2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@cevatcobanli444 hiç ışık yok farkındayım
Hayaller başka güne kaldı. Ben yatıyorum o zaman
-
Biz dedik yatın diye o gün bugün değil var daha
-
Tam gününü söyleyebilecek bir KRAL var mı aramızda?
-
Forumun kalitesi giderek düşüyor, bunun kaymakamlık sınavına hazırlanan kitlenin son yıllarda değiştiği ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
-
@tardukağan ne oldu neyimizi beğenmedin?
-
@popescu bende aynı soruyu soracaktım kalitesiz olan nedir
-
Ortada birsey yokken millete hakaret etmek de yeni moda oldu
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Tam gününü söyleyebilecek bir KRAL var mı aramızda?
Buna kızdı galiba.. gerçi bunda da bir şey yok ama neyse canı sağolsun yine de
-
Lütfen herkes katılsın
-
estağfirullah arkadaşlar ne haddime .. İlk olarak @Avexer mizacıma hakaret etmek ters ve hakarette etmedim. @ese03 hayır hocam sizi düşünerek yazmadım genel oalrak düşüncemi yazdım. Birisi açıklasın, yok bakan burda, yok böyle oldu, yok şöyle gibi cümleler bana göre bir kaymakam adayına yakışmıyor. @popescu @sprkymkm kalitesiz olan sohbetin seviyesi. Daha sohbetin bile edemeyen insanların sonuç beklemesini üzücü buldum sadece.
-
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
estağfirullah arkadaşlar ne haddime .. İlk olarak @Avexer mizacıma hakaret etmek ters ve hakarette etmedim. @ese03 hayır hocam sizi düşünerek yazmadım genel oalrak düşüncemi yazdım. Birisi açıklasın, yok bakan burda, yok böyle oldu, yok şöyle gibi cümleler bana göre bir kaymakam adayına yakışmıyor. @popescu @sprkymkm kalitesiz olan sohbetin seviyesi. Daha sohbetin bile edemeyen insanların sonuç beklemesini üzücü buldum sadece.
Anlıyorum seni kardeşim bazı sıkıntılar var evet.
-
@tardukağan insanların heyecanlanıp burada bir şeyler paylaşması neden kaliteyi düşürüyor anlayamadım, ne kadar eskiden bahsediyorsunuz anlamadım ama artık sosyal medya aracılığı ile bakanları, bakan yardımcılarını vs. adım adım takip etmek mümkün oradan gelen bilgi ile insanlar heyecanlarını paylaşıyor daha öte bir şey değil bence.
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@tardukağan insanların heyecanlanıp burada bir şeyler paylaşması neden kaliteyi düşürüyor anlayamadım, ne kadar eskiden bahsediyorsunuz anlamadım ama artık sosyal medya aracılığı ile bakanları, bakan yardımcılarını vs. adım adım takip etmek mümkün oradan gelen bilgi ile insanlar heyecanlarını paylaşıyor daha öte bir şey değil bence.
Ne öğrendiniz hocam bu süre zarfında, spekülasyonlardan başka? İlçeyi yönetmeye talipseniz ona uygun davranışlarda bulunun o zaman. Bakanının nerede olduğu ile sınavların açıklanacağı tarih arasında ilişki kurmak eğlence ise sorun yok.
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@fetih geçtiğimiz cuma yanımda idi
Ben sizi anlayamadım ama. Yukarıdaki iletide "Bazı sıkıntılar" olarak dediğiniz şey bakanın nerde olup olmadığını söylemekse, bakan 3 hafta önce sizin yanınızdaymış baksanıza.
-
@tardukağan Hocam siz bir kaymakama yakışan davranışların olduğu bir liste hazırlayın en iyisi. Listenizdeki davranışlar dışında hareket eden arkadaşları forumdan engelleyelim.
-
@harun-resid, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@tardukağan Hocam siz bir kaymakama yakışan davranışların olduğu bir liste hazırlayın en iyisi. Listenizdeki davranışlar dışında hareket eden arkadaşları forumdan engelleyelim.
hatta kanun teklifi hazirlayin tck'da degisiklik yapilsin
-
sen bir üniversite mezunu olarak idrak edemiyorsan, sana hiçbir şey fayda etmez hocam.
-
sen bir üniversite mezunu olarak idrak edemiyorsan, sana hiçbir şey fayda etmez hocam.
Durup dururken gelip insanlara kalitesiz dediniz siz mi ogreteceksiniz insanlara nasil davranmalari gerektigini
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Ben sizi anlayamadım ama. Yukarıdaki iletide "Bazı sıkıntılar" olarak dediğiniz şey bakanın nerde olup olmadığını söylemekse, bakan 3 hafta önce sizin yanınızdaymış baksanıza.
Bakan bey 'in nerde olduğu değil sıkıntı... böyle yaparak size kaliteli bilgi veren adamlari burdan uzaklaştırmaya devam edin siz size kalırsınız. Ayrıca tam sınav acılanma tarihini buraya yazacak ken net olarak. Neyse ...
-
@avexer, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Durup dururken gelip insanlara kalitesiz dediniz siz mi ogreteceksiniz insanlara nasil davranmalari gerektigini
Yukarıda açıklamasını yaptım size ve sizin gibiler bir gün kaymakam olacak bundan eminim ve süphem yok, ancak her zaman sosyo-kültürel olarak hep geri planda eksik olarak kalacaksınız.
@möözun, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Sıkıntılı olan durum zihniyette, @amirim in yazıdığında bir şey yok, ayrıca kendisi de bu forumda güvendiğim tek insan. Sorun ise bazıları forumu sirke çevirmesi. Okuyup, anlamak çok önemli.
Bu konuda benim için burada kapanmıştır. Sizlere uyup, boş yapmayacağım.