2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Bu hafta gelmeyecektir arkadaşlar bakan bey Ankara'da bakanlıkta bugün bu hafta burwda kendisi.
-
@27ömer27 açıklanma konusuna gelince kanaatim 20 daha açıklanmaz ocak 15 ile ocsk sonu arasında açıklanır.
-
@27ömer27 bu hafta açıklamaması duyum mu tahmin mi?
-
@27ömer27 kaynak sağlam mı kardeşim
-
@amirim net bişey varsa yazda öğrenelim üstad yılbaşından önce mi yoksa ocak ortası sonu mu
-
Neyse ocak 15 inden sonrası için görüşmek üzere zaten @KaymakamAdaylıgı yazmadı bi gelişme olsa yazardı diye düşünüyorum hayırlı aksamlar
-
@amirim Kaynak Sağlam Amirim
-
@mia105 ocak ortası ...
-
@27ömer27 bakan beyin Ankara da olması bu hafta açıklanacağına delalet değil mi ?
-
@sprkymkm yok kardeşim başka programları var
-
@27ömer27 neyseki azı gitti çoğu kaldı
-
Bu belirsizlik beni öldürüyor.
-
arkadaşlar @KaymakamAdaylıgı 107. dönem için herhangi bir açıklama yapmayanı beyan etti... öz eleştiri edelim lütfen oluşan ortam ve vardığımız yer bu yıl gerçekten çok kötü... bilgi paylaşımı kısmında ve sorgulanması kısmında sıkıntılarımız bu yıl oluştu ve bu algı korkarım bu yıl böyle devam edecektir.. herkes için tekrardan hayırlı olmasını dilerim.. ne zaman açıklanır konusunda, benim net düşüncem önceki yıl neyse aynısı yaşanır.. birebir kopyala süreleri koyup takip et... milletimiz için ve şahsımız için en hayırlısı neyse o listenin oluşması dileklerimle...
-
@refik-soydam kendisi son iki sürecin tartışmasız efsanesidir kararına saygı duymak lazım
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
arkadaşlar @KaymakamAdaylıgı 107. dönem için herhangi bir açıklama yapmayanı beyan etti... öz eleştiri edelim lütfen oluşan ortam ve vardığımız yer bu yıl gerçekten çok kötü... bilgi paylaşımı kısmında ve sorgulanması kısmında sıkıntılarımız bu yıl oluştu ve bu algı korkarım bu yıl böyle devam edecektir.. herkes için tekrardan hayırlı olmasını dilerim.. ne zaman açıklanır konusunda, benim net düşüncem önceki yıl neyse aynısı yaşanır.. birebir kopyala süreleri koyup takip et... milletimiz için ve şahsımız için en hayırlısı neyse o listenin oluşması dileklerimle...
Geçen seneki açıklanma sürecinde emekliye ayrıldığını ima etmişti ama bu sene puan hesabı ve mülakata kaç kişi kalacağı konusunda zarf atmisti .ben yine de Son gunlerde bir iki şey yazar diyorum.en azından son demler dese kafi
-
@metinoktay yok hocam, yazmayacağını beyan etti... bunu baz alsak beklenti oluşturmasak daha sağlıklı olacaktır.. emekleri ve bilgileri için bir defa daha hem önceki hem bu zaman kadarki açıklamaları için teşekkür ederiz...kararına saygı duyuyor 108. dönemler için bilgilerini paylaşması için güzel ortam oluşmasını temenni ediyorum:)
-
@refik-soydam yahu yazacak belki de 1-2 bisey milleti umutsuzluga sevk etme arkadasin dedigi gibi son demler , loading gbi seyler yazsa da bize yeter
-
@ese03 aynen kardeşim haklısın şu aşamada sabırla bekleyelim
-
@ese03 yazacak diyorsanız yazacak belki olsun hocam.. "yahu" lara gerek yok....
-
@ese03 ayrıca neden yazmaz fikrime de harika örnek tepki oldu...