2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
İçimden bir ses 18 ocak diyor @amirim
-
@mia105 ben çalıştayın hemen sonrası diyorum ALLAH bilir artık
-
tarih konularında 4-11-18 ocak tahminlerinin hepsini beğenince Nasrettin hocanın şu durumu aklıma geldi: Nasreddin Hoca, kadılık yaparken bir gün bir ahbabı burnundan soluyarak gelmiş. Hasmı için söylemediğini bırakmamış. Sonra:
– Hocam, Allah aşkına söyle, demiş, haklı değil miyim?
Hoca ne yapsın?
– Haklısın, demiş.
Ahbabı sinirleri yatışmış olarak gitmiş. Onun hemen arkasından hasmı gelmiş. Bu defa da o başlamış atıp tutmaya, yok bana şöyle, yok böyle yaptı demeye. O da Hoca’ya sormuş:
– Haklı değil miyim?
Hoca:
– Vallahi çok haklısın, demiş.
Adam da sakinleşerek gitmiş. Tüm bunlara tanık olan Hoca’nın karısı bile bu işe şaşırmış kalmış.
– Senin kadılığında bir garip Hoca Efendi. İkisine de sen haklısın dedin. Hiç öyle şey olur mu?
Nasreddin Hoca hanımının yüzüne bakıp:
– Hatun, demiş, sen de haklısın! -
@ömermuhtar sen de haklisin da napalim iste umutla bekliyoruz
-
arkadaşlar yurtdışı stajı hakkında bilgisi olan var mı ayrıntılı bir iekilde tam olarak nedir nerede kalınıyor nasıldır?sadece merak sonuçları beklerken en azından bunların hayalini kuralım
-
@muzgor şuan yurtdışı stajı yapan hemşerimi takip ediyorum.
Anladığım kadarıyla bunların yatacak yeri yok hergün bir Avrupa şehrinden fotoğraf paylaşıyor
-
@muzgor sen daha orda mısın biz yurtdışı stajını bitirdik bile ilçede göreve başladık kurumlardan birifing alıp 5N1K ile kamu hizmetlerindeki aksaklıklara ve eksiklere çözüm arıyoruz. tabii bu dediklerim şu aşamada hayallerde
-
@ömermuhtar anladım merak ettim de ben o yüzden sormak istedim
-
güzel bir sürpriz yapıp yarın açıklıyorlarmış
-
@kaydı-silinmiş neden olmasın
-
Içişleri Bakanlığının sitesini o kadar ziyaret ettim ki ömrümce geçirdigim bayramlarda bu kadar ziyaret yapmamışımdır...
-
Arkadaşlar bir şeye açıklık getirmek istiyorum. Sonuçlar ayın 15-16 açıklanacak 90%, benim ayın sonuna dediğim şeyden kasıt yenş per. Gen. Müd. Bir daha bakmak istemiş listeye ve değişiklik yapabilir diye bir haber geldi bu sebeple belki 1 hafta daha sarkma olur demişlerdi. Ancak süreç netleşti değişiklik yok @amirim arkadaşımızında dediği gibi geliyor inşallah 15 ile 18 arası
-
@27ömer27 listelerde herhangi bir değişiklik olmuş mu hiç öyle bir şey dendi mi?
-
Game of List
-
@muzgor biri bu arkadaşın kulağına üflemiş belli
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Arkadaşlar bir şeye açıklık getirmek istiyorum. Sonuçlar ayın 15-16 açıklanacak 90%, benim ayın sonuna dediğim şeyden kasıt yenş per. Gen. Müd. Bir daha bakmak istemiş listeye ve değişiklik yapabilir diye bir haber geldi bu sebeple belki 1 hafta daha sarkma olur demişlerdi. Ancak süreç netleşti değişiklik yok @amirim arkadaşımızında dediği gibi geliyor inşallah 15 ile 18 arası
-
@kd6 nasıl yani?
-
@kuskonmaz, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Içişleri Bakanlığının sitesini o kadar ziyaret ettim ki ömrümce geçirdigim bayramlarda bu kadar ziyaret yapmamışımdır...
Beni güldürdün Allah da seni güldürsün
-
17 ocak diye ben de tahmin yazayım:) süre kısaldı iyice...tahminler duyumlar akar artık:).. sonu hayırlı olur inşllah
-
@refik-soydam 17 yi 18 e bağlayan gece