Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@çalısçabala evet en azından daha net olurdu.Gerçi ilk sınavda böyle geç gelmişti bana ama ne bilim çok aksilik yaşadım bu sınavda ondan pek ümidim yok
-
@çalısçabala dün geldi bana ehliyetim var süreç devam ediyor daha gelir umarım size de
-
banka sınavı bu sene olmayacak belli ki. açarsa VakıfBank açar. bu sene de boş geçti...
-
@james-buchanan bana oyle geliyorki vakifbank gecenseneki gibi mart ayinda yapar sinavi hocam. Yakin tarihtede vakifbank cagri merkezi ilani vardi sinavi fln oldu mulakatlar oluyordu gectigimiz hafta
-
Vakifbank servis gorevlisi sinavini en son 2008 de yapmis artik sinavsiz aliyor. Tekrar sinavla almalari icin bi seyler yapilamaz mi
-
Bu saatten sonra halkbanktan ilan gelmez. Belki 2019da gelirse o da.
-
@872 seçim öncesi gelir belki
-
@kuşçubaşıeşref seçim öncesi herşey olabilir tabi hocam
-
@colinclark55 hocam ilk önce Ankara'da yazılı sınav vardı daha sonra İstanbul Tuzla'da Değerlendirme Çalışmaları Merkezi'nde vaka çalışmalarını da içeren bir gün geçirildi. Ondan sonra internet üzerinden bir mülakat gerçekleştirildi İK yetkililerinden biri ile(3 gün önce) şimdi son aşama olan panel mülakatı için tarih göndermelerini bekliyorum
-
@m-cimenderoglu bu surecte ingilizcenin onemi nedir hocam ilanda sanki tofel fln yaziyordu diye hatirliyorum
-
@gizem_ vakifbank en son mart ayinda mufettis yardimcilgi sinavi yapmisti mufettis yard. Kazanamayanlari belli bi baraji gecenleri kendi bulunduklari yani ikamet ettikleri illeri icin uzman yardimciligi mulakatina cagirdi. Servis gorevlisi hakkinda bi bilgim yok.
-
@colinclark55 Müfettiş Yardımcılığı ilanına başvurmak için kesin TOEFL istiyor. Ama Uzman Yardımcılığı için başlangıçta başvururken istiyor muydu onu bilmiyorum hocam. Ama bizden vaka çalışması sırasında Tuzla'da ingilizce sınav puanı olanların belgelerinin fotokopilerini istemişlerdi. Halihazırda bir dil puanınızın olması size avantaj sağlıyor diye düşünüyorum
-
Finansbank kobi icin genel yetenek testinden olumlu olumsuz dönüş alan var mi arkadaslar?
-
@stlys Bir kaç arkadaşa envanter testi gelmiş. Ben 2. Bir test maili almadım.
-
Hmm sanirim olumsuz o zaman
-
Envanter testinden sonra dönüş alan var mı?
-
Bana test gelmedi mesaj geldikten sonra başka gelmeyen var mı
-
@işsizbankaci25 Bana da gelmedi bir kaç arkadaşa daha gelmemiş. Bu olumsuz olduğunu mu gösteriyor yoksa süreç devam mı ediyor pek anlamadım.
-
@aziz-petrick ben de envanter testini yaptım bugün dönüş olması lazımdı galiba
-
Sınavın ardından 3 hafta içerisinde olumlu adayları SMS ve e-posta üzerinden irtibata geçerek mülakata davet edeceğimiz, olumsuz adaylara ise sonuçları e-posta yoluyla ileteceğimiz bilgisini sizle paylaşmak isteriz.
Bu yazı ilk gelen mailde vardı. Sanırım biraz beklememiz lazım.