2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@sprkymkm teşekkürler, iyi geceler.
-
buraya gelip açıklanacak, yolda, geliyor kesin geldi, yükleniyor gibi laflar ortaya atan arkdaşlar bir yerden bunları duyup yazanlar için demiyor onları ayrı tutuyorum. sadece eğlenmek için gelip ortaya böyle laflar atan karektersiz cibiliyetsiz insanlar maalesef var buradan böyle bekleyen biri size bir beddua etse hayatınız boyu iki yakanız bir araya gelmez. benden söylemesi.
-
Ne diyorsunuz duyumcu arkadaşlar geliyor mu yoksa boşa mı bekliyoruz
-
@amirim @27ömer27 @Asımın-nesli evet beyler ?
-
@turgutkara bence boşa bekliyoruz gelmeyecek gibi. bakanlıkta bu saatte çalışan mı kalmıştır ki
-
@kesinbilgi1 genelde gece açıklanıyor.
-
@hll öss gündüz açıklanıyordu hep, bence öss gibi yapacaklar bu sefer
-
biraz daha bekler yatarız arkadaşlar...buçuğa kadar
-
@kesinbilgi1 Şunu bi alsanız dostlar?
@Agor @paretowilfredο @genclerbirlikli -
@kesinbilgi1 kardeş sen uyu
-
@kesinbilgi1 gündüz açıklayacak olsa gündüz verir bakan bey emri
-
@27ömer27 Hocam var mı gelişme
-
@kesinbilgi1 bilgi mi duyum mu sabah açıklanacağı?
-
@popescu ben tahmini olarak söyledim, öss gibi yaparlar bence diye. gece açıklanmasının manası yok
-
@KaymakamAdaylığı nın loading yazışı bile farklıydı ya o yazdı mı 15-20 dk sonra açıklanırdı..
-
@popescu hocam o troll sen takılma ona
-
Belediyelerdeki Görevlendirmeler Sonrası Şehirlerle Birlikte Çocuklar da Nefes Aldı.Şu sabırla bekleyen kardeşlerimiz de bir 'geldi' haberiyle nefes alsınlar inşallah:))
-
paretowilfredo bu aksam birsey yazmadi. Ayni sekilde amirim de yazmadi. 27ömer27 yazdi o da olumsuz. Sonra asimin nesli miydi nicki olan bir bomba atti. Sonra 27 ömer27 kontrol etti. Herhalde aksamin ozeti bu...
-
@vi̇nni̇e-jones yav o kadar gerildik ki kim trol kim gerçek ayıramaz olduk. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar uyumayın biraz daha bekleyin netleştirmeye çalışıyorum gece yarısı olduğu için benim asıl kaynağa soramıyorum ama sağlam bilgi alan bir arkadaşa sordum gelecek sonuçlar bekle dedi. Birwz daha bekleyelim ben yoklayacağım sürekli.