2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@refik-soydam galiba yukleyemedım:D google kaymakam adayları yazın görsel aratın hocam.. nasıl gıyım oluyor aşağı yukarı karar verebilirsiniz..
-
@ese03 yok özel olarak istemedim, bu gözüme çarptı aldım. Tecrübesizlik işte
-
@refik-soydam baktım hocam, bazı resimlerde hiç gözükmüyor bazılarında tek tük var. En önemliside gezinirken şehit kaymakamımız Safitürk'ün gri takım elbiseyle resmini gördüm. Rabbim onun hürmetine kazanmayı nasip etsin insallah.
-
12345678
-
İçişleri bakanlığı istenen belgeler için 28 eylülde yayımladığı duyuruyu kaldırmış. İnşallah pazartesi mülakat tarihleri geliyor gibi geldi bana .
-
@nevfel bakanlık her duyuruyu, süre sınırlı ise süre sonunda kaldırıyor.... normal işleyişi bu yani hocam. Yani aslında link açık hala ama yönlendirme link kapalı olduğu İÇİN duyurular da yok..
-
@refik-soydam hocam çok sinir bozucu bi uygulama, geçmiş süreçler hakkında bilgi edinmeyi zorlaştırıyor.
-
@fc-real-gdp link kaydettin mi direk link ile açılıyor....ön yüzde yönlendirme link kapalı oluyor sadece:(
-
Ne zaman aciklanir var mi duyumu olan
-
Arkadaşlar 3152 sayılı kanunun güncellenmiş haline ulasabilen var mı? Eski hali karşıma çıkıyor her yerde.
-
arkadaşlar merhaba
şimdi bedelli askerliğe başvurmak istiyorum . Aklıma takıldı bedelli yapmak mülakat kurulu karşısında olumsuz bir algı oluşturur mu. Bedelli biir dezavantaj oluşturur mu. Bedelli yapacak arkadaşlar var mı -
@nevfel kasım sonu gibi mülakatlar bitmiş olur ,aralık sonuda açıklanır...
-
@amirim Amirim 19 Kasımı işaret ediyor sanırım
-
@conmaynard http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.3152.pdf en güncel hali bu hocam zati içeriğinde pek bişey kalmadı...
-
@amirim sanki az daha sarkabilir gibi duydum... ama net değil...
-
Referansın varsa istersen şortla git sıkıntı çıkmaz. Ama referansın yoksa ağzınla kuş tutsan yaranamazsın maalesef.
-
@refik-soydam soy isminiz Taş mı hocam sizin
-
@conmaynard içişleri bakanlığı teskilatina ilgili cb kararnamesine bakman lazım kardeşim şu anda hatırlayamıyorum ama bütün bakanlıkların teşkilatı ile ilgili bir cb kararnamesi var
-
@amirim hocam başlangıcı ile ilgili öngörünüz nedir acaba
-
@babil47 5 i veya 12 si olabilir kasım 'ın.