2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@süleyman-askeri bazı söylediklerini anlıyoruz kardeşim daha anlaşılmaz kelimeler olursa kelime dagarcigimiza katkın olacağın kanısındayım..
-
@kuskonmaz yeni sekmede translate açık hemen çeviriyorum ben 3 kelime öğrendim yarım saattir
-
@süleyman-askeri ustad herhangi bir duyumunuz varmı?
-
@ese03 evet güzel oldu kardeşimizin gelişi.. nasip olur kalırsak mülakata kendisini bu kelimelerden deşifre ederiz
-
@ese03 3×40=120 yıl. Haydar kerrar şahı Merdan İmam Alinin hesabıdır. Maksat hasıl olmuştur umarım.
-
Dostlar herkes gevşemişken sağlam olduğunu düşündüğüm bir haber var aslında. Onu da paylaşayım sizlerle ama lütfen kurumlarda bu dönemde özellikle her tür gecikmenin mümkün olduğu gerçeğini unutmadan okuyun ve sonra bana kızmayın. Şu güzel havayı biraz daha güzelleştirelim.
Bana gelen bilgi şu şekilde, hafta sonu Bakanlık boş durmuyor ve bu iş 18'inden önce de bitebilir. Hemen hemen her şey hazır durumda ve evrak işleri aşamasında imiş. İnşallah bu şekilde olursa 18'ine kalmadan hangilerinizi Mülki İdare Amiri olarak yollayacağımızı öğreneceğiz
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederiz
-
@alicenap34 Gaybı bilen Allahu azim u Şandır. Biz aciz kullar tahmin ve zanda bulunuruz. Tevile bile kudretimiz yoktur.
-
@paretowilfredo kardeşim şu haberi almak için kardeşimiz ecdadımız devrinden çıktı geldi ... Inşallah akıbet hayır olur. Sağol kardeşim.
-
@kuskonmaz, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@paretowilfredo kardeşim şu haberi almak için kardeşimiz ecdadımız devrinden çıktı geldi ... Inşallah akıbet hayır olur. Sağol kardeşim.
Mehter Takımıyla gelir sonuçlar açıklanınca herhalde
-
@paretowilfredo Güzel bir haber. Müteşekkiriz. Kaymakam adaylığı da bir arzı endam etse ne güzel olur demi...
-
@kuskonmaz DAYANAMADIM BASTIM KAHKAHAYI YA
-
@süleyman-askeri hocam foruma gelerek renk kanttınız sizin güzel muhabbetinizden paretoda feyz alarak beklenen haberi verdi.
-
@kuskonmaz Maşallah hafazanAllah. Müthiş bir mülahaza. Güldürdün bizleri. Çok sağol
-
@Süleyman-Askeri ‘nin askerleriyiz hocam iyi ki gelmişsin de sayfadaki gergin ve stresli hava dağılmış.
-
@süleyman-askeri kardeşim ne güzel ettin geldin. Üzerimizde ki ölü toprağını silkeledik sayende. Ama listede olursanız bildirin bize
-
@süleyman-askeri hangi devirden koptun geldinse hoş geldin 3-5 kelime ogrendim sayende..
-
...
"ve asa en tekrehu şey'en ve huve hayrun lekum, ve asa en tuhıbbu şey'en ve huve şerrun lekum vallahu ya'lemu ve entum la ta'lemun."
"Olur ki, hoşunuza gitmeyen bir şeyde sizin için hayır, yine olur ki hoşunuza giden bir şeyde de sizin için şer vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz."
Bakara-216
Hayırlı geceler hepinize dostlar. Bıraktığım gibi kalın
-
@kuskonmaz Çok sağol un halisane methiyeler niz için. Biraz Mübalağa olmuş sanki. Kalu beladan geldik rüzi mahşere Ram oluyoruz. Uzun ince bir yol anlayacağın bizimkisi. Allah bu mesleği ahiretimize tarla etsin. İlahi kelimetullah hak davasına nefer kılsın. Rızayı ilahiye eriştirsin.
-
@süleyman-askeri ben sizin Rabbiniz değil miyim? "Bela" evet denildiği günden beri buralardayız biz esasında haklisin. Amin kardeşim. Başarımız halis ve daim olur inşallah.