2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@ese03 keşke bugün olsa ama 11 ocakta iyidir
-
@mülkiyemüfettişi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@metinoktay tutunacak dal kalmadı hocam, biran önce açıklasalarda işimize gücümüze bakalım
Öyle deme kardeşim yahu .hayırlısı olsun bakalim.benim de bir kaç gündür olmayacak yine diye bir hissim var ama ne yapalım sağlık sıhhat olsun yeter. Senin ysk olmadı değil mi.
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
ocak 4-11-18 hangisi olur acaba?
4 erken 11 orta erken 18 uzun erken diye düşünüyorum 24 25 gibi geliyor bana
-
@metinoktay zaten Galatasarayımızı da özledik
-
@popescu yemişler onu
-
@metinoktay 89 puan 3'te3 ile uğurladılar olmadı hocam.
gitti gül gibi meslek -
Mutlu yıllar ...
-
parada pulda mevkide makamda gözümüz yok Allah şu güzel mesleği bizlere de nasip etsin yeter ...herkese sevdikleriyle sağlıklı mutlu güzel yıllar diliyorum
-
Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun
-
@amirim mutlu haberler bekliyoruz sizlerden mutlu yıllar
-
Duyumlarla beraber heycanla geçireceğimiz ve sonuçları göreceğimiz ocak ayına girdik,Rabbim hayırlısını nasip etsin ..
-
- gün ...
-
@kaymakam3838 özel bi sayı mı bu?
-
arkadaşlar ALLAH ın izniyke kazanırsak hepimiz ankarada eğitim süresş ne kadar oluyor bilen var mı?
-
@popescu cennete giriş yaşı
-
@kaymakam3838 bugün açıklanır o zaman..
-
10 ocak idareciler günü ve mülki idare çalıştay başlangıcı bence çalıştay bittikten sonraki hafta açıklanır daha fazla beklemeyiz
-
@fetih, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
10 ocak idareciler günü ve mülki idare çalıştay başlangıcı bence çalıştay bittikten sonraki hafta açıklanır daha fazla beklemeyiz
O zaman 10 ocak mülki idareciler gününde açıklasalar sanki daha anlamlı olur
-
@mülkiyemüfettişi bence de anlamlı olur bekleyip görelim
-
Hergün forum sayfasını kontrol etmek alışkanlık haline geldi sonuçlar açıklandıktan sonra hayatımda bir süre büyük bir boşluk olacak:)))