 1 hafta sonra taşındım doğal olarak ikametgahım evraklarda eski adresim olarak yer alıyor. Soruşturmada sorun olur mu ne yapmam gerek bilginiz var mı?
-
@bayke anladım inşallah bian önce gelirler
-
@hegia-sophia sorun olur mu bilmiyorum ama yerinde olsam insan kaynaklarını arayıp bilgi verirdim veyahut bulundugun ilin güvenlik şubesini arayıp ne yapman gerektiğini sor bence
-
Arkadaşlar 2-3 ay önce başka bir kurum için güvenlik soruşturmam yapıldı. Tekrar yapılır mı sizce?
-
@tostsos evet hocam yapılır tekrardan. 2 3 ay uzun bir süre.
-
@872 anladım hocam sağ olun.
-
@tostsos heralde memurdunuz siz hocam:) o zaman yapmazlar diye düşünüyorum.
-
@872 hayır hocam memur değilim, ziraat bankasında uzman yardımcısıyım yeni girmiştim. Ysk için de mülakata kalmıştım orası da yapmıştı o yüzden belki yapılmaz belki diye düşünmüştüm.
-
@tostsos hatırladım hocam. O zaman yapmqzlar.
-
İnsan kaynaklarının numarasını yazabilir misiniz ?
-
Muğla, Fethiyeden Ptt Uzman Yardımcılığı kazanan var mı ?