2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@fetih, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
10 ocak idareciler günü ve mülki idare çalıştay başlangıcı bence çalıştay bittikten sonraki hafta açıklanır daha fazla beklemeyiz
Ay 'ın 18'inden sonra açıklanır.
-
25 ine sarkar mı?
-
@muzgor sarkar
-
@27ömer27 durum değişikliğimi var kardeşim çünkü ocak 15 haftası demiştin sen
-
-
pgm müdürünün değişmesi çok etkiler mi
-
Ocak 18 tam 49 gün oluyo , bekliyoruz bakalım sabırla ve Yaradana sığınarak.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar güvenlik soruşturmalarının ne aşamada olduğu ve kamuda çalışanların kurumlarının aranması ile ilgili bir gelişme veya duyumu olan arkadaşlar var mı en azından bu konular konuşulabilir bu süreçte .)
-
@knut kamuda çalışıyorum hakkımda bilgi alındığını duydum.
-
@mia_ist Genel bir uygulama hocam o zaman genelde sorulmuş çünkü o zaman daha güvenlik soruşturmaları devam ediyor diyebiliriz sorulan soruların güvenlik soruşturmasıyla ilgili olup olmadığını bilmiyorsunuzdur heralde
-
@knut bende genel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Nasıl birisi olduğum vb sorular sorulmuş, ben tesadüfen öğrendim.
-
@knut, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Arkadaşlar iyi akşamlar güvenlik soruşturmalarının ne aşamada olduğu ve kamuda çalışanların kurumlarının aranması ile ilgili bir gelişme veya duyumu olan arkadaşlar var mı en azından bu konular konuşulabilir bu süreçte .)
Ben de kamudayim ama bana bişey söylenmedi ya da aranmadi. 3.ihtimal il müdürlugune sorulmuş olabilir ama duymadim.
-
Arkadaşlar Güvenlik Soruşturmalari dedigimiz seyde herkesin ayni anda bitecek diye bir durum söz konusu degil.
Kiminin 1 ay önce bitmiştir, kiminin daha yeni bitmiştir. Kuçuk sehirlerde yasayanlar daha avantajlidir. Daha kolay biter. Arti illa eve gelip sizi görecekler diye bir durumda yok. Siz yokken eve gelmislerdir veya direk muhtarada gitmiş olabilirler.
Kamuda çalisanlarin daha önce güvenlik sorusturmasi yapilmak sartiyla, tekrar güvenlik soruşturmasi yapilmayacak diye de biliyorum. Zaten hali hazirda güvenlik sorusturmasi yapilmiş.
Icişleri Bakanligi Güvenlik Soruşturmasi evraklarini bizden Ekim ayinin ilk haftasi istedi. Yani 3 ay oldu. Güvenlik soruşturmalari belki bir iki kişi haric muhtemelen bitmiştir.
-
@daywalkers, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Arkadaşlar Güvenlik Soruşturmalari dedigimiz seyde herkesin ayni anda bitecek diye bir durum söz konusu degil.
Kiminin 1 ay önce bitmiştir, kiminin daha yeni bitmiştir. Kuçuk sehirlerde yasayanlar daha avantajlidir. Daha kolay biter. Arti illa eve gelip sizi görecekler diye bir durumda yok. Siz yokken eve gelmislerdir veya direk muhtarada gitmiş olabilirler.
Kamuda çalisanlarin daha önce güvenlik sorusturmasi yapilmak sartiyla, tekrar güvenlik soruşturmasi yapilmayacak diye de biliyorum. Zaten hali hazirda güvenlik sorusturmasi yapilmiş.
Icişleri Bakanligi Güvenlik Soruşturmasi evraklarini bizden Ekim ayinin ilk haftasi istedi. Yani 3 ay oldu. Güvenlik soruşturmalari belki bir iki kişi haric muhtemelen bitmiştir.
Son paragrafı tam anlayamadım kardeşim. Bizden istediler derken sakıncası yoksa nerede çalışıyorsunuz
-
@metinoktay, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Son paragrafı tam anlayamadım kardeşim. Bizden istediler derken sakıncası yoksa nerede çalışıyorsunuz
Ha pardon biz derken gerçekten bizi kastetmissinizpardon
-
Kastettiğim, Kaymakamlik Sinavi aciklandiktan sonra bizden bazi evraklar istediler ve bizde gönderdik ya hani içinde güvenlik soruşturmasi evraklarinida yazip göndermeştik, ondan bahsediyorum. Hani 2 Adetti, Fotografli
Ben bir bakanlikta merkez uzmaniyim.
-
@daywalkers acaba nr zaman açıklanır hocam?
-
Bilemiyorum ki, sadece tahmin yapabilirim, klasik tahmin 20 Ocak - 1 Şubat arasi.
Içisleri Bakanliģi son zamanlarda mülakatlari 50 günden önce açiklamamaya başladı.
-
@daywalkers her sene kısalma olmuyor mu
-
Kastettiğim, Kaymakamlik Sinavi aciklandiktan sonra bizden bazi evraklar istediler ve bizde gönderdik ya hani içinde güvenlik soruşturmasi evraklarinida yazip göndermeştik, ondan bahsediyorum. Hani 2 Adetti, Fotografli
Ben bir bakanlikta merkez uzmaniyim.
Hocam yanlış anlamazsanız bir şey öğrenmek istiyorum. Merkez uzman ile kaymakam maaşı arasında herhangi bir fark var mı acaba? Memurlar maaş robotunda birebir aynı çıkıyor. Robot hatalı mı gösteriyor yoksa gerçekten birebir aynı mı? Yorum yapabilirseniz sevinirim.